conny0622.jpg

  Sibirkatten Conny er en mild og rolig, men bestemt dame på 11 år (født 2011)som trenger nytt hjem etter at eieren hennes døde. Conny er innekatt og ønsker seg et voksent og kattevant hjem med tilgang på trygt uteområde der hun kan luftes litt (utegård/bakgård/altan/hage). Hun har levd flere år med lite aktivitet/stimuli som innekatt i liten leilighet, og ønsker nå å komme til noen som kan aktivisere henne og gi henne all verdens med kos og oppmerksomhet. Hun har tidligere hatt to hjem pluss fosterhjem, og vil nå å komme til hennes siste hjem.
  Conny er reservert i starten, men når man blir kjent med henne er hun verdens største kosepus. Aller helst vil hun sitte på sofaen tett inntil deg. I blant vil hun sitte på fanget også. Når hun har fått nok kos går hun sin vei og legger seg for litt alenetid. Hun legger seg på alle myke plasser hun kan finne. Badet med varmekabler er også en favoritt. Hun liker også å sitte i vinduskarmen og titte ut. Conny pleide alltid å sove sammen med forrige eier, og hun griper enhver anledning til å prøve og komme inn på soverommet og opp i senga til fostermor.
  Hun er vant til trygg hund fra både første hjem og fosterhjem og synes det er spennende å følge med på hva hunden bedriver. Hun har ikke møtt katter før, men av hennes rolige og milde natur kan hun nok fint bo med en annen rolig innekatt også. Det aller viktigste er at eier har tid til å ha Conny som en prioritet og at hun slipper å være mye alene.
  Hun kan sitte på kommando før hun får mat! Hennes første eiere har beskrevet at hun pleide å løpe og hente lekemus, små baller og twistpapir. Hun liker også knitrelyder, og å leke med laserpenn og "fiskestang". Ny eier må trene på å re-introdusere disse kunstene og aktivitetene med henne.
  Conny er veldig overvektig og legger lett på seg, derfor får hun nøye oppmålte porsjoner med foringsautomat hos fostermor. Når den slipper ut mat, kommer hun spurtende fra hvor enn hun befinner seg. Hun er mildt sagt opptatt av mat, ny eier må fortsette med å slanke henne. Hun er ikke så glad i våtfor og har alltid stått på tørrfôr, hun aksepterer også tørrfôr som godbit.
  Pelsen hennes får fort knuter, og hun må børstes hver dag. Hode, bryst og rygg er favoritten, men børster du henne på mage og bein får du deg fort en smekk på fingrene. Hun liker ikke å bli båret og løftet.
  Hun liker å være ute i selen i hagen og vil gjerne ut når sola skinner, hun har gått små turer i bånd og hatt tilgang på veranda. Hun har alltid vært innekatt, og har ingen erfaring med å møte andre katter eller orientere seg ute. Hun må derfor fortsette å være innekatt.

  svein0622.jpg

  Svein er en skjønn ung hannkatt på ca 2 år (født mai-20)som trenger et kattevant og rolig hjem. Når han kom til oss hadde han gått lenge ute, og var litt utrygg på mennesker. Men etter et par uker i fosterhjem er han allerede mye tryggere. Han elsker å leke og prater mye. Han er veldig kosete, og når han legger seg med ryggen mot deg er han klar for å bli klappet og strøket på hodet, men ikke på kroppen. Da kan han slå med poten, men det har avtatt ettersom han har blitt tryggere. Svein lengter etter å få gå ut, og setter seg ofte foran terrassedøren og klager. Det er derfor viktig at han får et hjem med trygge utemuligheter.

  trinny0522.jpg

  Trinny er en sjarmerende jentepus (født mars-17) som nå trenger et nytt hjem. Hun er litt forsiktig i starten, og kan være litt skvetten, men når hun føler seg trygg liker hun å både gi og få kos. Hun er rolig og snill, og vil trives i et voksent og rolig hjem, uten barn. Trinny er en morsom og pratsom pus som er lett å bli glad i. Hun er ikke glad i andre katter, så hun må få hjem som alenekatt, enten som innekatt (helst), eller med trygge og landlige utemuligheter, uten mange nabohus eller andre uroligheter.

  jippi0522.jpg

  Jippi er en snill hannkatt (født des.-20), som trenger lang tid å bli kjent i nye omgivelser. De ble hentet av Mattilsynet ut fra forferdelige levekår. Vi tok i mot tilsammen 30 katter, som alle fikk veterinærsjekk, kastrering, vaksine, ormekur og ikke minst kjærlighet som de sårt trengte.Jippi fikk en trist start på livet sitt og hadde liten kontakt med menneskehender. Om han kan få ta den tid han trenger, så vil den fine personligheten komme tilsyne. På senteret der han bor nå, er han blitt ganske trygg og leken rundt dem han kjenner godt, og er gjerne fremme for litt kos, og for å tigge noe godbiter. Han er en liten luring, og følger gjerne med på hva som skjer fra like rundt et hjørne ;) Hos den rette, forståelsesfulle og tålmodige personen, vil han bli en flott venn å ha i hus. Jippi skal være innekatt, med tilgang til en kattesikret luftemulighet. Og et rolig og voksent hjem, helst sammen med Joanna, som han trives godt sammen med.

  jennifer0322.jpg

  Jennifer er en snill og søt jentepus på snart ett år. Hun var hjemløs før hun kom i fosterhjem, noe som har preget henne i stor grad. Hun har med tiden blitt mye mindre redd for fremmede, men hun er fremdeles skeptisk til de fleste tobente. Hun slapper derimot veldig av sammen med matmor, og elsker både kos og lek. Favorittaktivitetet hennes er å løpe etter hårstrikk!
  Jennifer ønsker seg et rolig hjem hvor hun kan føle seg trygg. Hun er også veldig nysgjerrig på verden ute, og trenger trygge utemuligheter når hun omsider blir klar for det.
  Ellers er Jennifer en veldig fin katt å ha hjemme. Hun er renslig, utrolig leken og storkoser seg i sofakroken på kveldene. Hun biter ikke, men kan si ifra med poten hvis hun blir irritert. Alt i alt - en skikkelig godjente!
  Jennifer trenger en voksen og rolig familie, uten barn nå eller senere. Hun bør helst komme til et hjem med rolige og naturrike uteområder, slik at hun etterhvert kan få være ute litt også.

  lime0522.jpg

  Lime er en forsiktig pusegutt som er full av kjærlighet (født jan.-16). Han måtte amputere store deler av halen grunnet et brudd, men det virker ikke som det plager ham. Han vil nok passe best i et hjem med en enslig person eller et rolig par uten barn. Han er av type pus som tror han er gjemt så lenge hodet ligger under noe, og han liker å ligge under dyner. Han bruker litt tid på å bli trygg med nye mennesker og miljøer, men i fosterhjemmet blomstrer han mer for hver dag som går. Han er en svart, kjærlig dott som er verdt å vente på. Når han er trygg på deg så er han en skikkelig kosegutt som maler og søker kos hvis du er i nærheten. Han er også litt sjarmerende pratsom.

  Lime har stadie 2 nyresvikt, og må stå på spesialfôr og følges opp med årlige blodprøver. Han har også en historie med stressrelaterte urinveisinfeksjoner, så det er viktig at han får et rolig hjem, uten andre katter. Han har ikke hatt urinveisinfeksjon siden han kom inn til oss. Lime har vært innekatt hele livet sitt hittil, og tror kanskje det er det beste for ham, hvis han får mulighet til en kattesikret luftemulighet også. Eventuelt et hjem der det er veldig rolig og trygt, med stor hage/hager å luske rundt litt i.

  joanna0522.jpg

  Joanna er en snill og søt hunnkatt (født jan.-20), som trenger lang tid å bli kjent i nye omgivelser. Hun ble hentet av Mattilsynet ut fra forferdelige levekår. Vi tok i mot tilsammen 30 katter, som alle fikk veterinærsjekk, kastrering, vaksine, ormekur og ikke minst kjærlighet som de sårt trengte. Joanna fikk en trist start på livet sitt og hadde liten kontakt med menneskehender. Om Joanna kan få den tid hun trenger, så vil den fine personligheten komme til syne. På senteret der hun bor nå, er hun blitt ganske så trygg og glad i de hun ser daglig, og kan motta litt klapp og kos. Hun slenger seg gjerne ned på gulvet og ruller og viser den fluffie magen sin, og er aldri så bedårende. Hos den rette, forståelsesfulle og tålmodige personen, vil hun bli en flott venn å ha i hus. Joanna skal være innekatt, med tilgang til en kattesikret luftemulighet. Og et rolig og voksent hjem, helst sammen med Jippi, som hun trives godt sammen med.

  susie0522.jpg

  Susie er en flott voksen jente (født apr.-14) med masse personlighet. Hun er en veldig kjærlig pus, og kommer ofte og vil ha kos. Hun er glad i folk og vil være rundt dem når hun er inne. Hun er en litt spesiell pus som vet hva hun vil og kan være litt "trollete". Hun kan få litt "overtenning" av for intensiv klapping, og kan da slå/bite, så det er viktig at hun kommer til et kattevant hjem som kan lese signalene hennes. Hun er redd barn, og må derfor få et voksent hjem uten barn barn nå eller i fremtiden. Rolige og trygge utemuligheter er også høyt på listen for hennes fremtidige hjem, så hun kan få ut litt energi ute.

  saga0522.jpg

  Saga er en nydelig og snill hunnkatt (født juni-16). Med sin flotte rødkledde pelsdrakt er hun godt synlig når hun kommer hoppende glad og løpende i gresset. Hun elsker å være ute, og det står høyt på ønskelisten å få et hjem med trygge gode utemuligheter i landlige omgivelser hvor hun kan få gå ut og inn som hun ønsker. Saga er ikke en familiekatt. Hun trives best med «sitt» menneske som må være en kattevant dameperson. Hun har en innbygget frykt for menn, og som mest sansynlig har vært en vond opplevelse før hun kom til oss i Dyrebeskyttelsen Bergen.
  Saga er en behagelig katt, aldri kloring og aldri biting, elsker å bli klappet på magen og børstet. Enkel i matveien, kun tørrfòr!
  Den rette personen for Saga får en kjærlig og god venn for livet. Ta kontakt om du ønsker å besøke Saga i fosterhjemmet.

  69378E31-8F6F-47D0-AB19-BF1840675B3E.jpegJocelyn ble hentet av Mattilsynet sammen med 30 andre katter, ut fra forferdelige levekår. Alle fikk veterinærsjekk, kastrering, vaksine, ormekur og ikke minst kjærlighet som de sårt trengte. De fikk en trist start på livet sitt og levde i utrygge omgivelser i lengre tid, men likevel har Jocelyn blitt en tillitsfull og sosial liten frøken. Hun er veldig nysgjerrig og elsker kos, og vil nok kunne passe inn i de fleste familier, med store barn/ungdommer, så lenge hun får tid til å bli trygg i sitt eget tempo. Etterhvert når hun er klar for det må hun få lov til å utforske verden utendørs, i trygge og rolige omgivelser.


  9E4FDEE1-D3B3-412B-84BC-0BEEE0EF5E01.jpegHengill kom til oss sammen med sin mor og søster når han var 2-3 måneder gammel. Da var de redd og syk, og preget av et hardt liv ute. De fikk alt de trengte av veterinærbehandling, og Hengill fikk etterhvert flytte til sitt eget fosterhjem. Der har han etterhvert blitt en trygg og sosial ungkatt, som elsker både kos og lek. Han er glad i selskap, og kommer for å møte fostermor når hun kommer hjem fra jobb. Nå gleder han seg til å finne sin pemanente familie. Hengill må få et hjem med trygge utemuligheter når han etterhvert er klar for å oppdage verden ute.

  veslemøy0122.jpg

  Veslemøy er en nydelig pus født i 2010. Dette skriver fosterhjem om henne :Hun var litt sky i begynnelsen og trekker seg fortsatt tilbake hvis det blir for mye mennesker på en gang. Men etter å ha blitt trygg i fosterhjem liker hun som oftest å være i samme rom som oss. Hun møter oss alltid i døren når vi kommer hjem, og trives godt med oss i sofaen på kveldene. Hun kan like å bli kost med og maler høylytt, men sier i fra om det blir for mye. Veslemøy er glad i snacks, og følger oss ofte inn på kjøkkenet for å be om noe godt. Hun er en rolig, men også nysgjerrig katt som plutselig kan løpe opp i vinduskarmen for å se ut på alt som skjer. Veslemøy trenger et voksent og kattevant hjem med trygge utemuligheter, der hun kan få nyte pensjonisttilværelsen sin.

  pjusken1021.jpg

  Pjusken (født mai-20) er en flott hannkatt som ble fanget inn etter et liv ute. Han brukte sin tid på å bli vant til innelivet, men da han skjønte at fostermor ikke er farlig, ble det fort forandring. Om det koses eller lekes maler han uten stopp, og potene knar han i takt med malingen. Han elsker oppmerksomhet, og starter hver morgen med et hei og halen i været før det er tid for morgenkos. Kos må skje på hans premisser, og hvis det blir litt mye kan han finne på å si ifra ved å bite, men ikke hardt. Han kan bruke litt tid på å venne seg til nye mennesker, men med en gang han skjønner at folk ikke er farlig vil han ha så mye kos som overhode mulig. Ellers er han litt skvetten, og ikke spesielt glad i båe bevegelser eller høye lyder. Likevel lærer han seg etterhvert hva som ikke er farlig. Han er veldig glad i lek, spesielt med fiskestang med fjær. Det er viktig at Pjusken kommer til noen som vil gi han tid til å vise hvor fin han kan være når han er trygg. Helst noen som har litt erfaring fred katter fra før. Han er veldig tydelig i kroppsspråket sitt, og dermed lett å lede hvis man vet hva man ser etter. Pjusken trenger en vosen og rolig familie som bor landlig (viktig) og trygt til, slik at Pjusken kan få være ute når han blir klar for det.

  77498121-A4E6-474D-A277-492B188C6D81.jpeg
  Grethe er en yndig liten jente, født juni-21. Trefargede Grete er usedvanlig vakker med spesielle tegninger og våkent blikk. Hun er kvikk, nysgjerrig og trives godt når hun får utforske omgivelsene både inne og fra vinduskarmen. Grete er ganske sky, men nyter kos og maler høyt dersom man er tålmodig. For å kunne klappe er det best om hun ligger i hulen sin eller under et møbel der hun kan finne roen. Under lek glemmer hun å være sky og kaster seg inn i jakt på fiskestang med stor entusiasme og høye sprett. Hun glemmer også å være sky når middagen serveres. Grete har stor glede av å leke med broren Hans, men uten Hans tilstede er hun mer sosial mot oss mennesker. Dette er et bedårende sjarmtroll som hver dag lokker frem smilet i fosterhjemmet. Grethe trenger en rolig og voksen familie, uten småbarn, og et hjem med landlige og rolige/trygge utemuligheter slik at hun kan være ute også når hun er stor nok til det.

  katinka1021.jpg

  Katinka er en skjønn jente på født i 2017. Katinka brukte veldig langt tid på å bli trygg i fosterhjemmet, og bodde lenge i sofaen. Men når hun først ble trygg har hun vist seg å være tidenes kosekatt. Hun vil helst ligge på fanget, og kan være ganske påståelig på det. Hun virkelig elsker kos, men trenger noen som lar hun komme til dem, og ikke er for brå i starten. Hun er en veldig snill katt, og blir veldig sjeldent sint eller irritert. Hun er også veldig leken og vil nok sette stor pris på å få et hjem der hun også kan være ute og leke seg. Katinka trenger et rolig voksent hjem, med landlige og trygge utemuligheter når hun etterhvert er klar for det.

  eliza1021.jpg

  Eliza er en skjønn jentepus født i 2019. Hun er en av mange katter vi tok imot gjennom mattilsynet i år, fra et hjem med uoversiktelig mange katter. Når hun kom til oss var hun drektig, og fødde to kattunger i fosterhjem. Nå er hun ferdig med morsrollen og bor i et fosterhjem sammen med venninnen Hazel, som kommer fra samme sted. De ser ut til å ha glede av hverandres selskap, og leker mye sammen. Det ville vært fint hvis de kunne bli adoptert sammen, men fosterhjemmet tror de også vil klare seg fint hver for seg. Eliza har etterhvert vist seg å være en nysgjerrig og leken katt som er glad i å utforske.

  De kan være litt redd for fremmede, og det er derfor fint hvis de kan komme til et rolig hjem. Det tok et par måneder før fosterhjemmet fikk klappe dem i starten, men nå er begge blitt glad i kos. De er likevel ikke den typen katt som legger ved siden av deg i sofaen (ennå), og de liker heller ikke å bli løftet.

  Eliza må få et hjem med trygge utemuligheter.

  hazel1021.jpg

  Hazel er en skjønn jentepus født i 2018. Hun er en av mange katter vi tok imot gjennom mattilsynet i år, fra et hjem med uoversiktelig mange katter. Nå bor hun i fosterhjem sammen med venninnen Eliza, som kommer fra samme sted. De ser ut til å ha glede av hverandres selskap, og leker mye sammen. Det ville vært fint hvis de kunne bli adoptert sammen, men fosterhjemmet tror de også vil klare seg fint hver for seg.

  De kan være litt redd for fremmede, og det er derfor fint hvis de kan komme til et rolig hjem. Det tok et par måneder før fosterhjemmet fikk klappe dem i starten, men nå er begge blitt glad i kos. De er likevel ikke den typen katt som legger ved siden av deg i sofaen (ennå), og de liker heller ikke å bli løftet. Hazel er fortsatt en litt forsiktig jente, men veldig glad i å leke og kose når hun først blir kjent med folk.

  Hazel må få et hjem med trygge utemuligheter.

  sussi0921.jpg

  Sussi er en skjønn voksen dame som trenger nytt hjem etter at eieren hennes døde. Hun trenger et rolig og kattevant hjem som kan lese signalene hennes. Dette sier fosterhjemmet om Sussi: Sussi er en rolig og snill katt. Hun var ganske redd og gjemte seg mye i starten, men nå som hun har blitt husvarm følger hun meg ofte rundt i leiligheten og er glad i oppmerksomhet. Når jeg står opp om morgenen eller kommer hjem fra jobb møter hun meg med halen i været og har mye å "fortelle". Hun legger seg ofte ved siden av meg i sofaen, men ikke på fanget. Hun er glad i kos når det passer henne, hvis ikke sier hun som regel ifra ved å trekke seg unna. Hun leker en del for seg selv, og har etter hvert også begynt å forstå greia med fiskestang-leke. Hun liker å kunne gå ut på altanen og nyte luften. Har opplevd kloring og/eller småbiting fra henne noen få ganger, men da har det ikke vært hardt, og jeg har stort sett tolket det som lek, kos eller rastløshet. Hun kan være litt skvetten, men det har kommet seg veldig etter hvert som hun har blitt tryggere på meg. Gjemmer seg når det kommer besøk. Hun bør børstes hver dag, da hun kaster opp litt hårballer innimellom og har noen områder av pelsen som fort tover seg (hun lar seg enkelt børste f.eks. når hun spiser). Sussi trenger et rolig og voksen hjem, uten barn. Det må være landlige og rolige utemuligheter, da Sussi er vant til å være masse ute fra tidligere.

  E74392E2-F8E9-406D-94B9-072B409BCC4B.jpeg

  Lea er en nydelig liten pusejente som kom til oss som liten kattunge (født mai-2020). Hun var en ganske redd og forsiktig kattunge, som har trengt noe tid med sosialisering. Lea har virkelig kommet ut av skallet sitt og blitt en ordentlig kosepus. Hun kommer ofte opp på sengen både om kvelden og på morgenen for å få kos, og ellers om dagen også. Da vrir hun på hodet og presenterer halsen sin for kløing. Kos blir det aldri nok av. Hun er nysgjerrig og skal snuse på det meste. Hun er veldig glad i å leke med fiskestang og små baller hun kan leke med alene. Store bevegelser og fremmede mennesker er fortsatt litt skummelt. Lea har astma og må behandles med medisin daglig. Lea trenger er rolig hjem uten små barn, og med trygge og gode utemuligheter når hun blir klar for det..

  60FC6ADB-CBE7-4431-9656-6BB229577989.jpegMorill (født aug.-16) ble fanget inn fra en gårdskoloni i Hardanger. Hun var veldig redd og forsiktig, og har trengt og trenger fremdeles sosialisering. Hun er fortsatt en veldig forsiktig pus som ikke vil bli tatt på, men hun synes det er greit å hilse ved å snuse på fingre. Hun er leken når stemningen treffer, men foretrekker å leke på egenhånd. Det hun liker best er når hun får ligge i fred på sofaen og deige seg. Morill har fortsatt et stykke å gå før hun er helt trygg på mennesker, og må få et voksent og tålmodig hjem der hun kan få god tid på å bli trygg. Morill må være innekatt i et hjem med god plass, helst med en sikret luftealtan så hun kan lufte seg litt der.

  7F622D82-8681-4D12-B236-E3E8D63DFF9B.jpegJuli (født 2013) er en forsiktig pus, som fikk en hard start på livet i en kattekoloni. Ved en tilfeldighet ble det oppdaget på røntgen at hun har blitt skutt, og har tre hagl i ryggområdet. Det ser ikke ut som hun er plaget av dette. Hun har vært lenge i fosterhjem, og med tiden blitt en kosete og sosial pus. Hun liker kos, og maler høyt når hun blir kost med. Men hun er litt utrygg på hender, og kan bite/slå hvis det blir for mye for henne. Hun er veldig nysgjerrig, og pleide å dilte etter fostermor for å følge med på hva hun gjør på. Juli har fortsatt en bit å gå før hun er helt trygg på mennesker, og må få et voksent og tålmodig hjem der hun kan få god tid på å bli trygg. Hun må være innekatt i lang tid, men gjerne ha trygge utemuligheter hvis hun en gang blir klar for det.

  limbo0221.jpg

  Limbo er en flott pusegutt som kom til oss som liten kattunge (født mai-2020). Han var en ganske redd og forsiktig kattunge, som har trengt noe tid med sosialisering. Nå har han blitt en stor kar på nesten 5kg. Med andre ord er han ganske glad i mat, og matinntak må begrenses. Han har blitt god og trygg. Han er en tøff" liten" kar, som nå er blitt godt vandt med kos. Er han i kosehumør legger han seg gjerne ned og spreller og ruller rundt i påvente av kos. Veldig kjekt med kos på rygg, bryst og hode. Det er ikke mye han er redd, og ligger gjerne en meter unna støvsugeren og prøver å finne ut hva det er for noe. Han er også veldig glad i å leke, og det meste kan jaktes på, for eksempel fiskestang eller laser, men også spøkelsene som visstnok bor i vannfontenen. Limbo ønsker seg et rolig og kattevant hjem, der han kan få være babyen i huset. Hjemmet må ha trygge og rolige uteområder, uten mye leven og biler.

  rasmus1020.jpg

  Rasmus ble funnet for som bitteliten kattunge i 2017, under noen blikkplater sammen med to søsken. Han har trengt en del sosialisering, og er fortsatt en forsiktig pus. Når han først er blitt trygg er han oppsøkende, prater og maler mye, og er tidvis kosete. Han bor nå sammen med en annen katt i fosterhjem, men fosterhjemmet tror han ville passet bra i et hjem uten andre puser, og at sosialiseringen mot mennesker da hadde gått raskere. Han er veldig glad i mat og snop, og kommer opp på fanget om det er lovnad om noe godt snop. Han liker å leke, spesielt med laser og fiskestang, og han lager mange gøye lyder når han leker. Han liker å sitte og se ut på livet, været og fuglene.
  Rasmus må være innekatt i lang tid, men kan gjerne ha tilgang til en sikret luftealtan, og på sikt ha gode og trygge utemuligheter når han er klar for det.

  Oline0420.jpg

  Oline er en søt jentepus på født i 2019. Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Oline trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  anniken0220.jpg

  Anniken er en søt og flott jentepus (født 2014). Fra å være en «villkatt» født ute har hun, med god sosialisering i fosterhjem, blitt en mer fortrolig og sosial pus, men har fortsatt en lang vei å gå. Hun elsker å få kos av fostermor, samt å jakte på fjær i strikk. Hun har silkemyk pels, og det beste hun vet er å begrave snuten sin inni armkroken til mennesket «sitt». Hun er fremdeles skeptisk mot fremmede, og er rask til å gjemme seg så snart noen andre enn fostermor kommer. Anniken trenger et rolig, voksent og kattevant hjem med tilgang til rolige og landlige utemuligheter, alternativt en sikret luftegård/altan. Hun er redd andre katter, og må derfor være eneste katt i hjemmet.
  Anniken er sterilisert, chipmerket og vaksinert. Hun kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

  Bella1019.jpg

  Bella er en nydelig voksen frøken, født i 2012. Hun er en sosial og pratsom pus, som elsker kos. Hun kan være litt skvetten for høye lyder og kjappe bevegelser, og liker ikke å bli løftet. Hun er heller ikke glad i andre katter. Bella finner seg fort til rette og hun er en skikkelig kosepus. Når hun har byttet fosterhjem lå hun i løpet av første kveld langstrakt på sofaen og fikk kos. Hun liker godt å ha sin faste plass under en stol/en liten hule, men kommer malende bort til meg i tide og utide på jakt etter kos/børsting. Bella trenger et voksent, rolig og kattevant hjem uten barn. Hun en veldig søt og kjærlig pus, som bare trenger ro, omsorg og et godt hjem. Bella står på spesialfôr og medisin da hun har sensitiv mage som lett påvirkes av stress.
  Bella ønsker seg et hjem som kan gi henne en hage å gå ut og lufte seg i, det vil gjøre henne lykkelig :)

  Ramona0618.jpg

  Ramona er en vakker voksen hunnkatt (født 2013). Hun ble funnet på BIR-bossanlegg med kattunger, og var drektig på nytt da vi tok hånd om henne. Et turbulent liv for Ramona, som har satt sine dype spor. Hun er en bestemt dame, men glad i kos fra dem hun er trygg på. Av fostermor får hun ikke nok av kos, men hun er fortsatt skeptisk til fremmede. Ramona trenger et rolig og kattevant hjem som kan la henne bli trygg i sitt eget tempo. Ramona har brukt lang tid på å bli trygg på fostermor og hjemmet, men har blomstret opp og blitt veldig trygg på livet sitt som hun nå kjenner det. Det vil bli snudd på hodet når hun flytter til nytt hjem, og derfor må det vises veldig stor tålmodighet og forståelse for Ramonas grenser og tilpassningsevner. Ramona har nettopp begynt å få være litt ute i hagen til fosterhjemmet, noe hun liker veldig godt. Derfor ønsker vi at hennes nye fremtidige hjem skal være i et rolig nabolag, med en god og trygg hage å utforske.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434