nøste1021.jpg

  Nøste er en supersøt lita jente født april-19. Hun ble levert til en klinikk sammen med sine to søsken for avliving, da var de bare 2 uker ! De ble flasket opp, og søsknene fikk snart nye hjem. Nøste derimot, var ikke i form til omplassering da. hun slet med nysing og gjentagende infeksjoner i øvre luftveier. ved litt grundigere sjekk ble det oppdaget at hun hadde en feil helt bak i ganen, som gav matlekkasje opp i nesehulen når hun spiste, som dermed gav henne alle problemene hennes. med en vellykket ganeoperasjon ble alle Nøste sine problemer løst, og hun er nå en velfungerende liten frøken. Hun er liten av vekst, kun 2,5 kg, men likevel full av futt. Hun elsker menneskene rundt seg, og vil gjerne komme og ligge helt inntil i sofaen, og helst bli klødd og kost på magen. Hun elsker fiskestangleker, og er generelt en aktiv og leken katt. Og hun ELSKER å være ute! Hun er den pefekte gartnerassistent i hagen, og vil gjerne være med på det man baler med. Nøste har sine små særegenheter : når hun drikker, så dypper hun poten, og drikke fra den. Hun liker gjerne å tisse som en guttepus, så doen hennes må ha høy kant bak. Og så er hun ikke spesielt glad i andre katter. Hun bor nå i fosterhjem med flere katter, og hun ønsker dem nok helst langt dit pepperen gror, selv om hun tilsynelatende går greit sammen med dem. Nøste elsker mennesker, og vil ha menneskene sine for seg selv. Hun er en flott familiekatt som kan passe i de fleste familier, så lenge det ikke er andre dyr der som konkurerer om plass og oppmerksomhet. Hjemmet må være på "landet", slik som Nøste er vant til nå.

  louise0421.jpg

  Louise er en flott seniordame (født 2008) med en sjarmerende personlighet. Hun elsker å bli løftet opp, og å ligge på skulderen mens hun maler i øret ditt. Hun er en veldig kjærlig pus, som aller helst ligger på fanget. Hun er ikke så pratsom, men er tydelig på hva hun vil. Louise liker å slappe av, og sover helst om dagen. Hun leker gjerne, hvis det ikke involverer altfor mye bevegelse. Louise er litt stiv i leddene, men greier fint å gå opp og ned trapper, og å hoppe opp og ned fra møbler. Hun får smertestillende, og skal ha det livet ut.
  Louise er vant med å kunne gå ut, så hun må få et hjem med trygge utemuligheter. Nå bor hun sammen med søsteren sin, Thelma, Og de går fint sammen. De er ikke avhengig av hverandre, men har nå bodd sammen hele livet og hadde vært kjekt om de fikk følge hverandre videre også, men ikke et must.

  thelma0421.jpg

  Thelma er en nydelig seniordame (født 2008) som prater mye. Hun er aktiv til tross for sin alder, og hopper lekende lett opp i vinduskarmer. Hun er veldig glad i å leke, og angriper lekemusene veldig energisk. Thelma liker å få oppmerksomhet, og vil gjerne ha mye kos. Hun viser tydelig at hun nyter selskapet ditt ved å male høylytt. Thelma er en skjønn pus som trenger et hjem som kan la henne ha en rolig tilværelse med mye kos. Hun er vant til å kunne gå ut, så hun må få et hjem med trygge utemuligheter. Nå bor hun sammen med søsteren sin, Louise, Og de går fint sammen. De er ikke avhengig av hverandre, men har nå bodd sammen hele livet og hadde vært kjekt om de fikk følge hverandre videre også, men ikke et must.

  588FB356-C1C5-4D25-A391-0D06578D16E4.png

  Rose er en nydelig ung jentepus på litt over året,(født 22/6-19). Hun ble født av en veldig redd kattemor, og av seks små, var det bare Rose som klarte seg. Fosterhjem måtte flaske henne opp, da kattemor ikke helt forsto oppgaven sin. Rose er en veldig spesiell pus, med myyyye personlighet. Hun er elskelig og glad, snakker mye, og gjør generelt mange "rare" ting. Ingen katter i verden kan se så trøtt ut som Rose, når hun kommer inn etter en lengre rangletur ute. Smal og mysen i blikket, og med masse å fortelle når hun kommer inn. Og så slukner hun på sofaen i de rareste stillinger. Fosterhjem ler mye av henne, og lurer på om hun er litt "ute" på enkelte områder. Hun er leken og aktiv, er med på det meste, og har få hemninger. Hun er en litt dominant type, og kan bli litt intens med andre katter i lek. hun skjønner ikke helt når nok er nok. Derfor skal hun være alenekatt i nytt hjem, det er viktig. Hun blir en flott katt hos den rette familien, som er kattevant (viktig), uten barn, men gjerne med store ungdommer, og som bor landlig med masse «vill» natur der Rose kan få herje ut energien sin :)

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434