• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

shamy0220.jpg

Shamy er en flott pusedame på 5 år. Hun kan være litt forsiktig i starten, men er veldig glad i kos. Hun er snill med større barn, og flytter seg vekk hvis hun syns det blir for mye. Hun elsker oppmerksomhet og koser og leker med alle som kommer på besøk, og er nå veldig avslappet i fosterhjemmet, men hun er litt lettskremt og var for lyder. Hun kan ligge og kose i timesvis på sofaen eller på fanget, og liker å være nær fosterfamilien og følge dem overalt. Hun er veldig leken og leker ofte med seg selv også. Hun liker godt å sitte i vinduskarmen og se ut, og kan sitte der lenge. Shamy er en nydelig jente som er lett å falle for. Hun er vant til å være masse ute i fri natur, så hun ønsker seg et hjem i et rolig og trygt nabolag, der hun kan utforske og regjere litt ute også. Shamy er litt overvektig og trenger å følge en slankeplan etter avtale med veterinær.

samantha0220.jpg

Samantha er en nydelig svart frøken på snart 4 år. Hun har en flott pelsmanke, som vil kreve at man børster litt for å unngå at det blir floker. Hun blir en flott familiekatt, uten de minste barna, og hun ønsker å få gå ut i rolig og trygt utemiljø som hun er vant til. Dette skriver fosterhjem om henne :
Samantha er en stor pelsdott, som er veldig glad i kos og sier fra selv når det passer. Hun er også veldig glad i alenetid, og bruker mesteparten av døgnet på å slappe av. Hun mye pels og nydelige øyne, og sover gjerne sammen med deg hvis du spør henne.

Inger0120.jpg

Inger er en herlig hunnkatt på ca 2 år. Da hun ble tatt inn til oss var hun veldig sliten, og preget av å ha gått lenge ute. Røntgen viste store skader og forkalkninger i ene bakbeinet, mest sannsynlig etter en gammel påkjørsel. Inger står fast på smertestillende, og ser nå ikke ut som hun plages av skaden. Hun halter ikke, og hopper rundt uten problem. Vi tror og håper at Inger kan ha mange gode år igjen, med god oppfølging hos veterinær og fast smertelindring. Hun er en fantastisk kjærlig katt, som virkelig fortjener et godt liv. Hun blir en flott familiekatt, som trenger rolige og landlige utemuligheter når hun blir klar for å være litt ute også.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434