2519995C-D235-4573-BBF8-E98995A45D2E.jpeg

  Lea og Limbo er et søskenpar som kom til oss som små kattunger (født mai-20). De var veldig redde, og har trengt mye sosialisering i fosterhjem. De har med mye tålmodighet og rett tilnærming blitt skikkelige fine kosekatter.
  Fosterhjem skrev dette om dem: «Lea var forsiktig i starten, men har virkelig kommet ut av skallet sitt og blitt en ordentlig kosepus. Hun kommer ofte opp på sengen både om kvelden og på morgenen for å få kos, og ellers om dagen også. Da vrir hun på hodet og presenterer halsen sin for kløing :) Kos blir det aldri nok av. Hun er nysgjerrig og skal snuse på det meste. Hun er veldig glad i å leke med fiskestang og små baller hun kan leke med alene. Store bevegelser og fremmede mennesker er fortsatt litt skummelt. Lea har astma og må behandles med medisin daglig.
  Limbo er en matglad og skjønn gutt som har blitt god og trygg i fosterhjemmet. Han er en tøff liten kar, som nå er blitt godt vandt med kos. Er han i kosehumør legger han seg gjerne ned og spreller og ruller rundt i påvente av kos. Veldig kjekt med kos på rygg, bryst og hode. Det er ikke mye han er redd, og ligger gjerne en meter unna støvsugeren og prøver å finne ut hva det er for noe. Han er også veldig glad i å leke, og det meste kan jaktes på, for eksempel fiskestang eller laser, men også spøkelsene som visstnok bor i vannfontenen».
  Søsknene har bodd sammen hele livet, og de er veldig glad i hverandre, så de skal få et hjem sammen. Et hjem med rolige voksne personer, og med trygge og rolige uteområder, uten mye leven og biler.

  A9BF8E12-1A58-46FF-BC3B-3BD9A9193F2D.jpeg
  Nydelige Thea er en silkemyk liten jente (født mai-22). Hun ble fanget inn fra en kattekoloni sammen med sin mor og bror når hun var ca 4 måneder gammel. Da var hun veldig liten, redd og full i øremidd. Men et par måneder i fosterhjem har gjort stor forskjell, og hun er nå tryggere og en kjærlig ung jente. Hun elsker å ligge på fanget i timesvis, leke med stang eller jakte på godteri.
  Hun kommer også godt overens med de to andre kattene i fosterhjemmet. Selv om Thea er trygg på matmor nå, er hun svært skeptisk til andre mennesker. Hennes nye hjem må være klar over at det kan ta tid før man kan ta på og kose med Thea. Hun ønsker derfor et hjem med mye tålmodighet slik at hun kan få bli trygg på hennes premisser. Hun trenger et rolig hjem, uten barn.
  Thea og hennes mor og bror er alle såkalte skipskatter, dvs at de er født med ekstra tær. En liten jente med STORE POTER ! Thea bør være innekatt, eventuelt et hjem på landet uten mye uro ute.

  4A4B17CA-9887-4F63-A2C9-86B0356929BB.jpegAsbjørg (født juni-22) og hennes to brødre kom til oss i november i fjor. De var den siste gjengen fra en stor kattekoloni som vi har avviklet det siste året. I starten var det mye fresing og spytting, men på kort tid ble de mer og mer sosiale puser, og brødrene til Asbjørg har nå fått nye hjem. Asbjørg har alltid vært litt mer reservert enn brødrene sine, og finner ofte tryggheten under sofaen. Men når det er stille og rolig og kommer hun gjerne frem og koser med dem hun kjenner, og vi tror at hun vil blomstre og vise seg mer frem nå som brødrene har flyttet. Asbjørg trenger et rolig og kattevant hjem, der hun kan få bruke tiden på å bli trygg i sitt eget tempo. Hun er en snill og kjærlig ung jentepus, som bare trenger litt mer tid på å stole helt på oss mennesker. Asbjørg trenger et hjem med rolig utemiljø, uten mye trafikk/folk, helst hager/skog/natur tett på. Eventuelt innekatt i et hjem med god plass.

  91CCE025-FB09-479A-B398-0362CE063125.jpeg
  Tyra (født juli-21) er en av flere katter vi tok i mot fra en liten kattekoloni i en nabokommune. Hun er en forsiktig pus som trenger tid og tålmodighet for å bli trygg på oss mennesker. Hun har vært i fosterhjem siden september 2022, og har sakte men sikkert blitt tryggere og slått seg til rette der. Nå har hun sine faste plasser der hun ligger ute dagen lang og drar seg, selv når matfar og matmor er aktive rundt. Hun vil fortsatt ikke ha noe nær kontakt, og freser når hun føler at man er for nært på. Men hun har sluttet å gjemme seg, og hvis de gjør noe interessant kommer hun gjerne helt bort for å lukte og følge nøye med. Hun er nysgjerrig og leken, men fortsatt veldig skeptisk til folk. Hun trenger et rolig og kattevant hjem som kan fortsette det gode sosialiseringsarbeidet og la henne bli trygg i sitt eget tempo. Tyra trenger et hjem som kan tilby henne et rolig og trygt uteområde, uten masse folk/biler og andre uroligheter. Eventuelt kan hun være innekatt i et hjem med god plass.

  sigge0123.jpg

  Sigge er en flott og snill guttepus (født sept.-19). Han var ganske redd og forsiktig da han kom inn, men er nå komt seg riktig godt på plass! Dette skriver fosterhjem om ham : "Sigge er veldig kosete og sitter gjerne på fanget i sofaen. Han liker også å sove med oss hver natt. Utrolig glad i mat, så her må alt vært gjemt unna, ellers sniker han seg til å stjele brød og diverse, kan finne på å åpne skap... Han har mye energi, så vi går tur med han i bånd flere ganger i uken, og det elsker han. Han er veldig leken, og leker med alt han finner på gulvet".
  Sigge trenger en rolig og voksen familie, og et trygt og rolig uteområde så han kan få være masse ute også etterhvert.

  teddy0123.jpg

  Teddy er en veldig kosete og herlig hannkatt på ca 5 år. Han er veldig sosial, og liker og være rundt eieren sin. Er ekstremt glad i kos og oppmerksomhet, liker og leke.
  Hopper ikke oppå bord eller benker inne. Han er ikke så glad i andre katter, så han bør helst få hjem som alene-katt. Han er en skikkelig sjarmør som man fort blir glad i. Kan bli litt nervøs av høye lyder, liker og ha det rolig rundt seg.
  Er ikke glad i hunder. Han er vant til å være mye ute så han må få trygge utemuligheter i sitt nye hjem.
  Et hjem uten barn, og i landlig område, er drømmehjemmet for Teddy.

  kompis0123.jpg

  Kompis er en litt forsiktig gutt i starten, men etter kort tid i fosterhjemmet begynte han å komme frem for å gjøre seg kjent i leiligheten. Han er veldig kjærlig og kontaktsøkende på sine premisser og har en tendens til å følge etter fosterfar rundt i leiligheten, det være på kjøkkenet eller i dusjen :) Kompis elsker når fosterfar sitter på sofaen eller ligger i sengen, da kommer han alltid bort for å få kos eller hvile oppå fanget/brystet. Kompis er flink til å leke og underholde seg selv, han er gøyal og morsom, og zoomer gjerne rundt for seg selv, før han kommer for å ligge i sengen og sove om natten.
  Han kan være litt skvetten for brå bevegelser og var på lyder, men blir tryggere og tryggere med tid og tålmodighet. Dette er en katt som har mye kjærlighet å gi og som trenger vel så mye tilbake. Han er en skikkelig god og snill kompis, som trenger et rolig og stabilt hjem.

  Kompis er FIV-positiv og må derfor være innekatt.

  erlesvane1122.jpg

  Erle og venninnen Svane kom til oss fra en kattekoloni. De har lenge bodd sammen i fosterhjem, og trives godt i hverandres sellskap. Erle har etterhvert blitt en ganske kosete frøken, mens Svane er litt mer reservert, men begge har følt seg trygg og hatt det godt i fosterhjemmet. Svane og Erle trenger god tid på å bli trygg i nye miljøer og med nye mennesker. Vi håper de kan finne et kattevant hjem sammen, som gir dem tiden og tålmodigheten de trenger for å føle seg trygg. I det riktige hjemmet vil de fortsette å blomstre og de kan bli trygge og gode puser med et godt liv sammen med sin familie.

  jippi0522.jpg

  Jippi er en snill hannkatt (født des.-20), som trenger lang tid å bli kjent i nye omgivelser. De ble hentet av Mattilsynet ut fra forferdelige levekår. Vi tok i mot tilsammen 30 katter, som alle fikk veterinærsjekk, kastrering, vaksine, ormekur og ikke minst kjærlighet som de sårt trengte.Jippi fikk en trist start på livet sitt og hadde liten kontakt med menneskehender. Om han kan få ta den tid han trenger, så vil den fine personligheten komme tilsyne. På senteret der han bor nå, er han blitt ganske trygg og leken rundt dem han kjenner godt, og er gjerne fremme for litt kos, og for å tigge noe godbiter. Han er en liten luring, og følger gjerne med på hva som skjer fra like rundt et hjørne ;) Hos den rette, forståelsesfulle og tålmodige personen, vil han bli en flott venn å ha i hus. Jippi bør være innekatt, med tilgang til en kattesikret luftemulighet. Og et rolig og voksent hjem, gjerne sammen med Joanna, da de to finner mye trygghet i hverandre.

  joanna0522.jpg

  Joanna er en snill og søt hunnkatt (født jan.-20), som trenger lang tid å bli kjent i nye omgivelser. Hun ble hentet av Mattilsynet ut fra forferdelige levekår. Vi tok i mot tilsammen 30 katter, som alle fikk veterinærsjekk, kastrering, vaksine, ormekur og ikke minst kjærlighet som de sårt trengte. Joanna fikk en trist start på livet sitt og hadde liten kontakt med menneskehender. Om Joanna kan få den tid hun trenger, så vil den fine personligheten komme til syne. På senteret der hun bor nå, er hun blitt ganske så trygg og glad i de hun ser daglig, og kan motta litt klapp og kos. Hun slenger seg gjerne ned på gulvet og ruller og viser den fluffie magen sin, og er aldri så bedårende. Hos den rette, forståelsesfulle og tålmodige personen, vil hun bli en flott venn å ha i hus. Joanna bør være innekatt, med tilgang til en kattesikret luftemulighet. Og et rolig og voksent hjem, gjerne sammen med Jippi, da de to finner mye trygghet i hverandres sellskap.

  Falkorblitz0922.jpg

  Falkor og Blitz (født juni-21) er to billedskjønne guttepuser, som ved tilfeldigheter ble oppdaget i fjor høst. De holdt til på et småbruk på sørlandet, der det var dårlig stell med katteholdet. Falkor og Blitz ble fanget og kom til Bergen og i fosterhjem. Det var et eventyr å temme dem, Blitz fikk navnet sitt av en grunn :) Nå er de sosiale og flotte katter, men den utrygge villkattungen ligger i ryggmargen enda, og de blir engstelig ved "uvanlige" hendelser eller aktivitet.
  Falkor er kosegrisen av de to. Han kan rett og slett ikke få nok. Han slenger seg oppå beina våre, og vrir seg og blotter magen sin, i håp om litt ekstra kos (som han selvfølgelig får). Han elsker også å ligge i armene å få kos, eller kneke seg godt ned i fanget vårt. Han er den som er mest utrygg når noe nytt skjer, eller nye mennesker kommer for å hilse på. Men han tør opp og kommer frem, for det er jo håp om kos og lek !
  Blitz er den som var reddest når han var liten, men som har blomstret opp til en stoisk herremann. Han er nysgjerrig, utforskende og litt skeptisk. Han liker godt å få kos, men han bestemmer når, hvordan og hvor mye ;)
  Begge gutta er kjempelekne, og tenner i hundre når det kommer til fiskestenger :D
  Disse to er veldig glad i hverandre, og har en fin tone sammen. Derfor ønsker vi at de skal få nytt hjem sammen. Siden de er litt forsiktige katter med behov for trygghet og ro, søker vi et hjem med voksne folk, der eventuelle barn er flyttet ut, eller er "voksne" ungdommer. Hjemmet må ligge rolig og landlig til, der utemiljøet byr på fri natur, uten mange uromomenter.

  susan0222.jpg

  Susan er en skjønn jente på snart 2 år (født april-20). Susan elsker å være ute og kan være ute dagen lang frem til hun hører risting av mat, da er hun rask tilbake. Liker å leke med hårstrikk og løpe etter de. Holder seg mest for seg selv men kan fint legge seg i sofaen ved siden av deg, og en gang i blant overrasker hun med å legge seg på fanget for kos og ligger gjerne der i flere timer om hun får lov. Liker ikke å bli løftet noe særlig men verken biter eller klorer, bare noen missfornøyde mjau. Hun bor fint med barn men kan ikke bo med andre dyr. Hun er veldig glad i mat og prøver alltid å få til seg middagsrester fra panner og fat om de står tilgjengelig, er også veldig glad i godbiter og våtfor. Susan ønsker seg en rolig familie med gode og trygge utemuligheter.

  trinny0522.jpg

  Trinny er en sjarmerende jentepus (født mars-17) som nå trenger et nytt hjem. Hun er litt forsiktig i starten, og kan være litt skvetten, men når hun føler seg trygg liker hun å både gi og få kos. Hun er rolig og snill, og vil trives i et voksent og rolig hjem, uten barn. Trinny er en morsom og pratsom pus som er lett å bli glad i. Hun er ikke glad i andre katter, så hun må få hjem som alenekatt, enten som innekatt (helst), eller med trygge og landlige utemuligheter, uten mange nabohus eller andre uroligheter.

  jennifer0322.jpg

  Jennifer er en snill og søt jentepus på snart ett år. Hun var hjemløs før hun kom i fosterhjem, noe som har preget henne i stor grad. Hun har med tiden blitt mye mindre redd for fremmede, men hun er fremdeles skeptisk til de fleste tobente. Hun slapper derimot veldig av sammen med matmor, og elsker både kos og lek. Favorittaktivitetet hennes er å løpe etter hårstrikk!
  Jennifer ønsker seg et rolig hjem hvor hun kan føle seg trygg. Hun er også veldig nysgjerrig på verden ute, og trenger trygge utemuligheter når hun omsider blir klar for det.
  Ellers er Jennifer en veldig fin katt å ha hjemme. Hun er renslig, utrolig leken og storkoser seg i sofakroken på kveldene. Hun biter ikke, men kan si ifra med poten hvis hun blir irritert. Alt i alt - en skikkelig godjente!
  Jennifer trenger en voksen og rolig familie, uten barn nå eller senere. Hun bør helst komme til et hjem med rolige og naturrike uteområder, slik at hun etterhvert kan få være ute litt også.

  susie0522.jpg

  Susie er en flott voksen jente (født apr.-14) med masse personlighet. Hun er en veldig kjærlig pus, og kommer ofte og vil ha kos. Hun er glad i folk og vil være rundt dem når hun er inne. Hun er en litt spesiell pus som vet hva hun vil og kan være litt "trollete". Hun kan få litt "overtenning" av for intensiv klapping, og kan da slå/bite, så det er viktig at hun kommer til et kattevant hjem som kan lese signalene hennes. Hun er redd barn, og må derfor få et voksent hjem uten barn barn nå eller i fremtiden. Rolige og trygge utemuligheter er også høyt på listen for hennes fremtidige hjem, så hun kan få ut litt energi ute.

  saga0522.jpg

  Saga er en nydelig og snill hunnkatt (født juni-16). Med sin flotte rødkledde pelsdrakt er hun godt synlig når hun kommer hoppende glad og løpende i gresset. Hun elsker å være ute, og det står høyt på ønskelisten å få et hjem med trygge gode utemuligheter i landlige omgivelser hvor hun kan få gå ut og inn som hun ønsker. Saga er ikke en familiekatt. Hun trives best med «sitt» menneske som må være en kattevant dameperson. Hun har en innbygget frykt for menn, og som mest sansynlig har vært en vond opplevelse før hun kom til oss i Dyrebeskyttelsen Bergen.
  Saga er en behagelig katt, aldri kloring og aldri biting, elsker å bli klappet på magen og børstet. Enkel i matveien, kun tørrfòr!
  Den rette personen for Saga får en kjærlig og god venn for livet. Ta kontakt om du ønsker å besøke Saga i fosterhjemmet.

  veslemøy0122.jpg

  Veslemøy er en nydelig pus født i 2010. Dette skriver fosterhjem om henne :Hun var litt sky i begynnelsen og trekker seg fortsatt tilbake hvis det blir for mye mennesker på en gang. Men etter å ha blitt trygg i fosterhjem liker hun som oftest å være i samme rom som oss. Hun møter oss alltid i døren når vi kommer hjem, og trives godt med oss i sofaen på kveldene. Hun kan like å bli kost med og maler høylytt, men sier i fra om det blir for mye. Veslemøy er glad i snacks, og følger oss ofte inn på kjøkkenet for å be om noe godt. Hun er en rolig, men også nysgjerrig katt som plutselig kan løpe opp i vinduskarmen for å se ut på alt som skjer. Veslemøy trenger et voksent og kattevant hjem med trygge utemuligheter, der hun kan få nyte pensjonisttilværelsen sin.

  pjusken1021.jpg

  Pjusken (født mai-20) er en flott hannkatt som ble fanget inn etter et liv ute. Han brukte sin tid på å bli vant til innelivet, men da han skjønte at fostermor ikke er farlig, ble det fort forandring. Om det koses eller lekes maler han uten stopp, og potene knar han i takt med malingen. Han elsker oppmerksomhet, og starter hver morgen med et hei og halen i været før det er tid for morgenkos. Kos må skje på hans premisser, og hvis det blir litt mye kan han finne på å si ifra ved å bite, men ikke hardt. Han kan bruke litt tid på å venne seg til nye mennesker, men med en gang han skjønner at folk ikke er farlig vil han ha så mye kos som overhode mulig. Ellers er han litt skvetten, og ikke spesielt glad i båe bevegelser eller høye lyder. Likevel lærer han seg etterhvert hva som ikke er farlig. Han er veldig glad i lek, spesielt med fiskestang med fjær. Det er viktig at Pjusken kommer til noen som vil gi han tid til å vise hvor fin han kan være når han er trygg. Helst noen som har litt erfaring fred katter fra før. Han er veldig tydelig i kroppsspråket sitt, og dermed lett å lede hvis man vet hva man ser etter. Pjusken trenger en vosen og rolig familie som bor landlig (viktig) og trygt til, slik at Pjusken kan få være ute når han blir klar for det.

  77498121-A4E6-474D-A277-492B188C6D81.jpeg
  Grethe er en yndig liten jente, født juni-21. Trefargede Grete er usedvanlig vakker med spesielle tegninger og våkent blikk. Hun er kvikk, nysgjerrig og trives godt når hun får utforske omgivelsene både inne og fra vinduskarmen. Grete er ganske sky, men nyter kos og maler høyt dersom man er tålmodig. For å kunne klappe er det best om hun ligger i hulen sin eller under et møbel der hun kan finne roen. Under lek glemmer hun å være sky og kaster seg inn i jakt på fiskestang med stor entusiasme og høye sprett. Hun glemmer også å være sky når middagen serveres. Grete har stor glede av å leke med broren Hans, men uten Hans tilstede er hun mer sosial mot oss mennesker. Dette er et bedårende sjarmtroll som hver dag lokker frem smilet i fosterhjemmet. Grethe trenger en rolig og voksen familie, uten småbarn, og et hjem med landlige og rolige/trygge utemuligheter slik at hun kan være ute også når hun er stor nok til det.

  katinka1021.jpg

  Katinka er en skjønn jente på født i 2017. Katinka brukte veldig langt tid på å bli trygg i fosterhjemmet, og bodde lenge i sofaen. Men når hun først ble trygg har hun vist seg å være tidenes kosekatt. Hun vil helst ligge på fanget, og kan være ganske påståelig på det. Hun virkelig elsker kos, men trenger noen som lar hun komme til dem, og ikke er for brå i starten. Hun er en veldig snill katt, og blir veldig sjeldent sint eller irritert. Hun er også veldig leken og vil nok sette stor pris på å få et hjem der hun også kan være ute og leke seg. Katinka trenger et rolig voksent hjem, med landlige og trygge utemuligheter når hun etterhvert er klar for det.

  sussi0921.jpg

  Sussi er en skjønn voksen dame (født 2015)som trenger nytt hjem etter at eieren hennes døde. Hun trenger et rolig og kattevant hjem som kan lese signalene hennes. Dette sier fosterhjemmet om Sussi: Sussi er en rolig og snill katt. Hun var ganske redd og gjemte seg mye i starten, men nå som hun har blitt husvarm følger hun meg ofte rundt i leiligheten og er glad i oppmerksomhet. Når jeg står opp om morgenen eller kommer hjem fra jobb møter hun meg med halen i været og har mye å "fortelle". Hun legger seg ofte ved siden av meg i sofaen, men ikke på fanget. Hun er glad i kos når det passer henne, hvis ikke sier hun som regel ifra ved å trekke seg unna. Hun leker en del for seg selv, og har etter hvert også begynt å forstå greia med fiskestang-leke. Hun liker å kunne gå ut på altanen og nyte luften. Har opplevd kloring og/eller småbiting fra henne noen få ganger, men da har det ikke vært hardt, og jeg har stort sett tolket det som lek, kos eller rastløshet. Hun kan være litt skvetten, men det har kommet seg veldig etter hvert som hun har blitt tryggere på meg. Gjemmer seg når det kommer besøk. Hun bør børstes hver dag, da hun kaster opp litt hårballer innimellom og har noen områder av pelsen som fort tover seg (hun lar seg enkelt børste f.eks. når hun spiser). Sussi trenger et rolig og voksen hjem, uten barn. Det må være landlige og rolige utemuligheter, da Sussi er vant til å være masse ute fra tidligere.

  60FC6ADB-CBE7-4431-9656-6BB229577989.jpegMorill (født aug.-16) ble fanget inn fra en gårdskoloni i Hardanger. Hun var veldig redd og forsiktig, og har trengt og trenger fremdeles sosialisering. Hun er fortsatt en veldig forsiktig pus som ikke vil bli tatt på, men hun synes det er greit å hilse ved å snuse på fingre. Hun er leken når stemningen treffer, men foretrekker å leke på egenhånd. Det hun liker best er når hun får ligge i fred på sofaen og deige seg. Morill har fortsatt et stykke å gå før hun er helt trygg på mennesker, og må få et voksent og tålmodig hjem der hun kan få god tid på å bli trygg. Morill må være innekatt i et hjem med god plass, helst med en sikret luftealtan så hun kan lufte seg litt der.

  rasmus1020.jpg

  Rasmus ble funnet for som bitteliten kattunge i 2017, under noen blikkplater sammen med to søsken. Han har trengt en del sosialisering, og er fortsatt en forsiktig pus. Når han først er blitt trygg er han oppsøkende, prater og maler mye, og er tidvis kosete. Han bor nå sammen med en annen katt i fosterhjem, men fosterhjemmet tror han ville passet bra i et hjem uten andre puser, og at sosialiseringen mot mennesker da hadde gått raskere. Han er veldig glad i mat og snop, og kommer opp på fanget om det er lovnad om noe godt snop. Han liker å leke, spesielt med laser og fiskestang, og han lager mange gøye lyder når han leker. Han liker å sitte og se ut på livet, været og fuglene.
  Rasmus må være innekatt i lang tid, men kan gjerne ha tilgang til en sikret luftealtan, og på sikt ha gode og trygge utemuligheter når han er klar for det.

  Oline0420.jpg

  Oline er en søt jentepus på født i 2019. Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Oline trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  anniken0220.jpg

  Anniken er en søt og flott jentepus (født 2014). Fra å være en «villkatt» født ute har hun, med god sosialisering i fosterhjem, blitt en mer fortrolig og sosial pus, men har fortsatt en lang vei å gå. Hun elsker å få kos av fostermor, samt å jakte på fjær i strikk. Hun har silkemyk pels, og det beste hun vet er å begrave snuten sin inni armkroken til mennesket «sitt». Hun er fremdeles skeptisk mot fremmede, og er rask til å gjemme seg så snart noen andre enn fostermor kommer. Anniken trenger et rolig, voksent og kattevant hjem med tilgang til rolige og landlige utemuligheter, alternativt en sikret luftegård/altan. Hun er redd andre katter, og må derfor være eneste katt i hjemmet.
  Anniken er sterilisert, chipmerket og vaksinert. Hun kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

  Ramona0618.jpg

  Ramona er en vakker voksen hunnkatt (født 2013). Hun ble funnet på BIR-bossanlegg med kattunger, og var drektig på nytt da vi tok hånd om henne. Et turbulent liv for Ramona, som har satt sine dype spor. Hun er en bestemt dame, men glad i kos fra dem hun er trygg på. Av fostermor får hun ikke nok av kos, men hun er fortsatt skeptisk til fremmede. Ramona trenger et rolig og kattevant hjem som kan la henne bli trygg i sitt eget tempo. Ramona har brukt lang tid på å bli trygg på fostermor og hjemmet, men har blomstret opp og blitt veldig trygg på livet sitt som hun nå kjenner det. Det vil bli snudd på hodet når hun flytter til nytt hjem, og derfor må det vises veldig stor tålmodighet og forståelse for Ramonas grenser og tilpassningsevner. Ramona har nettopp begynt å få være litt ute i hagen til fosterhjemmet, noe hun liker veldig godt. Derfor ønsker vi at hennes nye fremtidige hjem skal være i et rolig nabolag, med en god og trygg hage å utforske.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434