93CE0142-8B25-47BF-84EA-746D84B027D3.jpeg
  Mons er en herlig kosebamse på 4 år. Dette skriver fosterhjemmet om ham : Mons er en pratsom og uredd type. Favorittaktivitetene hans er jakting på mat og å krølle seg opp inntil meg i sengen hvor han ruller seg over på siden og forventer kos. Har ikke sett ham med barn, men tror han hadde taklet det fint, da han er ganske bedagelig. Han elsker kattemynte, men er heller lite leken utover det. Han har behov for et hjem med gode og trygge utemuligheter.

  deliliah0820.jpg

  Deliliah er en nydelig pusedame på ca. 3 år. Hun dukket opp hos noen for halvannet år siden, og ble værende der. I vår fødte hun 4 små i skjul, og kom med dem når de var 8 uker. Like etter kom hele familien til oss. Deliliah er nå snart ferdig med morsrollen, og skal kastreres og chippes, så er hun klar for nytt hjem. Dette skriver fosterhjemmet om henne : Deliliah: Mamma. Veldig søt, fin og rolig. Hun liker mer og mer å sitte på fangen og er veldig barnevennlig. Deliliah blir en flott familiekatt, som kan passe i de fleste hjem. Hun ønsker seg trygge og rolige utemuligheter når hun blir klar for det.

  12461159-C03D-4C6A-9248-50CDE68B1954.jpeg
  Susi er en skjønn jente på 6 år. Hun er snill og grei pus, uten «jente-nykker». Hun liker godt å leke, og er en flott familiekatt, gjerne med litt større barn. Hun er vant til fri natur, så ønsker et landlig og trygt uteområde i sitt nye hjem.

  lillik0720.jpg

  Lillik er en søt ung jente på ca. ett år. Hun ble funnet vandrende gatelangs, med bittskader. Heldigvis ble hun oppdaget og levert til en dyreklinikk, og siden til oss. Dette skriver fosterhjemmet om henne : "Lillik har blitt mye mer trygg og leken etter litt tid her. Hun har arver noen katteleker fra en venn, og de blir hyppig lekt med. Ellers er det fortsatt like stas å ligge i fotenden av sengen eller ved siden av meg på sofaen for litt kos".  Vi tenker at Lillik trenger et rolig og voksent hjem, med litt større barn, og trygge og gode utemuligheter.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434