• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

shamy0220.jpg

Shamy er en flott pusedame på 5 år. Hun kan være litt forsiktig i starten, men er veldig glad i kos. Hun er snill med større barn, og flytter seg vekk hvis hun syns det blir for mye. Hun elsker oppmerksomhet og koser og leker med alle som kommer på besøk, og er nå veldig avslappet i fosterhjemmet, men hun er litt lettskremt og var for lyder. Hun kan ligge og kose i timesvis på sofaen eller på fanget, og liker å være nær fosterfamilien og følge dem overalt. Hun er veldig leken og leker ofte med seg selv også. Hun liker godt å sitte i vinduskarmen og se ut, og kan sitte der lenge. Shamy er en nydelig jente som er lett å falle for. Hun er vant til å være masse ute i fri natur, så hun ønsker seg et hjem i et rolig og trygt nabolag, der hun kan utforske og regjere litt ute også. Shamy er litt overvektig og trenger å følge en slankeplan etter avtale med veterinær.

samantha0220.jpg

Samantha er en nydelig svart frøken på snart 4 år. Hun har en flott pelsmanke, som vil kreve at man børster litt for å unngå at det blir floker. Hun blir en flott familiekatt, uten de minste barna, og hun ønsker å få gå ut i rolig og trygt utemiljø som hun er vant til. Dette skriver fosterhjem om henne :
Samantha er en stor pelsdott, som er veldig glad i kos og sier fra selv når det passer. Hun er også veldig glad i alenetid, og bruker mesteparten av døgnet på å slappe av. Hun mye pels og nydelige øyne, og sover gjerne sammen med deg hvis du spør henne.

dip0220.jpg

Dip mer en nydelig puse dame på 6 år, født oktober 2013. Hun er en snill og kosete katt, som har bodd hos en eldre dame. Nå trenger hun et nytt hjem, der hun kan få det godt resten av livet sitt. Hun er en snill pus, som trenger et kattevant hjem, uten mindre barn, ungdommer går greit. Hun er vant til å få være ute en del, og må få den muligheten i nytt hjem også. hun trenger rolige og trygge utemuligheter. Hun har lang pels som vil trenge litt stell, så hun ikke får floker.

mark0220.jpg

Mark er en flott herremann på 8,5 år. Han ble fraflyttet av sine eiere, og gikk lenge ute alene mens han prøvde å flytte inn hos naboene. Nå koser Mark seg i fosterhjem. Han er en snill og god pus, som er veldig glad i kos. Han er også veldig leken, og blir veldig glad for lekestunder med sine tobeinte venner. Han kjeder seg litt iblant, og da liker han veldig godt å sitte i vinduet mellom blomsterpottene, og følge med på livet utenfor. Vi tenker at Mark trenger et kattevant hjem, med gode og landlige utemuligheter, slik at han kan få være masse ute og utfolde seg

Katja0120.jpg

Katja er en flott voksen pusedame, på ca. 6 år. Hun dukket opp hos en eldre dame for fire år siden, og valgte at der skulle hun bo.Hun har levd et godt og bortskjemt liv der, med masse kos, og fast plass i sengen hver natt. Nå var matmor blitt syk, og kunne ikke ta vare på Katja mer. Katja lengter etter et nytt hjem, med masse kos og kjærlighet til nettopp henne. Hun er en snill og grei katt, som passer best i en familie med event. store barn. Hun ønsker seg trygge og landlige utemuligheter, når hun etterhvert er trygg nok i nytt hjem, til at hun kan få være ute og kose seg også. Dette skriver fosterhjem om henne :
Katja er en veldig sjarmerende og pratsom dame. Hun elsker å leke, og kommer ofte å henter oss for så å peke på tråden. Hun er ung til sinns og elsker å få kos. Når hun har fått nok gir hun klar beskjed, men har aldri klort eller bitt oss. Hun er relativt tolmodig rundt barn, spesielt hvis de vil leke med henne, og trekker seg vekk når hun ikke vil mer. En fantastisk liten jente som er ufattelig lett å bli glad i.
Jeg tror hun er veldig glad i å være ute, og ser at dette har vært et savn for henne når hun har vært hos oss. Men, hun fant seg godt til rette ganske kjapt og har tilbrakt store deler av dagene i genserskuffen min:)
Håper hun finner et fantastisk hjem :)

Inger0120.jpg

Inger er en herlig hunnkatt på ca 2 år. Da hun ble tatt inn til oss var hun veldig sliten, og preget av å ha gått lenge ute. Røntgen viste store skader og forkalkninger i ene bakbeinet, mest sannsynlig etter en gammel påkjørsel. Inger står fast på smertestillende, og ser nå ikke ut som hun plages av skaden. Hun halter ikke, og hopper rundt uten problem. Vi tror og håper at Inger kan ha mange gode år igjen, med god oppfølging hos veterinær og fast smertelindring. Hun er en fantastisk kjærlig katt, som virkelig fortjener et godt liv. Hun blir en flott familiekatt, som trenger rolige og landlige utemuligheter når hun blir klar for å være litt ute også.

Jasmin1219.jpg

Jasmin er en veldig rolig, trygg og velstelt dame på ca 5 år. Hun kommer gjerne og legger seg på fanget når du sitter på sofaen, men krever ikke mye oppmerksomhet ellers. Hun tasser gjerne rundt etter deg hjemme, og er litt nyskjerrig på hva som skjer. Varmekabler er populært, så hun tar seg gjerne en lur på badet! Jasmin må få et hjem med trygge og gode utemuligheter.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434