mira0221.jpg

  Mira er en skjønn pus på snart 6 år. Mira lider av en tannsykdom som har gjort at hun har måttet trekke nesten alle tennene sine i ung alder. Når hun først kom inn til veterinæren så var hele munnhulen svært betent, og tennene råtten. Pelsen var skitten og flokete, for hun klarte ikke å stelle den når hun hadde så vondt i munnen. Mest sannsynlig hadde hun gått med store smerter nesten hele livet sitt. Tennene ble trukket snarest, og hun ble behandlet med smertestillende og antibiotika. Umiddelbart ble hun en helt ny katt, strålende fornøyd med livet! Nå er hun klar for et nytt liv hos en kjærlig familie.

  Dette skriver fosterhjemmet om henne:
  Frøken tannløs eller bolla er verdens mest kjærlige og kosete katt. Hun eeeelsker å leke og bidrar med studier der hun kan. Hun er veldig glad i katteglade mennesker. Å sitte i vinduskarmen er absolutt en av de høyst verdsatte aktivitene hennes, samt flerfoldige nap’s i løpet av dagen. Mira er en utrolig kjærlig dame som vil passe inn i de fleste familier. Hun må få et hjem med gode og trygge utemuligheter.

  588FB356-C1C5-4D25-A391-0D06578D16E4.png

  Rose er en nydelig ung jentepus på litt over året,(født 22/6-19). Hun ble født av en veldig redd kattemor, og av seks små, var det bare Rose som klarte seg. Fosterhjem måtte flaske henne opp, da kattemor ikke helt forsto oppgaven sin. Rose er en veldig spesiell pus, med myyyye personlighet. Hun er leken og aktiv, er med på det meste, og har få hemninger. Hun er en ganske dominant type, og kan bli litt voldsom med andre katter i lek. Derfor skal hun være alenekatt i nytt hjem, det er viktig. Hun blir en flott katt hos den rette familien, som er kattevant (viktig), uten barn, men gjerne med store ungdommer, og som bor landlig med masse «vill» natur der Rose kan få herje ut energien sin :)

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434