873108A1-BFDC-41C6-83FA-2B190787285A.jpeg
  Molly er en skjønn jentepus på 4 år. Dette skriver fosterhjem om henne : Molly er en kosepus, men hun liker ikke å bli løftet eller sitte på fanget. Når jeg sitter i sofaen, er hun ikke langt unna og elsker å ligge inntil meg. Hver natt ligger hun i sengen med meg og sover. Hun er veldig kjærlig og tillitsfull, men er skvetten når det kommer litt høye, ukjente lyder. Hun pleier å sitte i vinduskarmen og se på mennesker og dyr ute, og viser stor interesse i å gå ut. Hun er ikke særlig leken, mulig hun er blitt ei for moden dame til det, haha! Har ikke opplevd henne aggressiv en eneste gang. Tror ikke hun passe i hjem med små barn, grunnet nervøsitet rundt lyder. Hun trenger et voksent og rolig hjem, med trygge og gode utemuligheter.

  tyler0820.jpg

  Tyler er en søt og grei liten jentepus på ca.2,5 år. (Født 2017)Tyler har blomstra veldig siden hun kom inn som en livredd og engstelig pus. Dette skriver fosterhjemmet om henne : Hun er blitt mye mer sosial de siste månedene. Når vi først fikk hun låg hun bare inne i hulen sin eller under en stol og kom bare fram når vi lokka med mat. Nå går hun derimot rundt i heile leiligheten og liker best å ligge inne i lag med oss. Hun er og veldig glad i å leke og har mye energi. Når hun vil ha kos kommer hun opp på fanget mitt eller ligger seg inntil meg. Hun er fortsatt litt nervøs rundt gjester, men det har kommet seg veldig.
  Tyler trenger et rolig og trygt hjem, med kattevante mennesker, og med trygge og rolige utemuligheter når hun etterhvert blir klar for å være ute litt.

  B830C01A-4C02-4077-9842-66BB7338D897.jpeg
  Carina er en søt jentepus på ca 2 år. Hun gikk som hjemløs, og var ganske redd når hun ble fanget inn. Men med tid og tålmodighet, kom det frem en kjærlig og kosete frøken. Hun er veldig glad i å bli klappet og kost med, men hun trenger å føle seg trygg først. Hun er leken og spretten, og Dreamies er det beste i verden, syns hun. Carina vil passe fint i en rolig og voksen familie, uten barn eller fremtidige barn. hun er såpass var, at et rolig hjem er viktig. Helst i landlige omgivelser, med skog/hager, og uten større trafikk.

  markus0720.jpg

  Markus er en flott guttepus på ca. 4 år. Dette skriver fosterhjemmet om ham : "Markus er en pratsom og hengiven gutt som elsker kos. Han er fremdeles litt utrygg, og trekker seg fort unna ved høye lyder eller når jeg går litt for "raskt" i hans retning. Så lenge han føler seg trygg er han ofte å finne rundt beinene mine under matlaging, og på kveldstid foretrekker han å ligge ved siden av meg på sofaen. Når han vil ha kos løfter han labben og trykker meg lett på armen. Så lenge kosen er god kan han ofte bli liggende i flere timer i armkroken. Han er ikke så glad i å ligge i fang og vil helst ikke bli løftet på. Han har nok behov for et rolig hjem, for han blir ofte litt skvetten av brå bevegelser og høye lyder".
  Markus trenger trygge og landlige omgivelser når han blir trygg nok i nytt hjem, til at han kan være ute litt også.

  bonzo0720.jpg

  Bonzo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Bonzo er den sarteste sjelen i flokken. Han er veldig glad i søsknene og mammaene sine, og derfor har han holdt litt avstand til menneskene rundt seg. Han er veldig nysgjerrig og vil være med der ting skjer, men han har bestemt seg for at nærkontakt er utelukket. Han holder seg akkurat på en armlengdes avstand. Vi jobber aktivt med det, han trenger tillit til at vi ikkje vil ham noe vondt. Samtidig med at han er en veldig forsiktig og var gutt, er han også leken og aktiv, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig voksen familie, uten barn nå eller i fremtiden, da han er den redde forsiktige pusen han er. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde/skog.

  Fiola0620.jpg

  Fiola er en nydelig hunnkatt på ca 2 år, som enda ikke stoler helt på mennesker. Hun kom til oss fra et dårlig kattehold med mange andre katter, og måtte behandles for øyebetennelse og lungeorm, i tillegg til at hun var drektig. Hun fikk etterhvert 6 små babyer, men kun èn overlevde.. Det ble mye stress for en liten pus, og hun trenger fortsatt tid på å bli helt trygg på oss tobeinte. Fiola må få et rolig og voksent hjem uten barn, som har mye tålmodighet til å la henne bli trygg i sitt eget tempo.

  banjo0720.jpg

  Banjo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Banjo er en nysgjerrig og vennlig sjel. Han kommer gjerne for å være der ting skjer, og ber pent om litt oppmerksomhet, selv om det også er litt småskummelt å bli klappet. Men idet man får kontakt, er det en nytelse for ham. Han er litt forsiktig rundt mennesker, spesielt de han ikkje kjenner. Han trenger litt tid på å bli kjent, men da er han fantastisk. Han er leken og glad, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig familie, uten småbarn, helst opp mot ungdomsalder, da han som sine søsken er litt forsiktig av seg. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde/skog.

  Baby0620.jpg

  Baby er en søt liten dame, på halvannet år. Hun ble hentet inn hjemløs og drektig, sammen med sin mor Brie, hun også drektig. Sammen har de oppdratt sine små, og er nå klar for å begynne på sine nye liv. Baby er snill og glad i kos, samtidig som hun er en forsiktig pus. Hun trenger litt tid på å bli kjent, og stole på mennesker og omgivelser, men når hun først stoler på deg, er hun kjærlig og kontaktsøkende. Hun liker å leke, og er aktiv og spretten. Hun er en liten og slank pus, som trenger litt kjøtt på beina, etter en tøff mammajobb. Hun trenger et rolig og voksent hjem, uten små barn, og landlig og trygt utemiljø.

  Brie0620.jpg

  Brie er en nydelig damepus, på ca. 2,5 år. Hun ble hentet inn hjemløs og drektig, sammen med sin datter, baby, hun også drektig. Sammen har de oppdratt sine små, og er nå klar for å begynne på sine nye liv. Brie er snill og glad i kos, samtidig som hun er en forsiktig pus. Hun trenger litt tid på å bli kjent, og stole på mennesker og omgivelser, men når hun først stoler på deg, er hun kjærlig og kontaktsøkende. Hun blir veldig glad når hun får kos, og ruller gjerne rundt på gulvet, og gjør seg til. Hun kan kosebite litt, men ikkje hardt, bare kos. Hun er en liten og slank, og mammajobben har tært på, så hun gleder seg til et roligere liv. Hun trenger et rolig og voksent hjem, uten små barn, og landlig og trygt utemiljø.

  mark0620.jpg

  Mark er en flott herremann på 8,5 år. Han ble fraflyttet av sine eiere, og gikk lenge ute alene mens han prøvde å flytte inn hos naboene. Nå koser Mark seg i fosterhjem. Han er en snill og god pus, som er veldig glad i kos. Han er også veldig leken, og blir veldig glad for lekestunder med sine tobeinte venner. Han kjeder seg litt iblant, og da liker han veldig godt å sitte i vinduet mellom blomsterpottene, og følge med på livet utenfor. Vi tenker at Mark trenger et kattevant hjem, med gode og landlige utemuligheter, slik at han kan få være masse ute og utfolde seg.

  29CC627B-EE68-41F0-9D39-0122A58432C3.pngCoco er en flott hunnkatt, født 1/7-15, som trenger et rolig og voksent hjem. Hun er ikke så glad i andre katter, så et hjem hvor hun kan få all oppmerksomhet er veldig viktig for henne. hun er en bestemt dame, med sine egne meninger og trenger derfor et kattevant hjem. Hun er forsiktig av seg, samtidig som hun er veldig sosial og nysgjerrig. Hun er i glad i kos, maler masse og elsker å sitte på fanget. Hun er også leken. Når vi drar frem en hyssing forsvinner all forsiktighet og hun fyker rundt som en gal, med imponerende fart og spenst. Hun må få mulighet til å gå ut på fine dager, i et trygt og rolig utemiljø. Hun er sterilisert, chipmrk og vaksinert.

  Perle0620.jpg

  Perle er en nydelig pusejente på ca. 4 år. En god jente som trenger et voksent og rolig hjem, med fine og trygge utemuligheter. Dette skriver fosterhjemmet om henne : En mer kosete pus enn Perle skal du lete lenge etter! Så fort du sitter deg ned kommer hun løpende i håp om å få kos eller bli børstet. Hun finner seg godt til rette i fanget og maler og maler. Ofte ender hun opp med å ta seg en lur der. Perle er en utrolig hengiven pus og er veldig trygg på de hun kjenner. Det er derimot veldig skummelt å få nye mennesker på besøk og da er det tryggest å gjemme seg under sofaen til de er gått. Perle virker å trives best når det er stille og rolig rundt henne og uten så mange personer på en gang.
  Etter å ha funnet seg til rette i fosterhjemmet har Perle blitt mer og mer leken. Hun kan underholde seg selv lenge med noe så enkelt som en pappbit eller en blyant. Ellers er fiskestangen en favoritt. Etter hun får tak i den tar hun gjerne med seg hele stangen på en seiersrunde rundt i rommet. Perle liker også veldig godt å sitte i vinduet og følge med på livet utenfor. Kanskje hadde det vært fint for henne å få muligheten til å være litt ute i sitt nye hjem? Tilslutt er det også verdt å nevne at Perle er en særdeles veloppdragen katt som holder seg unna både bord og kjøkkenbenk.

  Mamba0420.jpg

  Mamba er en nydelig svart panter på 10 mnd (født 26/5-19). Hun ble funnet i Valdres, og hentet til Bergen når hun var ca. 12 uker. Da var hun veldig redd og sint, derav navnet :) hun har fått masse sosialisering, og er nå en ganske trygg og hyggelig jente. Fremdeles litt engstelig og skvetten hvis noe ukjent skjer, men likevel verdens mest nysgjerrige lille pus. Førstemann inn på nye rom, og vil være med og se på alt fostermor foretar seg. Hun er veldig glad i kos når hun føler seg trygg og komfortabel. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Mamba trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er forsiktig og var, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Ofelia0420.jpg

  Ofelia er en søt jentepus på 7 mnd (født 18/8-19). Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. Ofelia er glad i laserpenn og fiskestang. Hopper og herjer når hun ser lys og bevegelse.Baller og ting som lager lyd er gøy. Hun er veldig glad i kos så lenge hun bestemmer når og hvor. Hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Ofelia trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Oline0420.jpg

  Oline er en søt jentepus på 7 mnd (født 18/8-19). Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Oline trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Oliver0420.jpg

  Oliver er en flott liten panter på 7 mnd (født 18/8-19). Han ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Han var veldig redd siden han var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere ham. Han har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig fyr. Hann er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Han er en veldig leken gutt, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Oliver trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la ham blomstre videre og bli tryggere og sosial. Han er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til han er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Han trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når han etterhvert er klar for å være ute litt.

  Mari0420.jpg

  MARI ER RESERVERT. Mari er en rolig, litt sjenert jentepus på ca 6 år. Hun trenger litt tid på å bli trygg i nye omgivelser, men hun er veldig glad i kos og snop fra dem hun stoler på. Det er viktig at hun selv får bestemme når det er kosetid. Hun sitter gjerne og kikker ut av vinduer, eller slapper av på varmegulv, sofa eller enden av sengen. Mari vil trives best i et rolig og kattevant hjem, som kan gi henne tid til å bli trygg. Hun blir lett skremt av høye lyder, og trenger noen trygge gjemmesteder i huset. Hun leker ikke så mye med fosterfamilien, men leker gjerne alene med hårstrikker, ball og mus. Mari må være innekatt i lang tid, men vil gjerne ha gode utemuligheter på sikt når hun er trygg nok til det. Ønsker du en liten skjønn pus å ha som følgesvenn i livet - så er denne unge damen noe for deg/dere.

  alexis0420.jpg

  Alexis og Mackenzie ble hentet inn fra samme kattekoloni for litt over ett år siden. De har lenge bodd sammen i fosterhjem, og har trengt tid på å bli trygge med mennesker. Nå er de klar for å finne et nytt hjem sammen. Alexis er noe mer sjenert enn venninnen Mackenzie, men er veldig glad i kos og oppmerksomhet fra dem hun er trygg med. I fosterhjemmet lå hun gjerne og koste på fanget. Alexis og Mackenzie vil trives i en familie med ev. større barn. De må ha landlige og rolige utemuligheter når de etterhvert er trygg nok til det.

  linus0220.jpg

  Linus er en flott hannkatt på 13 år som trenger et nytt hjem. Han følte seg fort som hjemme i fosterhjemmet, og er veldig behagelig å være rundt. Han liker å være rundt mennesker, samtidig som han kan trives når han trekker seg litt unna. Han elsker å kose og bli lekt med. Linus er en frisk og flott seniorkatt som nok har mange gode år igjen, og vi håper han kan finne et flott nytt hjem. Han må ha gode og trygge utemuligheter.

  Nero1119.jpg

  Nero er en flott ung guttepus, født 3/7-19. han ble fanget inn sammen med mor og søster fra Nordnes, og var i utgangspunktet veldig redd og skeptisk til mennesker, men kommer seg for hver dag som går. Har lært mye av sin søster, og gjør sjelden ting før han har sett sin søster prøve først. Han er en aktiv og spretten gutt. Blitt mer og mer glad i kos, og sikler når han blir kost med. Veldig glad i mat, og liker å jakte på godbiter. Han trenger en rolig og voksen familie, som har erfaring med katter, og tålmodighet til å la ham blomstre i sitt tempo. Det er ønskelig med et hjem med rolige og trygge utemuligheter, gjerne landlig.Nero er kastrert, vaksinert og ID-merket.

  anniken0220.jpg

  Anikken er en søt jentepus på rundt 3 år. Fra å være en «villkatt» født ute, har hun med god sosialisering i fosterhjem, blitt en fortrolig og sosial pus. Hun elsker å få kos samt å jakte på fjær i strikk. Hun har silkemyk pels og det beste hun vet er å begrave snuten sin inni armkroken til mennesket «sitt». Anikken trenger et rolig og voksent, kattevant hjem med tilgang til rolige og landlige utemuligheter, alternativt en sikret luftegård/altan. Anikken er sterilisert, chipmerket og vaksinert. Hun kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

  Goliat0120.jpg

  Goliat er en nydelig ung hannkatt på ca 3 år. Han er FIV-positiv og må være innekatt og ikke bo sammen med andre katter. For tiden bor han i et fosterhjem sammen med en hund. Det var litt fresing i begynnelsen, men med litt tilvenning respekterer de nå hverandre og bor fint sammen. Goliat er veldig rolig. Mye av dagen slapper han av, og han har funnet seg en krok i en innvendig bod som er veldig kjekk å ligge i. Han liker godt å sitte i vinduene og se ut, både i stuen, gjesterommet og soverommet. På kvelden er han mer aktiv og liker å jakte litt på kattelekene sine. Han liker å bli kost med, spesielt rundt hodet, og kan og bli liggende en god stund i fanget ditt hvis han kommer opp ditt. Goliat må få et hjem med god plass, og gjerne en sikret luftealtan.

  Bella1019.jpg

  Bella er en nydelig frøken på 7 år, født i 2012. Da Bella først kom til oss var hun veldig redd, holdt seg mest for seg selv, og har brukt flere måneder på å bli trygg på fosterfamilien sin. Nå er hun derimot blitt en kjærlig og god pus, som er veldig glad i kos. Hun er også veldig glad i god mat, spesielt kylling, og sitter gjerne og holder oss selskap ved middagsbordet i håp om å få noe godt.
  Bella er fremdeles skvetten, redd for brå bevegelser og hender, og liker ikke å bli løftet. Hun er heller ikke glad i andre katter. Utifra det vi har sett er Bella er snill med barn, men liker ikke å bli tatt på for mye og er ikke glad i støy og uro. Hun bruker tid på å bli trygg på både omgivelser og mennesker, så hun trenger noen som er tålmodig og rolig. Men når man først blir kjent med henne så er hun en veldig søt og kjærlig pus, som bare trenger ro, omsorg og et godt hjem.

  Millie0519.jpg

  Millie er en søt voksen pusejente på 10 år. Hun er kjærlig og liker kos, men hun er også bestemt og sier fra når hun syns det er nok kos. Hun trenger et rolig, voksent og kattevant hjem, uten barn. Hun trenger også å være alenekatt, da hun ikkje er begeistret for andre katter. Millie har vært til seniorsjekk hos veterinæren vår, og hadde milde utslag på kronisk nyresvikt. Hun viser enda ikke noen symtomer, og med spesialfor og god oppfølging hos veterinær kan hun ha flere gode år igjen. Hun venter på at den rette personen med åpent hjerte, skal oppdage henne, og gi henne noen gode siste år i livet sitt. Hun lover masse kos og kjærlighet tilbake :)

  Lotte0319.jpg

  Lotte er en yndig og søt jentepus på ca. 2 år. Hun var veldig redd og skeptisk når hun kom i hus, men med flott oppfølging og sosialisering i fosterhjemmet, er hun som en ny pus nå :) Lotte elsker lek og kos. Hun er veldig nysgjerrig og når hun ikke er opptatt med å sove vil hun sjekke ut alle lyder og bevegelser. Lotte er veldig forsiktig i nye omgivelser, men sjekker gjerne ut når hun er klar for det. Hun er en rolig pus, som bruker tid på å bli trygg. Hun spiser og drikker godt. Fremmede kan være litt skummelt, men begynner å bli mer og mer trygg. Er en veldig spretten katt, som elsker å hoppe og styre på i lekestativet. Hun trenger en rolig og kattevant familie (uten barn), og kan være innekatt med tilgang til en lufteterrasse. Får hun et hjem "på landet", med bare natur og rolige omgivelser, kan hun på sikt tilvennes en tilværelse der hun også kan våge seg ut på lufteturer.

  Bris0420.jpg

  Bris ser ut som en katt rett fra jungelen, og han liker å tøffe seg litt, både overfor andre katter og overfor fremmede mennesker som vil klappe ham hos oss på senteret. Han er en skeptisk type, men veldig nysgjerrig og interessert i det som foregår. Og de som har blitt bedre kjent med ham, kjenner han som en søt og kosete pus, som bare må finne det riktige hjemmet for å kunne slappe av og nyte livet med ”sine” mennesker. Bris er født sommeren 2018 og var veldig redd og engstelig når han ble funnet i en bypark. Han har hatt en vanskelig start på livet, og har kommet en lang vei siden. Bris trenger et hjem med landlige, rolige uteområder, helst uten små barn og andre husdyr. Kom gjerne til senteret for å bli kjent med ham - men vis respekt, ellers må han vise deg poten!

  Biscuit1018.jpg

  Biscuit er en flott silkesvart jente på litt over året. Hun ble fanget inn som kattunge, og da var hun veldig redd. Hun er blitt ganske trygg på det meste, og er en spretten og nysgjerrig pus, men vi får enda ikkje lov til å klappe henne. Da spretter hun akkurat langt nok unna. Hun vil gjerne være med overalt, og har verdens mest optimistiske hale, som ligger i en «grisekrøll» over ryggen hennes :) Hun er glad i andre katter, så et nytt hjem kan gjerne (helst) ha en katt fra før. Hun trenger et voksent hjem, som har tid og tålmodighet til å la henne blomstre opp på nytt i nye omgivelser. Hun bør være innekatt i nytt hjem. Unntak er hvis et nytt hjem er så landlig og fritt, at det vil føles trygt og gå ut og komme inn igjen for henne.

  Skippern0718.jpg

  Skippern er voksen katt på 8 år, som nok har hatt sine kalde vinternetter og dermed setter inderlig pris på livet i varmt hus, med deilige senger å sove i og evig tilgang til mat og leker. Han trenger tid til å bli kjent i nye omgivelser, og er vedlig nysgjerrig. Skippern er en snill og takknemlig hannkatt, som enda ikke viser stor glede over kos.Men liker oppmerksomhet når han først blir kjent med "menneskene sine"!  Men vi håper det finnes et  hjem som kan gi ham den tid han trenger for så til slutt få vise sin flotte personlighet. Skippern vil nok trives i et "voksent" hjem hvor der er rolig. Kanskje med tiden kan han få gå i trygge omgivelser.!

  Ramona0618.jpg

  Ramona er en vakker hunnkatt, 5 år gammel. Hun ble funnet på BIR-bossanlegg med kattunger, og var drektig på nytt da vi tok hånd om henne. Et turbulent liv for Ramona, som har satt sine dype spor. Vi håper så inderlig at hun skal få komme til et dedikert hjem hvor hun selv kan få bestemme tempoet og når hun selv ønsker kontakt. Ramona må være innekatt, og  ha plass i en god leilighet hvor hun kan få leve god dager med sine mennesker som gir hun omsorg. Hun er ster. chipmrk. og vaksinert.

  baghera1217

  Baghera er en vakker og snill guttepus på rundt 4 år. Han kan med overtalelse (godbiter) lokkes til å ligge i sofaen ved siden av mennesket «sitt». Han er en forsiktig pus, men som likevel er glad i oppmerksomhet og følger med på alt som skjer rundt ham. TV titting er veldig populært for tiden utover å sitte ute i luftegården og titte på fuglene. Selv om Baghera er en forsiktig pus, klarer han sjelden å motstå en fremstrakt hånd. Da kommer han i turbofart og stanger hodet mot hånden for å få kos. Baghera har en flott personlighet, men er veldig beskjeden i selskap med andre katter. Dersom han blir «satt på plass» av andre katter, kan han løpe å gjemme seg. Vakre og gode Baghera trenger et hjem med rolige og tålmodige voksne som kan gi ham tid og oppmerksomhet til å bli en enda tryggere pus, og i sitt eget tempo. Baghera kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

  Side 1 av 2

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434