Frivillig i Jekteviken

  katteelsker

  På vårt senter for hjemløse katter i Jekteviken 5 på Nøstet har vi til enhver tid katter som trenger daglig stell, kos, lek og sosialisering. Vi har behov for frivillige både på dagtid, ettermiddag/kveld og i helgene.

  Da Norge ble stengt ned i mars i 2020, grunnet Covid-19, ble det en total omvelting på alle rutiner for mange bedrifter, organisasjoner og for folk flest. Vårt hjelpesenter i Jekteviken 5 måtte stenges for besøkende, og det var heller ikke mulig med «drop in» for å sosialisere og kose med kattene på senteret. Vi kommer til å fortsette med å ha stengt for "drop-in" besøk, da vi ser at det har gagnet kattene på en positiv måte. Mer ro, og få og kjente folk å forholde seg til.

  Men vi ønsker selvsagt fremdeles å komme i kontakt med publikum og dyrevenner som vil være frivillig hos oss. På dagtid (formiddag) trenger vi frivillige som hjelper med det daglige stellet i senteret, og på kveldstid har vi faste frivillige katte-kosere. Du er HJERTELIG VELKOMMEN til å ta kontakt med oss!  FRIVILLIG PÅ DAGTID – HJELP TIL DET DAGLIGE STELL OG RENGJØRING I SENTERET I JEKTEVIKEN 5!

  Det daglige stellet på senteret innebærer en god del rengjøring som:

  • Rengjøring av dokasser

  • Rengjøring av bur og vask av overflater

  • Børsting av kattetepper og kloremøbler

  • Moppevasking av gulv

  • Det blir også MASSE tid til kos med kattene.

  Vi er nøye med renholdet på hjelpesenteret, og du vil få full opplæring i arbeidet sammen med våre daglige faste, flinke og hyggelige vakter i senteret. Vi ønsker at våre frivillige er over 18 år, og at de kan forplikte seg til å komme en fast ukedag (ca kl 9.30-12.00).

  Er du interessert? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Skriv litt om deg selv og hva du kan bidra med, og hvilke ukedager du er tilgjengelig. Skriv gjerne om du har førerkort og kan være behjelpelig med kjøring ved behov.  FRIVILLIG ETTERMIDDAG/KVELD - SOSIALISERING OG SAMVÆR MED KATTENE I SENTERET I JEKTEVIKEN 5!

  Vi har begrenset besøket av «kosere» - og kan ikke ta imot «drop in» besøk. Men vi vil gjerne ha kontakt med deg som ønsker å komme, kanskje en dag i uken om kvelden mellom 17 og 20, for sosialisering og samvær med kattene på senteret. Vi tar inn max 6 frivillige katte-kosere hver kveld mandag til torsdag. Det blir gjort avtale om hvilke ukedag som passer, og vi ønsker frivillige kosere som kan komme på fast basis, en fast kveld i uken.

  Er du interessert? Ta kontakt med:

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  og avtal en dag for samtale og hvilken dag det passer for deg å komme for sosialisering og samvær med kattene på senteret.

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434