• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Molly0319.jpg

Molly er en snill og grei pus på 3,5 år. Hun er veldig kosete og kommer alltid bort og ligger seg ved siden av/på folk når man sitter ned om kvelden. Hun er vant med barn på 2-3 år, som har klappet/koset/løftet henne dagen lang. Hun har aldri klort/bitt noen. Hun er litt skvetten også, og trekker seg unna hvis det blirt for mye "styr". Hun er glad i å være ute og jakte og kose seg. Hun blir en flott katt, hos en rolig familie som har fine utemuligheter til henne.

HarleyBentley0319.jpg

Harley og Bentley er to forsiktige gutter som kommer fra samme kattekoloni. De har vært lang tid i fosterhjem, der de etterhvert er blitt trygge og sosiale. Selv om de fortsatt kan lage en del "varningslyder", er de veldig snille og glade i kos, men trenger god tid på å bli trygg i nye miljøer. Harley og Bentley har bodd sammen lenge, og er veldig glad i hverandre, så de må få hjem sammen. Et voksent, rolig og kattevant hjem uten barn, og de må være innekatter i lang tid før de eventuelt kan slippes ut i trygge utemiljøer.

Trixie0319.jpg

Trixie er en søt og snill liten pusedame, på 3-4 år. Hun ble hentet inn fra forferdelige kår, sammen med 6 kattunger. Hun har vært en flott mor, og er nå klar for eget hjem. Hun fikk en medisinsk utfordring i form av utslett på hode/kropp. Etter utprøving med medisin og spesialfor, er hun nå helt symptomfri :) Hun er sosial og god, litt forsiktig med nye mennesker, og trenger et rolig og voksent hjem, med (eller uten) større barn/ungdommer. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun blir klar for det.
Hun får nå spesialfor, og allergimedisin daglig. Hun må fortsette på Zyrtec (1/2 tabl/dag) da hun fungerer bra på det. Hun kan stå på det livet ut. Ny eier kan eventuelt prøve å trappe ned og slutte med Zyrtec, og se om hun fortsatt er symptomfri. Må få kun z/d-fôr, da hun tidligere har fått store sår når hun har spist annet fôr. Hun spiser godt av fòret som tilpasset henne.

Lotte0319.jpg

Lotte er en yndig og søt jentepus på ca. 2 år. Hun var veldig redd og skeptisk når hun kom i hus, men med flott oppfølging og sosialisering i fosterhjemmet, er hun som en ny pus nå :) Lotte elsker lek og kos. Hun er veldig nysgjerrig og når hun ikke er opptatt med å sove vil hun sjekke ut alle lyder og bevegelser. Lotte er veldig forsiktig i nye omgivelser, men sjekker gjerne ut når hun er klar for det. Hun er en rolig pus, som bruker tid på å bli trygg. Hun spiser og drikker godt. Fremmede kan være litt skummelt, men begynner å bli mer og mer trygg. Er en veldig spretten katt, som elsker å hoppe og styre på i lekestativet. Hun trenger en rolig og kattevant familie (uten barn), og kan være innekatt med tilgang til en lufteterrasse. Får hun et hjem "på landet", med bare natur og rolige omgivelser, kan hun på sikt tilvennes en tilværelse der hun også kan våge seg ut på lufteturer.

Bris0119.jpg

Bris er en nydelig liten gutt på 6 mnd. (født ca. 4/7) Han var veldig redd og engstelig, og ikkje i form når han ble funnet i en bypark. Lang tid med sosialisering, har nå gjort han mye tryggere, og han er blitt veldig glad i kos. Han er fremdelse litt forsiktig, og trenger et rolig og voksent hjem. Gjerne med en snill pusevenn, da han er veldig glad i andre katter. Han trenger landlige, rolige uteområder når han blir klar for å være ute etterhvert.

Fant0119.jpg

Fant er en tøff liten gutt (født ca. 4/7) på 6 mnd. Han ble funnet i bunnen av en svær kontainer, veldig forkommen når han var bare 8-9 uker. Redd og tynn. Han er nå blitt en artig og flott pus, som er nysgjerrig på det meste. han har trengt mye sosialisering, men nå er han blitt såpass trygg at kos er blitt noe av det beste han vet. Han er fremdeles en forsiktig og litt engstelig fyr, så han trenger en kattevant og rolig familie, uten barn. Når han blir klar for det, trenger han trygge og rolige utemuligheter.

Banderas1118.jpg

Banderas og brødrene hans fikk en tøff start på livet, og han trengte lang tid med sosialisering i fosterhjemmet før han ble en trygg og sosial pus. Han syntes lenge at hender var veldig skumle, men nå er det mest skummelt om det er fremmede, eller man kommer for brått på. Han har etterhvert blitt veldig glad i kos, og følger etter fostermor hver morgen når hun står opp, og mjauer når han vil ha klapp og kos på hodet. Han hilser når fostermor kommer hjem og ligger gjerne og slapper av og får kos i sofaen. Han er veldig leken, og spretter gjerne rundt om alene med en liten lekeball. Det er likevel mest spennende når fostermor vifter med en fjærkost, eller kaster en godbit som han kan jakte på. Banderas er fortsatt ganske skvetten, og synes det er litt skummelt med fremmede, men han har hatt stor fremgang i fosterhjemmet, og vil fortsette å blomstre i et nytt, dedikert hjem. Banderas trenger et rolig og kattevant hjem uten barn! hjemmet må ha uteområder som er landlige og rolige, med minimalt med trafikk nært på, slik at han etterhvert når han er blitt helt trygg inne i nytt hjem, også kan få smake på utelivet.

Biscuit1018.jpg

Biscuit er en flott silkesvart jente på litt over året. Hun ble fanget inn som kattunge, og da var hun veldig redd. Hun er blitt ganske trygg på det meste, og er en spretten og nysgjerrig pus, men vi får enda ikkje lov til å klappe henne. Da spretter hun akkurat langt nok unna. Hun vil gjerne være med overalt, og har verdens mest optimistiske hale, som ligger i en «grisekrøll» over ryggen hennes :) Hun er glad i andre katter, så et nytt hjem kan gjerne (helst) ha en katt fra før. Hun trenger et voksent hjem, som har tid og tålmodighet til å la henne blomstre opp på nytt i nye omgivelser. Hun bør være innekatt i nytt hjem. Unntak er hvis et nytt hjem er så landlig og fritt, at det vil føles trygt og gå ut og komme inn igjen for henne.

Stille1118.jpg

Stille er en yndig og søt liten jente, født 19/6. Hun var en redd liten "villkatt" da hun ble fanget inn 7-8 uker gammel, men hun har kommet langt siden da. Nå er hun kosete og sosial, pratsom, og liker å være med på det som skjer. Hun elsker laserpeker, og fiskestangleker. Hun er fremdeles litt usikker, så et kattevant hjem, med tålmodighet til å la henne være seg selv, og der det ikke er mindre barn, er det beste for stille. Hun trenger også gode og trygge utemuligheter når hun blir stor og klar for det.

Tina1018.jpg

Tina er en søt jentepus på rundt 3 år. Hun gikk i et nabolag lenge, og ble tilslutt fanget inn sammen med en kattunge hun hadde fått. Tina er ein litt forsiktig jentepus, men er veldig glad i klapp og kos når ho først blir kjent med deg. Ho har mykje personlighet og "pratar" ein del når ho vil ha oppmerksomheit.
Tina er ikkje så glad i andre kattar og passer best i ein heim utan andre kjeledyr.
Tina viser til tider rastlausheit og vil nok ha godt av å ha utemoglegheiter i sin nye heim. Ny heim må ligge landlig til med trygge utemuligheter, og hun trenger et voksen familie med store/uten barn.

Storm1118.jpg

Storm er en flott guttepus, født 19/6. Han var en redd liten "villkatt" da han ble fanget inn 7-8 uker gammel, men han har kommet langt siden da. Nå er han aktiv og sosial, pratsom, og liker å være med på det som skjer. Han syns fremdeles det er litt skummelt å bli klappet på, men når situasjonen er rett for ham, så liker han det også. Spesielt når han samtidig får noe ekstra god mat. Så det er noe som må bygges videre på, og som nok kommer på plass når han får litt tid på seg. Han elsker laserpeker, og fiskestangleker. Han er fremdeles litt usikker, så et kattevant hjem, med tålmodighet til å la han være seg selv, og der det ikke er mindre barn, er det beste for Storm. Han trenger også gode og trygge utemuligheter når han blir stor og klar for det. (PS: legg merke til det søte hjertet han har i pannen <3 )

Skippern0718.jpg

Skippern er voksen katt på 8 år, som nok har hatt sine kalde vinternetter og dermed setter inderlig pris på livet i varmt hus, med deilige senger å sove i og evig tilgang til mat og leker. Han trenger tid til å bli kjent i nye omgivelser, og er vedlig nysgjerrig. Skippern er en snill og takknemlig hannkatt, som enda ikke viser stor glede over kos.Men liker oppmerksomhet når han først blir kjent med "menneskene sine"!  Men vi håper det finnes et  hjem som kan gi ham den tid han trenger for så til slutt få vise sin flotte personlighet. Skippern vil nok trives i et "voksent" hjem hvor der er rolig. Kanskje med tiden kan han få gå i trygge omgivelser.!

Ramona0618.jpg

Ramona er en vakker hunnkatt, 5 år gammel. Hun ble funnet på BIR-bossanlegg med kattunger, og var drektig på nytt da vi tok hånd om henne. Et turbulent liv for Ramona, som har satt sine dype spor. Vi håper så inderlig at hun skal få komme til et dedikert hjem hvor hun selv kan få bestemme tempoet og når hun selv ønsker kontakt. Ramona må være innekatt, og  ha plass i en god leilighet hvor hun kan få leve god dager med sine mennesker som gir hun omsorg. Hun er ster. chipmrk. og vaksinert.

Klara0618.jpg

Klare er en fin og snill hunnkatt, som ble tatt hånd om da hun var drektig. Nå er morsrollen over og Klara er på jakt etter sitt perfekte hjem som kan se henne og gi henne den tid hun trenger i sitt nye hjem. Klara har hatt en hofteoperasjon, men er helt frisk og fin og ingen mèn etter en vellykket operasjon. Klara må være alenepus i et rolig hjem, hvor hun kan få gå ut på fine dager. Hun prater mye og tar gjerne en lekerund når hun er i humør til det. Hun er 2 år gammel, og er ster, vaksinert og chipmrk.

baghera1217

Baghera er en vakker og snill guttepus på rundt 4 år. Han kan med overtalelse (godbiter) lokkes til å ligge i sofaen ved siden av mennesket «sitt». Han er en forsiktig pus, men som likevel er glad i oppmerksomhet og følger med på alt som skjer rundt ham. TV titting er veldig populært for tiden utover å sitte ute i luftegården og titte på fuglene. Selv om Baghera er en forsiktig pus, klarer han sjelden å motstå en fremstrakt hånd. Da kommer han i turbofart og stanger hodet mot hånden for å få kos. Baghera har en flott personlighet, men er veldig beskjeden i selskap med andre katter. Dersom han blir «satt på plass» av andre katter, kan han løpe å gjemme seg. Vakre og gode Baghera trenger et hjem med rolige og tålmodige voksne som kan gi ham tid og oppmerksomhet til å bli en enda tryggere pus, og i sitt eget tempo. Baghera kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

Arabelle4

Arabelle er en nydelig hunnkatt som trenger masse tid for å bli trygg i nytt hjem. Arabelle ble født ute sammen med søsken og har således ikke vært håndtert av menenskehender i starten på livet sitt. Vi vet at det vil ta tid før det blir knyttet bånd mellom katt/eier - men når det skjer så er det trofasthet for livet. For en type katt som Arabelle er det absolutt en fordel at det er en annen katt i hjemmet som kan være en god "veiviser" for Arabelle.

Et kattevant hjem som har tålmodighet og kan SE det gode i Arabelle er det hjemmet som vil være godt og trygt. Arabelle må være innekatt i lang, lang tid, og gjerne ha en sikret altan som Arabelle kan få lufte seg på fine dager.

Arabelle er sterilisert og chipmrket.

Kom innom for en prat og informasjon om nydellige Arabelle.

Rasmus0118

Rasmus er en vakker gutt på 8 mnd. Han ble funnet som bitteliten kattunge under noen blikkplater, sammen med to søsken. Han er en litt sjenert og engstelig type, som trenger et rolig og forståelsesfull hjem. Han er glad i kos når han føler seg trygg, da nyter han vært stryk over hode og rygg. Han er veldig glad i fiskestangleker og laser, da kommer jegeren i ham frem. Han er aktiv og spretten, og liker å ha det gøy, men han må føle seg trygg for å slippe seg helt løs ;)
Han trenger et rolig hjem, uten, eller med store barn (ungdommer), og med trygge og rolige utemuligheter når han er klar for det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434