• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Zimba1218.jpg

Zimba er en herlig hannkatt på 2 år. Han ble funnet ute da han var ti dager gammel, og ble flasket opp sammen med sine søsken. Han er en kjærlig og snill gutt, med stort hjerte. Han elsker å kose, og er veldig glad i menneskene rundt seg. Han er en snill og mild koseklump. Han er leken og aktiv også, og elsker å jakte på laserprikk. Han er en pus som kan passe i de fleste familier, og han ønsker seg trygge utemuligheter.

Nita1218.jpg

Nita er en sosial og pratsom dame som vi tror er ca 4 år gammel. Hun elsker kos og maler som bare det, og lager masse koselyder. Nita blir en flott familiekatt, der barna er passer 10 år, og hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun blir klar for det.

Multe1118.jpg

Multe er en flott jente på et par år. Hun ble hentet inn med sine fire små fra et hyttefelt i sommer. Nå er hun ferdig med morsrollen, og klar for sitt eget hjem. Multe er kjempesnill og god, kosete og sosial, og leker gjerne også :) Hun er en flott familiekatt, som vil passe i alle familier. Hun ønsker seg trygge og rolige utemuligheter, helst i et landlig miljø, siden det er det hun er vant med fra før.

Baltazar1118.jpg

Baltazar er en flott herremann på ca. 3 år. Baltazar eeelsker å leke med alt som ser ut som snor. Han er veldig nysgjerrig og elsker å jakte etter ting. Han får mye glede når man ta tid til å leke med ham, men han og leker alene ofte hvis baller eller snor ligger rundt. Nysgjerrigheten hans er til å flire av :) Etter en lang "lekeperiode" liker han å ligge på gulvet eller ved siden av noen å få kos. Han blir en flott familiekatt, som trenger et hjem med gode utemuligheter så han kan få bruke energien sin.

Carmen0918.jpg

Carmen er en liten og nett svart pus med en hvit flekk under haken. Hun er rolig og snill og liker godt klapp og kos. Hun har akkurat hatt et kull kattunger som hun har tatt seg veldig godt av selv til tross for at hun var veldig liten selv da hun fikk dem. Hun var veldig tynn da hun ble tatt inn men har lagt på seg godt i fosterhjem selv om hun har matet kattunger. Hun har sittet mye i vinduet og sett ut, og gleder seg nok til å få gå ut og utforske i trygge omgivelser når hun får sitt eget hjem.

Angel0518.jpg

Angel er en nydelig jentepus på ca. 6 år som ble funnet ved et BIR-anlegg for 3 år siden. Hun var nedkjørt, utslitt, tynn og syk, og det tok mange måneder i et dedikert fosterhjem før hun følte seg bedre. Hun ble etterhvert omplassert, men ble tatt inn igjen til oss når eier døde brått. Angel er en litt forsiktig pus, men hun elsker kos, og om hun får lov kan hun ligge på fanget hele dagen. Hun prater mye og elsker lek med ball, mus og andre katter. Hun var også god venn med hunden når hun var i fosterhjem. Angel har tidligere blitt behandlet for astma, og kan trenge behandling igjen i fremtiden hvis hun viser symptomer.

ravn0517

Ravn er en herlig og sosial liten sort panterkatt. Glad og fornøyd og pratsom. Er veldig glad i å være med menneskene sine. Ravn vil trives i et hjem, helst i landlige omgivelser hvor han kan få gå ut på fine dager. Etter å ha strevet lenge uten, var Ravn sliten da vi tok hånd om ham. Derfor har vi tatt ham i et fosterhjem, etter at han ble veterinærbehandlet. her koser han seg og nyter dagene. Han er kastrert, chipmrk og vaksinert og er klar får å få sitt eget hjem. Kom innom oss på senteret i Jekteviken om du ønsker å gjøre avtale å få hilse på Ravn i fosterhjemmet.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434