• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Olivia0119.jpg

Olivia er en nysgjerrig liten jente, med mye energi. Hun elsker oppmerksomhet i form av både kos og lek, og hun vil gjerne ha mye av det. Hun trenger et voksent hjem med trygge utemuligheter, gjerne sammen med sin bror Ozzy, som hun er veldig glad i å leke sammen med.

Ozzy0119.jpg

Ozzy er en skjønn gutt på ca 6 måneder. Han er litt mer forsiktig og roligere enn sin søster Olivia, men er glad i kos og lek med dem han føler seg trygg med. Ozzy trenger et voksent hjem, der han har mulighet å gå ut i trygge miljøer når han er klar for det. Ozzy er glad i sin søster Olivia, som er en god lekekamerat, og de kunne gjerne fått et hjem sammen.

Marley1218.jpg

Marley er en nydelig guttepus, født ca. 14/6. Han ble funnet i en kattekoloni, og hentet inn med sine søsken. han var veldig redd da, men har hatt god utvikling i fosterhjemmet, og er nå en forholdsvis trygg og harmonisk pus. Kan være litt forsiktig i nye omgivelser, så han trenger litt tid til å finne seg til rette. Han er en leken og aktiv gutt, som elsker å hoppe og løpe, og vise seg frem hvor flink og flott han er. Og med sitt spesielle utseende så er han flott ;) Han trenger en voksen og kattevant familie, der det er trygge og landlige utemuligheter når han etterhvert blir klar for det.

Banderas1118.jpg

Banderas og brødrene hans fikk en tøff start på livet, og selv etter lang tid i fosterhjem har han et stykke igjen i sosialiseringsprosessen. Hender er fortsatt skumle, men han gjør stadig fremsteg i fosterhjemmet, og begynner å kunne kose seg med litt klapp. Banderas er veldig leken, og spretter gjerne rundt om alene, men det er mest spennende å jakte på en fjærleke eller godbiter som flyt bortover gulvet. Han er innerst inne en snill pus, men trenger lang tid på å bli trygg i et nytt hjem. Banderas må være innekatt i lang tid.

Biscuit1018.jpg

Biscuit er en flott silkesvart jente på litt over året. Hun ble fanget inn som kattunge, og da var hun veldig redd. Hun er blitt ganske trygg på det meste, og er en spretten og nysgjerrig pus, men vi får enda ikkje lov til å klappe henne. Da spretter hun akkurat langt nok unna. Hun vil gjerne være med overalt, og har verdens mest optimistiske hale, som ligger i en «grisekrøll» over ryggen hennes :) Hun er glad i andre katter, så et nytt hjem kan gjerne (helst) ha en katt fra før. Hun trenger et voksent hjem, som har tid og tålmodighet til å la henne blomstre opp på nytt i nye omgivelser. Hun bør være innekatt i nytt hjem. Unntak er hvis et nytt hjem er så landlig og fritt, at det vil føles trygt og gå ut og komme inn igjen for henne.

Tina1018.jpg

Tina er en søt jentepus på rundt 3 år. Hun gikk i et nabolag lenge, og ble tilslutt fanget inn sammen med en kattunge hun hadde fått. Tina er ein litt forsiktig jentepus, men er veldig glad i klapp og kos når ho først blir kjent med deg. Ho har mykje personlighet og "pratar" ein del når ho vil ha oppmerksomheit.
Tina er ikkje så glad i andre kattar og passer best i ein heim utan andre kjeledyr.
Tina viser til tider rastlausheit og vil nok ha godt av å ha utemoglegheiter i sin nye heim. Ny heim må ligge landlig til med trygge utemuligheter, og hun trenger et voksen familie med store/uten barn.

Aina0918.jpg

Aina er en nydelig jente på litt over året. Hun ble fanget inn i fjor sommer sammen med mor og søsken, da var hun rundt 8 uker. Hun var veldig redd, reddeste i kullet, og fosterhjem har brukt lang tid på sosialiseringen. Hun er fremdeles en sart og forsiktig jente, men når hun føler seg trygg, er hun veldig glad i kos. Hun tripper rundt med haletuppen helt frem mellom ørene, og er veldig glad i oppmerksomhet og godbiter :) Hun er veldig glad i andre katter, og er en snill og underdanig type, så en pusevenn i nytt hjem er en stor fordel. Hun trenger et rolig hjem, med voksne mennesker, som har forståelse og tid til å la henne være den hun er, og la henne blomstre opp på nytt i nye omgivelser. Hun trenger å være innekatt, da verden utenfor kan bli for stor og skummel for henne.

Gabriel0918.jpg

Gabriel er en veldig sosial og morsom gutt på ca. 6 år. Han elsker kos og lek, og tar ofte iniativ til dette selv. Han og er glad i å møte nye mennesker. Han er veldig snill, og ordentlig.  Gabriel er dessverre bærer av FIV-viruset, og må derfor være innekatt, så han ikkje utsetter andre katter for smitte. Han har tilpasset seg fint innekattlivet, og vil bli en god venn for den rette personen.

Kompis0918.jpg

Kompis er en aktiv, sosial og nysgjerrig liten pus som liker å være med der ting skjer. Han ligger gjerne i sengen ved siden av om natten. Kompis er kosete, og kommer ofte og stryker seg rundt beina, og kommer gjerne og ligger ved siden av i sofaen. Da maler og koser han seg. Han liker å ligge i vinduskarmen og se ut. Når det gjelder lek, er han flink til å leke seg en del selv. Av og til settes ham igang, men ofte begynner han helt av seg selv, bare lekene er tilgjengelig. De ligger alltid fremme, men forsvinner under møbler innimellom. Tidligere lekte han mest om natten og sov om dagen, men nå har han en mer "folkelig" døgnrytme
Han er dessverre bærer av FIV-viruset, noe som medfører at han må være innekatt så han ikkje utsetter andre katter for smitte. Han har fint tilpasset seg innelivet, og blir en flott pus i en rolig voksen familie.

Skippern0718.jpg

Skippern er voksen katt på 8 år, som nok har hatt sine kalde vinternetter og dermed setter inderlig pris på livet i varmt hus, med deilige senger å sove i og evig tilgang til mat og leker. Han trenger tid til å bli kjent i nye omgivelser, og er vedlig nysgjerrig. Skippern er en snill og takknemlig hannkatt, som enda ikke viser stor glede over kos.Men liker oppmerksomhet når han først blir kjent med "menneskene sine"!  Men vi håper det finnes et  hjem som kan gi ham den tid han trenger for så til slutt få vise sin flotte personlighet. Skippern vil nok trives i et "voksent" hjem hvor der er rolig. Kanskje med tiden kan han få gå i trygge omgivelser.!

Ramona0618.jpg

Ramona er en vakker hunnkatt, 5 år gammel. Hun ble funnet på BIR-bossanlegg med kattunger, og var drektig på nytt da vi tok hånd om henne. Et turbulent liv for Ramona, som har satt sine dype spor. Vi håper så inderlig at hun skal få komme til et dedikert hjem hvor hun selv kan få bestemme tempoet og når hun selv ønsker kontakt. Ramona må være innekatt, og  ha plass i en god leilighet hvor hun kan få leve god dager med sine mennesker som gir hun omsorg. Hun er ster. chipmrk. og vaksinert.

Klara0618.jpg

Klare er en fin og snill hunnkatt, som ble tatt hånd om da hun var drektig. Nå er morsrollen over og Klara er på jakt etter sitt perfekte hjem som kan se henne og gi henne den tid hun trenger i sitt nye hjem. Klara har hatt en hofteoperasjon, men er helt frisk og fin og ingen mèn etter en vellykket operasjon. Klara må være alenepus i et rolig hjem, hvor hun kan få gå ut på fine dager. Hun prater mye og tar gjerne en lekerund når hun er i humør til det. Hun er 2 år gammel, og er ster, vaksinert og chipmrk.

Maya0618.jpg

Maya er reservert. Maya er en sjarmerende ung jentepus som ble funnet ute med sammen med sine tre små kattunger. Hun er en kattedame med stor personlighet som det er lett å bli glad i. Maya har astma, og må stå på medisin resten av livet, men med medisin og regelmessige kontroller er det ingenting i veien for et langt og friskt liv. Hun må få et voksent og rolig hjem og få mulighet til å gå ut på fine dager i trygge omgivelser.

Bambi er reservert.Bambi er en vakker langhåret jentepus på ca halvannet år, som ble funnet ute alene med sine 3 kattunger. Det er lenge siden Bambi hadde vært i hus og fått omsorg. Nå har hun i lengre tid vært i et flott fosterhjem og fått en god start på et nytt liv, Hun er kjærlig og hengiven, har masse energi og elsker å leke, spesielt med sprettballen sin. Hun liker godt å bli klappet og å få børstet pelsen sitt, men liker ikke å bli løftet. Enda er hun forsiktig, så hun trenger tid og må få bestemme tempoet selv. Vi håper at det finnes et hjem med masse tålmodighet og kjærlighet til snille Bambi. Vi har tid å vente til det rette hjemmet som kan bli Bambi sitt eget.:-) Hun har utviklet seg mye på kort tid, og i rett hjem vet vi at med tiden blir hun en fantastisk pusevenn. Et voksent og rolig hjem er det beste for Bambi.

baghera1217

Baghera er en vakker og snill guttepus på rundt 4 år. Han kan med overtalelse (godbiter) lokkes til å ligge i sofaen ved siden av mennesket «sitt». Han er en forsiktig pus, men som likevel er glad i oppmerksomhet og følger med på alt som skjer rundt ham. TV titting er veldig populært for tiden utover å sitte ute i luftegården og titte på fuglene. Selv om Baghera er en forsiktig pus, klarer han sjelden å motstå en fremstrakt hånd. Da kommer han i turbofart og stanger hodet mot hånden for å få kos. Baghera har en flott personlighet, men er veldig beskjeden i selskap med andre katter. Dersom han blir «satt på plass» av andre katter, kan han løpe å gjemme seg. Vakre og gode Baghera trenger et hjem med rolige og tålmodige voksne som kan gi ham tid og oppmerksomhet til å bli en enda tryggere pus, og i sitt eget tempo. Baghera kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

Arabelle4

Arabelle er en nydelig hunnkatt som trenger masse tid for å bli trygg i nytt hjem. Arabelle ble født ute sammen med søsken og har således ikke vært håndtert av menenskehender i starten på livet sitt. Vi vet at det vil ta tid før det blir knyttet bånd mellom katt/eier - men når det skjer så er det trofasthet for livet. For en type katt som Arabelle er det absolutt en fordel at det er en annen katt i hjemmet som kan være en god "veiviser" for Arabelle.

Et kattevant hjem som har tålmodighet og kan SE det gode i Arabelle er det hjemmet som vil være godt og trygt. Arabelle må være innekatt i lang, lang tid, og gjerne ha en sikret altan som Arabelle kan få lufte seg på fine dager.

Arabelle er sterilisert og chipmrket.

Kom innom for en prat og informasjon om nydellige Arabelle.

Rasmus0118

Rasmus er en vakker gutt på 8 mnd. Han ble funnet som bitteliten kattunge under noen blikkplater, sammen med to søsken. Han er en litt sjenert og engstelig type, som trenger et rolig og forståelsesfull hjem. Han er glad i kos når han føler seg trygg, da nyter han vært stryk over hode og rygg. Han er veldig glad i fiskestangleker og laser, da kommer jegeren i ham frem. Han er aktiv og spretten, og liker å ha det gøy, men han må føle seg trygg for å slippe seg helt løs ;)
Han trenger et rolig hjem, uten, eller med store barn (ungdommer), og med trygge og rolige utemuligheter når han er klar for det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434