• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

linus0220.jpg

Linus er en flott hannkatt på 13 år som trenger et nytt hjem. Han følte seg fort som hjemme i fosterhjemmet, og er veldig behagelig å være rundt. Han liker å være rundt mennesker, samtidig som han kan trives når han trekker seg litt unna. Han elsker å kose og bli lekt med. Linus er en frisk og flott seniorkatt som nok har mange gode år igjen, og vi håper han kan finne et flott nytt hjem. Han må ha gode og trygge utemuligheter.

murphy0220.jpg

Murphy er en snill hannkatt på ca 4 år, som ble observert ute i lang tid. Nå er han i et flott fosterhjem og koser seg mens han venter på et nytt hjem. Han er veldig tillitsfull og kosete, så han har nok hatt et hjem en gang. Murphy hadde en brukket hjørnetann, som har blitt trukket, og litt problemer med det ene øyet, som er under behandling, men er ellers i fin form. Han må få et hjem med gode og trygge utemuligheter.

anniken0220.jpg

Anikken er en søt jentepus på rundt 3 år. Fra å være en «villkatt» født ute, har hun med god sosialisering i fosterhjem, blitt en fortrolig og sosial pus. Hun elsker å få kos samt å jakte på fjær i strikk. Hun har silkemyk pels og det beste hun vet er å begrave snuten sin inni armkroken til mennesket «sitt». Anikken trenger et rolig og voksent, kattevant hjem med tilgang til rolige og landlige utemuligheter, alternativt en sikret luftegård/altan. Anikken er sterilisert, chipmerket og vaksinert. Hun kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

amanda0220.jpg

Amanda er en nydelig langhåret pusedame på ca. 3 år. Hun er en veldig sosial og kontaktsøkende pus, nysgjerrig og ganske leken. Hun er ekspert på å sno seg rundt beina for å få så mye kos som mulig :) Samtidig som hun har denne sosiale og utadvendte siden, så er hun utrygg også. Hun er redd for føtter/bein når hun ligger og slapper av på gulvet, og man går forbi. Vi tror hun kanskje har opplevd å bli sparket/husjet bort med bein mens hun gikk ute hjemløs. Hun var ganske redd for bein når hun kom til fosterhjemmet, men på bare en måned ser de stor forandring. Hun er en katt som må møtes på rette måten av kattevante mennesker, så hun kan få fortsette og utvikle sine gode sider, og bli trygg komfortabel i alle situasjoner. Hun er en perfekt venn for en voksen enslig dame, da menn er fremdeles litt skumlere enn damer. Ingen barn, Hun trenger også at hjemmet har gode og trygge utemuligheter så hun kan være masse ute.

Goliat0120.jpg

Goliat er en nydelig ung hannkatt på ca 3 år. Han er FIV-positiv og må være innekatt og ikke bo sammen med andre katter. For tiden bor han i et fosterhjem sammen med en hund. Det var litt fresing i begynnelsen, men med litt tilvenning respekterer de nå hverandre og bor fint sammen. Goliat er veldig rolig. Mye av dagen slapper han av, og han har funnet seg en krok i en innvendig bod som er veldig kjekk å ligge i. Han liker godt å sitte i vinduene og se ut, både i stuen, gjesterommet og soverommet. På kvelden er han mer aktiv og liker å jakte litt på kattelekene sine. Han liker å bli kost med, spesielt rundt hodet, og kan og bli liggende en god stund i fanget ditt hvis han kommer opp ditt. Goliat må få et hjem med god plass, og gjerne en sikret luftealtan.

findus0120.jpg

Findus er en sjenert ung hannkatt med behov for trygge og rolige omgivelser. Han har trengt tid på å bli trygg i fosterhjemmet, og ny eier må fortsette det gode sosialiseringsarbeidet en tid fremover. Findus er en veldig nysgjerrig gutt som følger etter fosterfar over hele leiligheten. Han hopper ofte opp i sofaen når fosterfar ligger der og er veldig leken. Han er foreløpig ikke så glad i kos men med nok omsorg kan dette endre seg på sikt. Findus trenger rolig og voksent hjem, uten barn. Han må være innekatt lenge, da han trenger mer sosialisering, men på sikt (et år eller to), ser vi helst at nytt hjem ligger landlig og trygg til, slik at han kan få være litt ute også.

askepott0120.jpg

Dicaprio og Askepott er «tidenes kjærlighetshistorie». De ble begge funnet som livredde små kattunger for tre år siden. En på Askøy og en på Sotra. De har siden bodd sammen i fosterhjem, og blitt et «kjærestepar». Der den ene er, finner du den andre like i nærheten. De elsker å ligge og sove sammen, og de går ofte og stanger og koser med hverandre. Askepott er blitt ganske trygg på oss folk, og er veldig glad i kos og klapp. Dicaprio er fremdeles litt redd for hender, men når han har Askepott i nærheten, og vi treffer ham i det rette humøret, er han veldig glad i å bli strøket over ryggen og klødd bak ørene han også. De er som et gammelt ektepar som leier hverandre rundt :) Begge er veldig lekne, og der Askepott er veldig glad i laserprikk, er Dicaprios favoritt fiskestangleker. Disse to skal for alltid være et par, og leter nå etter et «kattegærnt» hjem, som vil gi dem all den tid og rom de trenger for å få tilhørighet og trygghet. De kan være innekatter, men har behov for en kattesikret luftegård/terrasse, siden de er vant til det, og elsker å være ute på fine dager. De er ikkje vant med barn, men ungdommer med «kattetekke» går fint :)

hECTOR0120.jpg

Hector er en snill og god gutt på 4-5 år. Han ble fynnet hjemløs på Voss, sulten, tynn og forkommen. Han fikk mat og tilsyn, og det ble leitet etter eier, uten hell. Når Hector kom til oss, var han også blitt skadet i ene foten, noe som viste seg å være en knekt tå. Den er nå nesten helt fin igjen, og Hector er glad og fornøyd. I tillegg viste det seg at han har FIV. FIV smitter ikke til mennesker, men Hector skal fra nå av være innekatt, slik at han ikkje smitter andre katter, eller selv er utsatt for sykdommer. FIV-katter lever lange gode liv, og Hector har massevis av kjærlighet og underholdning å bidra med enda :) Han har funnet seg godt til rette som innekatt, og dette skriver fosterhjemmet om ham : Hector er en nydelig, rolig katt som er veldig glad i oppmerksomhet og kos. Da Hector først kom til oss var han litt forsiktig og tilbaketrukket, men det tok ikke lang tid før han begynte å føle seg trygg og har blitt en skikkelig kosekatt. Hector er en veldig fin katt å bo med, renslig og veldig omgjengelig. Han er veldig glad i selskap, og oppholder seg helst i nærheten av fosterfamilien. Han er fortsatt litt forsiktig med å ligge på fanget, men elsker å ligge rett ved siden av oss. Hector er litt skvetten og liker helst ikke å bli løftet. Han liker best å ligge i ro, men kan til tider også være litt leken. Hector trenger et rolig og voksen hjem.

Honey0120.jpg

Honey er en godjente på 7 måneder. Hun ble fanget inn i sommer som en livredd «villkattunge», men tiden i fosterhjem har gjort henne godt, og hun er blitt en trygg og sosial pus. Hun elsker å leke, og hun er suuuuperglad i all oppmerksomhet, elsker kos. Litt skummelt å bli løftet og holdt enda, men kan knapt få nok kos når hun er i rette humøret

Bella1019.jpg

Bella er en nydelig frøken på 7 år, født i 2012. Da Bella først kom til oss var hun veldig redd, holdt seg mest for seg selv, og har brukt flere måneder på å bli trygg på fosterfamilien sin. Nå er hun derimot blitt en kjærlig og god pus, som er veldig glad i kos. Hun er også veldig glad i god mat, spesielt kylling, og sitter gjerne og holder oss selskap ved middagsbordet i håp om å få noe godt.
Bella er fremdeles skvetten, redd for brå bevegelser og hender, og liker ikke å bli løftet. Hun er heller ikke glad i andre katter. Utifra det vi har sett er Bella er snill med barn, men liker ikke å bli tatt på for mye og er ikke glad i støy og uro. Hun bruker tid på å bli trygg på både omgivelser og mennesker, så hun trenger noen som er tålmodig og rolig. Men når man først blir kjent med henne så er hun en veldig søt og kjærlig pus, som bare trenger ro, omsorg og et godt hjem.

Rosmarin1019.jpg

Rosmarin er en nydelig frøken, født 16/4-19. Hun er en snill og forsiktig sjel, som trenger et kattevant og rolig, voksent hjem, der det ikkje er mindre barn (ungdommer er greit). Hun er leken og kontaktsøkende, og elsker å bli klappet på. Hun følger med på det som skjer, men hun trenger først tid for å føle seg trygg og komfortabel. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter i landlig område, når våren/sommeren kommer og hun er klar for å være ute.

Coco1019.jpg

Coco er en flott hunnkatt, født 1/7-15, som trenger et rolig og voksent hjem. Hun er ikke så glad i andre katter, så et hjem hvor hun kan få all oppmerksomhet er veldig viktig for henne. hun er en bestemt dame, med sine egne meninger og trenger derfor et kattevant hjem. Hun er leken og aktiv, samtidig som hun er en som liker å slappe av også. Hun må få mulighet til å gå ut på fine dager, i et trygt og rolig utemiljø. Hun er sterilisert, chipmrk og vaksinert

Millie0519.jpg

Millie er en søt voksen pusejente på 10 år. Hun er kjærlig og liker kos, men hun er også bestemt og sier fra når hun syns det er nok kos. Hun trenger et rolig, voksent og kattevant hjem, uten barn. Hun trenger også å være alenekatt, da hun ikkje er begeistret for andre katter. Millie har vært til seniorsjekk hos veterinæren vår, og hadde milde utslag på kronisk nyresvikt. Hun viser enda ikke noen symtomer, og med spesialfor og god oppfølging hos veterinær kan hun ha flere gode år igjen. Hun venter på at den rette personen med åpent hjerte, skal oppdage henne, og gi henne noen gode siste år i livet sitt. Hun lover masse kos og kjærlighet tilbake :)

Lotte0319.jpg

Lotte er en yndig og søt jentepus på ca. 2 år. Hun var veldig redd og skeptisk når hun kom i hus, men med flott oppfølging og sosialisering i fosterhjemmet, er hun som en ny pus nå :) Lotte elsker lek og kos. Hun er veldig nysgjerrig og når hun ikke er opptatt med å sove vil hun sjekke ut alle lyder og bevegelser. Lotte er veldig forsiktig i nye omgivelser, men sjekker gjerne ut når hun er klar for det. Hun er en rolig pus, som bruker tid på å bli trygg. Hun spiser og drikker godt. Fremmede kan være litt skummelt, men begynner å bli mer og mer trygg. Er en veldig spretten katt, som elsker å hoppe og styre på i lekestativet. Hun trenger en rolig og kattevant familie (uten barn), og kan være innekatt med tilgang til en lufteterrasse. Får hun et hjem "på landet", med bare natur og rolige omgivelser, kan hun på sikt tilvennes en tilværelse der hun også kan våge seg ut på lufteturer.

Bris0119.jpg

Bris er en nydelig ung gutt, født 4/7-18. Han var veldig redd og engstelig, og ikkje i form når han ble funnet i en bypark. Lang tid med sosialisering, har nå gjort han trygg og god, og han er blitt veldig glad i kos. Han kommer gjerne med bestemte skritt, rett bort til oss i sofaen, og stanger for å få kos. Han liker veldig godt å ligge tett inntil oss, eller på sofaryggen bak hodet vårt, og kose seg. Han er en litt forsiktig pus, og trenger et rolig og voksent hjem. Han er en flott pus med store poter, kraftig hake og masse ekstra skinn :) Han trenger landlige, rolige uteområder når han blir klar for å være ute etterhvert.

Banderas1118.jpg

Banderas og brødrene hans fikk en tøff start på livet, og han trengte lang tid med sosialisering i fosterhjemmet før han ble en trygg og sosial pus. Han syntes lenge at hender var veldig skumle, men nå er det mest skummelt om det er fremmede, eller man kommer for brått på. Han har etterhvert blitt veldig glad i kos, og følger etter fostermor hver morgen når hun står opp, og mjauer når han vil ha klapp og kos på hodet. Han hilser når fostermor kommer hjem og ligger gjerne og slapper av og får kos i sofaen. Han er veldig leken, og spretter gjerne rundt om alene med en liten lekeball. Det er likevel mest spennende når fostermor vifter med en fjærkost, eller kaster en godbit som han kan jakte på. Banderas er fortsatt ganske skvetten, og synes det er litt skummelt med fremmede, men han har hatt stor fremgang i fosterhjemmet, og vil fortsette å blomstre i et nytt, dedikert hjem. Banderas trenger et rolig og kattevant hjem uten barn! hjemmet må ha uteområder som er landlige og rolige, med minimalt med trafikk nært på, slik at han etterhvert når han er blitt helt trygg inne i nytt hjem, også kan få smake på utelivet.

Biscuit1018.jpg

Biscuit er en flott silkesvart jente på litt over året. Hun ble fanget inn som kattunge, og da var hun veldig redd. Hun er blitt ganske trygg på det meste, og er en spretten og nysgjerrig pus, men vi får enda ikkje lov til å klappe henne. Da spretter hun akkurat langt nok unna. Hun vil gjerne være med overalt, og har verdens mest optimistiske hale, som ligger i en «grisekrøll» over ryggen hennes :) Hun er glad i andre katter, så et nytt hjem kan gjerne (helst) ha en katt fra før. Hun trenger et voksent hjem, som har tid og tålmodighet til å la henne blomstre opp på nytt i nye omgivelser. Hun bør være innekatt i nytt hjem. Unntak er hvis et nytt hjem er så landlig og fritt, at det vil føles trygt og gå ut og komme inn igjen for henne.

Skippern0718.jpg

Skippern er voksen katt på 8 år, som nok har hatt sine kalde vinternetter og dermed setter inderlig pris på livet i varmt hus, med deilige senger å sove i og evig tilgang til mat og leker. Han trenger tid til å bli kjent i nye omgivelser, og er vedlig nysgjerrig. Skippern er en snill og takknemlig hannkatt, som enda ikke viser stor glede over kos.Men liker oppmerksomhet når han først blir kjent med "menneskene sine"!  Men vi håper det finnes et  hjem som kan gi ham den tid han trenger for så til slutt få vise sin flotte personlighet. Skippern vil nok trives i et "voksent" hjem hvor der er rolig. Kanskje med tiden kan han få gå i trygge omgivelser.!

Ramona0618.jpg

Ramona er en vakker hunnkatt, 5 år gammel. Hun ble funnet på BIR-bossanlegg med kattunger, og var drektig på nytt da vi tok hånd om henne. Et turbulent liv for Ramona, som har satt sine dype spor. Vi håper så inderlig at hun skal få komme til et dedikert hjem hvor hun selv kan få bestemme tempoet og når hun selv ønsker kontakt. Ramona må være innekatt, og  ha plass i en god leilighet hvor hun kan få leve god dager med sine mennesker som gir hun omsorg. Hun er ster. chipmrk. og vaksinert.

baghera1217

Baghera er en vakker og snill guttepus på rundt 4 år. Han kan med overtalelse (godbiter) lokkes til å ligge i sofaen ved siden av mennesket «sitt». Han er en forsiktig pus, men som likevel er glad i oppmerksomhet og følger med på alt som skjer rundt ham. TV titting er veldig populært for tiden utover å sitte ute i luftegården og titte på fuglene. Selv om Baghera er en forsiktig pus, klarer han sjelden å motstå en fremstrakt hånd. Da kommer han i turbofart og stanger hodet mot hånden for å få kos. Baghera har en flott personlighet, men er veldig beskjeden i selskap med andre katter. Dersom han blir «satt på plass» av andre katter, kan han løpe å gjemme seg. Vakre og gode Baghera trenger et hjem med rolige og tålmodige voksne som kan gi ham tid og oppmerksomhet til å bli en enda tryggere pus, og i sitt eget tempo. Baghera kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

Arabelle4

Arabelle er en nydelig hunnkatt som trenger masse tid for å bli trygg i nytt hjem. Arabelle ble født ute sammen med søsken og har således ikke vært håndtert av menenskehender i starten på livet sitt. Vi vet at det vil ta tid før det blir knyttet bånd mellom katt/eier - men når det skjer så er det trofasthet for livet. For en type katt som Arabelle er det absolutt en fordel at det er en annen katt i hjemmet som kan være en god "veiviser" for Arabelle.

Et kattevant hjem som har tålmodighet og kan SE det gode i Arabelle er det hjemmet som vil være godt og trygt. Arabelle må være innekatt i lang, lang tid, og gjerne ha en sikret altan som Arabelle kan få lufte seg på fine dager.

Arabelle er sterilisert og chipmrket.

Kom innom for en prat og informasjon om nydellige Arabelle.

Rasmus0118

Rasmus er en vakker gutt på 8 mnd. Han ble funnet som bitteliten kattunge under noen blikkplater, sammen med to søsken. Han er en litt sjenert og engstelig type, som trenger et rolig og forståelsesfull hjem. Han er glad i kos når han føler seg trygg, da nyter han vært stryk over hode og rygg. Han er veldig glad i fiskestangleker og laser, da kommer jegeren i ham frem. Han er aktiv og spretten, og liker å ha det gøy, men han må føle seg trygg for å slippe seg helt løs ;)
Han trenger et rolig hjem, uten, eller med store barn (ungdommer), og med trygge og rolige utemuligheter når han er klar for det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434