• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

ZORRO G

Zorrog0418.jpg

Zorro G er en flott ung herremann, alder anslått til 2-3 år. Han gikk ute i minst et år før det ble klart at han ikke hadde et hjem (fraflyttet?) Noen dyrevenner ga han litt mat innimellom og prøvde å fange ham inn, men han var utrolig redd og sky, så det var en umulig oppgave. Ett av våre fosterhjem laget et hus til ham og matet ham daglig i sin garasje (derav G i navnet), slik at hadde et «fast hjem». Forsiktig tilnærming gjorde at han etter 4-5 mnd lot seg klappe, og i vinter var han heldigvis trygg nok til å komme inn i huset.  Godt var det, med den kalde og lange vinteren det har vært!
Han var i noen uker litt forvirret over å være i hus, og var fortsatt redd og usikker. Men etter få uker slappet han mer og mer av. Nå, 6 mnd etter han kom i hus, koser han mer enn gjerne, maler, prater, og dilter etter fostermor fra rom til rom.
Zorro G vil passe best i en familie uten barn, da han er en pus med sine egne meninger. Han er en pus som er vant til å være mye ute, så nytt hjem må ha gode og trygge utemuligheter til ham.
Zorro G er altså lykkelig når han får  være en vanlig inne/utekatt, og viser stor takknemlighet over at hans liv som hjemløs katt endelig er over!
Han er selvsagt kastrert, chippet og vaksinert, og kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434