Frivillig i Jekteviken

  katteelsker

  På vårt senter for hjemløse katter i Jekteviken 5 på Nøstet har vi til enhver tid katter som trenger daglig stell, kos, lek og sosialisering. Vi har behov for frivillige både på dagtid, ettermiddag/kveld og i helgene.

  Da Norge ble stengt ned i mars i 2020, grunnet Covid-19, ble det en total omvelting på alle rutiner for mange bedrifter, organisasjoner og for folk flest.Vårt hjelpesenter i Jekteviken 5 måtte stenges for besøkende, og det var heller ikke mulig med «drop in» for å sosialisere og kose med kattene på senteret. Vi kommer til å fortsette med å ha stengt for "drop-in" besøk, da vi ser at det har gagnet kattene på en positiv måte. Mer ro, og få og kjente folk å forholde seg til.

  Men vi ønsker selvsagt fremdeles å komme i kontakt med publikum og dyrevenner som vil være frivillig hos oss. Derfor ber vi om å bli kontaktet på mail. Skriv litt om deg selv og hva du vil bidra med, så gjør vi en avtale om en samtale og evt ukedag som passer for deg.  Vi kommer til å ta inn max 6 frivillige katte-kosere på kveldstid hver kveld mandag til torsdag. Det blir gjort avtale om hvilke ukedag som passer, og vi ønsker frivillige kosere som kan komme på fast basis, en fast kveld i uken. Frivillige som ønsker å delta på stellet på dagtid er også hjertelig velkommen.

  HJELP TIL DET DAGLIGE STELL OG RENGJØRING I SENTERET I JEKTEVIKEN 5!

  Det daglige stellet på senteret innebærer en god del rengjøring som:

  • Rengjøring av dokasser
  • Rengjøring av bur og vask av overflater
  • Børsting av kattetepper og kloremøbler
  • Moppevasking av gulv
  • Det blir også MASSE tid til kos med kattene.

  Du vil selvsagt få full opplæring i arbeidet sammen med våre ansvarlige daglige faste flinke og hyggelige vakter i senteret.

  Er du interessert?

  Ta kontakt med:

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  og avtal en dag for samtale og opplæring.

  SOSIALISERING OG SAMVÆR MED KATTENE I SENTERET I JEKTEVIKEN 5!

  Vi må, grunnet Coronasituasjonen, begrense besøk av «kosere» - og kan ikke ta imot «drop in» besøk.Men vi vil gjerne ha kontakt med deg som ønsker å komme, kanskje en dag i uken om kvelden mellom 17 og 20, for sosialisering og samvær med kattene på senteret.

  Er du interessert? Ta kontakt med:

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  og avtal en dag for samtale og hvilken dag det passer for deg å komme for sosialisering og samvær med kattene på senteret.

  Du er HJERTELIG VELKOMMEN til å ta kontakt med oss!

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434