57B3F73B-3F84-4F61-8889-2EA1FEC320DD.jpeg
  Allan (født juni-22) er en av mange kattunger vi hentet fra en kattekoloni i sommer. Han var en stakkarslig liten gutt på 3 måneder, med kraftig øyebetennelse og masse innvollsorm. Han hadde også en polypp i øret som måtte opereres ut. Han har nå blitt en frisk gutt etter veterinærbehandlingen sin, men er dessverre positiv for FIV-viruset. Han kan leve et langt og godt liv, men må være innekatt. Han kan gjerne ha tilgang til luftealtan, eller luftes i sele. Allan er en skikkelig sjarmør som man forelsker seg i umiddelbart :) Han er sosial og kosete, og blir en fin familiekatt der event. barn er store/ungdommer.

  0C82CE0A-4B0D-4D60-BD72-10762764DF8E.jpeg
  Louis (født april-22) er en skikkelig kjærlig, kosete og leken katt, som ikke er helt som andre katter. Hen er hermafroditt, dvs at hen var født med både testikler, penis og en "jentetiss". Hen er født med noen misdannelser nedentil, men ser ikke ut til å plages av dette i det hverdagslige. Louis er en veldig aktiv ung katt, som trenger utemuligheter og en del aktivisering. Hen går godt sammen med andre katter og vil nok sette pris på en kattevenn eller to i sitt nye hjem. Hen er en veldig sosial og kjærlig katt, som nok vil trives i en stor famile med mye aktivitet rundt seg.

  EDFEA38C-421F-4D68-8B3D-02322A9C6D7F.jpeg

  Alvin er en herlig liten personlighet på litt over ett år (april-21). Han ble født av en villkattmamma fra en koloni, men hun var så redd at hun ikke ville ta seg av ham. Så han er flasket opp fra han var pitteliten. han er en aktiv og leken gutt, samt kjærlig og god. han har noen særegenheter ved seg, som er ganske så sjarmerende :) noen av de viktsigste lekene i livet til Alvin er skumgummiballer. Han ELSKER skumgummiballer! Jo flere jo bedre! Han elsker å leke "fetch" , og da er det helst med skumballene, men andre leker funker også. Jo lenger han må løpe for å fange ballen, jo gøyere er det. helst må vi kaste dem ned trappen, da flyr han etter. Han kommer tilbake med ballen, og venter forventningsfullt på at vi kaster på nytt. Når han er lei, legger han seg gjerne enten på gulvet eller i sofaen og bruker skumballen som smokk, og så ligger han der og koser seg og tutter på smokken sin :) Alvin blir en flott familiekatt, og han skal ha trygge og landlige utemuligheter, så han etterhvert kan få utforske litt ute også.

  Alvin har et varig skadet øye etter en infeksjon da han var liten. Øyet hans er derfor underutviklet, men det hemmer ham ikke i hverdagen. Alvin må også ha spesialkost, da han lett blir dårlig i magen.

  6EA248C7-09B3-47AB-8FAD-010E45B57DA6.jpeg


  Frida er en selvstendig og trygg katt på 8 år (født juli-13), som finner seg fort til rette på nye steder. Dette skriver fosterhjem om henne:  Hun mjauer litt om det er noe hun vil, ellers mjauer hun ikke utenom når hun vil si "hei". For eksempel ved tom vannskål setter hun seg i vasken under springen.
  Hun er en veldig sosial og kosete katt, som helst vil ligge inntil deg og bli kost med. Men av og til vil hun være i fred og legger seg steder du nesten ikke kan finne henne.
  Om kvelden når du skal legge deg kommer hun malende som en traktor og vil helst ligge i nærheten av hånden din, slik at hun kan bli kost med. Dersom du beveger deg begynner hun å male mer, i håp om at du enda ikke har sovnet og kan gi henne enda mer kos.
  Frida trenger et hjem der hun får mye sosial oppmerksomhet og får lov til å gå ute fritt. Hun er vant til barn og mye folk i hjemmet.
  Frida er diagnostisert med forstørret hjerte, og står på forebyggende hjertemedisin.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434