• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Messi0319.jpg

Messi er en flott pusegutt på 2 år. Han er en fin familiekatt, svært tillitsfull og liker mye kos på fang. Han er vant til katteluker, har flott silkesvart pels, og røyter lite. Han er leken og sosial, og blir et flott tilskudd i en familie. Han må være eneste katt i huset, da han ikkje er så begeistret for andre katter.

Susie0319.jpg

Susie er en flott jente på snart 5 år. Hun er en kjærlig pus, og kommer ofte og vil ha kos. Hun er glad i folk og vil være rundt dem når hun er inne.Hun er en pus som vet hva hun vil og kan være litt "trollete". Hun gir grei beskjed når hun ikke vil kose eller klappes mer. Hun er ikkje vant med barn, og siden hun er den bestemte jenten hun er, så trenger hun et hjem med kattevante og voksne, og evnent. ungdommer, som forstår og kan se hennes signaler. Rolige og trygge utemuligheter er også høyt på listen for hennes fremtidige hjem.

Angel0518.jpg

Angel er en nydelig jentepus på ca. 6 år som ble funnet ved et BIR-anlegg for 3 år siden. Hun var nedkjørt, utslitt, tynn og syk, og det tok mange måneder i et dedikert fosterhjem før hun følte seg bedre. Hun ble etterhvert omplassert, men ble tatt inn igjen til oss når eier døde brått. Angel er en litt forsiktig pus, men hun elsker kos, og om hun får lov kan hun ligge på fanget hele dagen. Hun prater mye og elsker lek med ball, mus og andre katter. Hun var også god venn med hunden når hun var i fosterhjem. Angel har tidligere blitt behandlet for astma, og kan trenge behandling igjen i fremtiden hvis hun viser symptomer.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434