• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Katja0120.jpg

Katja er en flott voksen pusedame, på ca. 6 år. Hun dukket opp hos en eldre dame for fire år siden, og valgte at der skulle hun bo.Hun har levd et godt og bortskjemt liv der, med masse kos, og fast plass i sengen hver natt. Nå var matmor blitt syk, og kunne ikke ta vare på Katja mer. Katja lengter etter et nytt hjem, med masse kos og kjærlighet til nettopp henne. Hun er en snill og grei katt, som passer best i en familie med event. store barn. Hun ønsker seg trygge og landlige utemuligheter, når hun etterhvert er trygg nok i nytt hjem, til at hun kan få være ute og kose seg også. Dette skriver fosterhjem om henne :
Katja er en veldig sjarmerende og pratsom dame. Hun elsker å leke, og kommer ofte å henter oss for så å peke på tråden. Hun er ung til sinns og elsker å få kos. Når hun har fått nok gir hun klar beskjed, men har aldri klort eller bitt oss. Hun er relativt tolmodig rundt barn, spesielt hvis de vil leke med henne, og trekker seg vekk når hun ikke vil mer. En fantastisk liten jente som er ufattelig lett å bli glad i.
Jeg tror hun er veldig glad i å være ute, og ser at dette har vært et savn for henne når hun har vært hos oss. Men, hun fant seg godt til rette ganske kjapt og har tilbrakt store deler av dagene i genserskuffen min:)
Håper hun finner et fantastisk hjem :)

Inger0120.jpg

Inger er en herlig hunnkatt på ca 2 år. Da hun ble tatt inn til oss var hun veldig sliten, og preget av å ha gått lenge ute. Røntgen viste store skader og forkalkninger i ene bakbeinet, mest sannsynlig etter en gammel påkjørsel. Inger står fast på smertestillende, og ser nå ikke ut som hun plages av skaden. Hun halter ikke, og hopper rundt uten problem. Vi tror og håper at Inger kan ha mange gode år igjen, med god oppfølging hos veterinær og fast smertelindring. Hun er en fantastisk kjærlig katt, som virkelig fortjener et godt liv. Hun blir en flott familiekatt, som trenger rolige og landlige utemuligheter når hun blir klar for å være litt ute også.

Jasmin1219.jpg

Jasmin er en veldig rolig, trygg og velstelt dame på ca 5 år. Hun kommer gjerne og legger seg på fanget når du sitter på sofaen, men krever ikke mye oppmerksomhet ellers. Hun tasser gjerne rundt etter deg hjemme, og er litt nyskjerrig på hva som skjer. Varmekabler er populært, så hun tar seg gjerne en lur på badet! Jasmin må få et hjem med trygge og gode utemuligheter.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434