lynet1120.jpg

  Lynet er en herlig ung hannkatt med masse personlighet (født juni-17) . Han er veldig snill og leken, og snill med barn. En takknemmelig kosegutt som vil passe inn i de fleste hjem. Han kan være litt skvetten med bråe bevegelser, men slapper fort av. Lynet må få et hjem med gode og trygge utemuligheter.

  mona1020.jpg

  Da Mona først kom hit til fosterhjemmet, så var hun sjenert og reservert. Det skulle vise seg at alt hun trengte var litt tålmodighet, og avstand. Til slutt kom hun krypende ut fra under sengen, og har siden da vist at hun egentlig er en veldig sosial pus.
  Mona er en kosete katt, som elsker å bli klappet, og klødd. Om hun ikke får den kosen hun ønsker, så nøler hun ikke med å kreve den.
  Hun er tidvis en leken katt, og leker like godt alene, som sammen med oss mennesker.
  Om Mona får den tiden som trengs, for å føle seg trygg, så får man en intelligent, vennlig, leken, kosen, og eventyrlysten katt tilbake
  Mona trenger stimulerende omgivelser, og en vilje til å herje litt sammen med henne. Hun er veldig vennlig, og ville vært et fint tilskudd til de fleste familier.

  BD87BA10-B0EF-404F-8BE1-61085463B10D.pngLasse er en herlig guttepus på et par år. Han gikk hjemløs, og søkte rundt dørene hos folk, og var både kosete og kontaktsøkende. Han er virkelig en kosepus. Snill og god, og litt småforsiktig hvis noe skummelt skjer. Han er leken, og har seg sine daglige raptuser, med løping og skrensing rundt hjørnene. Han blir en flott familiekatt, der eventuelle barn nærmer seg tenårene. Han trenger et hjem som ligger landlig og trygt til, slik at Lasse etterhvert kan få være ute og ta raptusbygene sine i naturen :)

   

  588FB356-C1C5-4D25-A391-0D06578D16E4.png

  Rose er en nydelig ung jentepus på litt over året,(født 22/6-19). Hun ble født av en veldig redd kattemor, og av seks små, var det bare Rose som klarte seg. Fosterhjem måtte flaske henne opp, da kattemor ikke helt forsto oppgaven sin. Rose er en veldig spesiell pus, med myyyye personlighet. Hun er leken og aktiv, er med på det meste, og har få hemninger. Hun er en ganske dominant type, og kan bli litt voldsom med andre katter i lek. Derfor skal hun være alenekatt i nytt hjem, det er viktig. Hun blir en flott katt hos den rette familien, som er kattevant (viktig), uten barn, men gjerne med store ungdommer, og som bor landlig med masse «vill» natur der Rose kan få herje ut energien sin :)

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434