0712B623-A462-4368-AC6E-137945A00224.jpegSir James er en veldig kosete og snill katt på 5 år (født 2015). Han er uendelig tålmodig når det kommer til å bli holdt og er ikke fremmed for å ta seg en lur i et fang dersom det tilbys. Han er glad i rutiner, så eventuelle forsøk på å sove lenge i helgene blir fort avbrutt av mjauing. Han kan også åpne dører, så det hender ofte at man våkner av en malende katt på brystet som høflig minner om at det er tid for å stå opp. Sir James kan være litt skeptisk til fremmede men tiner fort opp så lenge man er rolig. Han bør helst være i et hjem uten mindre barn, men gjerne ungdommer. Han behøver også litt hjelp til pelsstell innimellom, da den tidvis kan floke seg. Sir James er veeldig glad i mat, og setter fart mot kjøkkenet så fort det knitrer i en plastpose. Så tilpasset foring, og begrenset med godsaker for å unngå overvekt bør følges med. Sir James skal ha et hjem med utemuligheter, der det er landlig og trygt, med lite trafikk og annen uro.
  Sir James er kastrert, vaksinert og chippet.

  limbo0221.jpg

  Limbo er en flott pusegutt som kom til oss som liten kattunge (født mai-2020). Han var en ganske redd og forsiktig kattunge, som har trengt noe tid med sosialisering. Nå har han blitt en stor kar på nesten 5kg. Med andre ord er han ganske glad i mat, og matinntak må begrenses. Han har blitt god og trygg. Han er en tøff" liten" kar, som nå er blitt godt vandt med kos. Er han i kosehumør legger han seg gjerne ned og spreller og ruller rundt i påvente av kos. Veldig kjekt med kos på rygg, bryst og hode. Det er ikke mye han er redd, og ligger gjerne en meter unna støvsugeren og prøver å finne ut hva det er for noe. Han er også veldig glad i å leke, og det meste kan jaktes på, for eksempel fiskestang eller laser, men også spøkelsene som visstnok bor i vannfontenen. Limbo ønsker seg et rolig og kattevant hjem, der han kan få være babyen i huset. Hjemmet må ha trygge og rolige uteområder, uten mye leven og biler.

  A30A72BF-3DA6-473D-A85A-ED923A27C4E2.jpegKonrad (født juli-2020) er en herlig liten tass som kom til oss sammen med mamma og søsken da han var ca. 8 uker gammel. Han fikk en tøff start på livet med øremidd, ørebetennelse og mye vondt i magen. På grunn av dette er han fremdeles lit liten av vekst, men det hemmer han ikke i hverdagen. han er en pratsom liten kar og gir klar beskjed når det er noe han vil. Han følger etter oss over alt i huset og er ekstremt glad i mat, så han er raskt på plass på kjøkkenet når vi går dit. Konrad elsker å leke med fiskestenger og er kjapp til å fange den. Ellers er han glad i alt som beveger seg og lagerlitt lyd. Han er fremdeles litt forsiktig når det kommer til kos, og er ikke lysten på å bli holdt, men om han selv får bestemme når og hvor han vil ha kos så maler han høylytt. Konrad må komme til et hjem med større barn som kan gi han den tiden han trenger til å bli trygg. Og med tiden blir han nok en flott utepus i de rette omgivelsene.

  åshild0221.jpg

  Åshild er en nydelig liten forsiktig sjel (født nov.-2010). Hun er en kosete, høflig og leken dame som trenger god tid til å bli kjent med nye omgivelser. Hun brukte lang tid i fosterhjemmet på å bli trygg nok til å bli klappet, men nå er hun kontaktsøkende og vil ligge på fanget så snart hun får anledning. Dersom det blir litt for mye lyder og nye mennesker rundt henne så søker hun et trygt sted hvor hun kan følge med på det som skjer. Hun kommer til deg hvis du gir henne tid, men en godbit eller to vil motivere henne litt ekstra til å komme frem og ville hilse på. Åshild vil trives i et rolig hjem og hos noen som er tålmodig med å la henne finne seg til rette i sitt eget tempo. Siden Åshild har tilbrakt livet sitt som innekatt hos en eldre dame, ønsker vi et rolig godt voksent hjem med få personer, som har god plass og tålmodighet med en snill og sjenert pus.

  6690D664-C183-4B26-AA33-469F7CFFF780.jpeg
  Tinka er en nydelig svart silkepels-pus (født mai-20). Hun ble i sommer fanget inn i en steinrøys på Sotra, sammen med mor og søsken. Hun var da en veldig redd kattunge, som har trengt lang tid til sosialisering. Nå er hun blitt en liten prinsesse, fremdeles forsiktig og var, men superglad i kos når hun blir møtt på rette måten. Nakkekløing og ryggmassasje er fantastisk, syns hun :) Hun elsker myke tepper, jo mykere jo bedre. Hun kan stå i en evighet og «bake muffins», og bare nyter det :) Hun er leken og spretten, og baller og fiskestenger er en slager :)
  Tinka trenger en rolig og voksen familie, med eventuelt rolige ungdommer. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun etterhvert blir klar for det.

  panther0121.jpg

  Panther (født 2018) er en forsiktig ung hannkatt som ble hentet av Mattilsynet ut av forferdelige levekår. Vi tok i mot tilsammen 13 katter, som alle fikk veterinærsjekk, kastrering, vaksine, ormekur og ikke minst kjærlighet som de sårt trengte. Til å begynne med var Panther svært redd og gjemte seg overalt, men med tid og tålmodighet har han vist seg å være en snill og skjønn gutt. Panther er nå blitt en nysgjerrig og leken guttepus. Han liker å utforske alle rommene i huset, og er førstemann til å undersøke alt som er nytt. Han liker å leke med alt som beveger seg, særlig laser leketøy. Panther liker godt å bli klødd bak ørene, og kommer gjerne for å få kos, men trenger litt tid til å bli trygg i nye omgivelser. Han er en sosial pus, som liker å være med mennesker og se hva de holder på med. Han liker å kikke ut vinduene, og vil nok gjerne ha et rolig og voksent hjem der han kan være ute i landlige og rolige omgivelser etterhvert.

  saga0121.jpg

  Saga er en nydelig rødtopp med stripepels fra hodet og til haletuppen (født juni-16). En vakker hunnkatt!!
  Hun fikk som mange andre katter en dårlig start på livet sitt med utrygge omgivelser, som har satt
  sine spor og preg i den ellers så sterke kattekroppen. Hun ble fratatt all sosial kontakt i sitt første
  leveår, noe som har gitt henne en sterk overlevelsesevne om å «klare seg selv»! Heldigvis var det
  dyrevenner som observerte Saga i området hvor hun gikk som hjemløs og tok henne i hus. Hun var da
  høydrektig og fødte 5 nydelige kattunger som hun fostret og hun var en fantastisk kattemamma. All
  omsorg hun selv hadde savnet gav hun til sine 5 små nøster. Når kattungene var 12 uker, fikk de sine
  nye gode hjem. Saga fikk også sitt trygge hjem etter at hun ble sterilisert. Hun har levd et trygt og
  godt liv med masse kjærlighet og omsorg, og fått gått ut og inn dørene i «huset sitt» akkurat når hun
  har villet. Dette er VELDIG viktig for Saga, og få ha gode utemuligheter. Hun simpelthen elsker
  utelivet!
  Dessverre har livssituasjonen hvor Saga i dag bor, endret seg og vi søker nå etter det perfekte
  hjemmet for skjønne Saga. Det må være et rolig hjem med kattevante mennesker som SER Saga og
  hva hun trenger. Hun tar litt tid på å «varme opp» i nye omgivelser, men når hun først gir seg over til
  menneskene sine viser hun både tillit og kjærlighet og glede over livet. Hun bør få komme i landlige
  omgivelser hvor det er lett tilgjengelig med både inne- og uteliv.
  Send oss en mail dersom du har lyst å hilse på Sagamoren.

  573FB2DC-26AE-44F9-84DE-D2332907B360.jpegBrie er en nydelig damepus, på ca. 2,5 år. Hun ble hentet inn hjemløs og drektig, sammen med sin datter, baby, hun også drektig. Sammen har de oppdratt sine små, og er nå klar for å begynne på sine nye liv. Brie er snill og glad i kos, samtidig som hun er en forsiktig pus. Hun trenger litt tid på å bli kjent, og stole på mennesker og omgivelser, men når hun først stoler på deg, er hun kjærlig og kontaktsøkende. Hun blir veldig glad når hun får kos, og ruller gjerne rundt på gulvet, og gjør seg til. Hun er en Slank og nett pus, med mye energi som hun elsker å ta ut i løperaptuser og lek. Hun er til å le godt av når hun er i lekehumør, da er hun som en kattunge. Hun trenger et rolig og voksent hjem, uten små barn, og landlig og trygt utemiljø.

  messi1220.jpg

  Messi er en vakker og sjarmerende hannkatt på 4 år. Han er trygg og sosial, leken, hengiven og litt pratsom. Ligger gjerne oppå eller ved siden av oss i sengen eller sofaen. Han elsker mat og er alltid veldig begeistret når noe serveres. Messi er dominant og kan være noe hardhendt med andre katter så han trenger å være eneste katt i hjemmet. Han har en historie som gjør at han blir veldig stresset hvis ikke grensene hans respekteres, det bør derfor ikke være barn i hjemmet. Nye eiere bør være kattevandt og litt tålmodig. Men han er en katt som er lett å lese og han er ellers en fornøyelig kjernekar. Messi setter stor pris på små og litt lengre turer ut så han trenger gode utemuligheter, helst med katteluke. Men han er flink og holder seg stort sett i nærheten til hjemmet og kommer gjerne løpende når han blir ropt på. Når han kommer inn vil han gjerne ha litt kos, godsnakk og mat og har det regnet er det godt å bli tørket litt med et håndkle. Så skal vi kose og slappe av i sofaen i noen timer før det blir en ny tur ut.

  melodymaximillian1120.jpg

  Melody og Maximillian (født april-20) er et nydelig søskenpar med to helt forskjellige personligheter og og litt forskjellig utseende. Melody har en helt nydelig mørkebrun/nesten svart farge med gule øyne, og Max er mer helsvart med grønne øyne. Melody er himmelsfrelst når hun får kos, og det beste hun vet er å bli klødd på magen og på ørene. Hun kommer gjerne og ligger ved siden av deg i sengen og maler som bare det. Maximillian er ikke noe glad i å bli tatt på enda, men han liker godt selskap og ligger gjerne med føttene dine i sofaen, spesielt hvis det er et ullteppe der. Så her har du en selskapskatt og en kosekatt. Er du en ivrig strikker så må du passe på alt av garn og restegarn, det er ikke noe de synes er gøyere enn garn! Og da gjerne løpe med garnnøstet igjennom hele leiligheten så det blir litt av en trådlabyrint. :) De er veldig glad i tørrfor og godbiter, men er også glad i absolutt alt av menneskemat, så man må venne seg til å ikke ha noe mat stående fremme da de kommer og tar det med en gang. Fosterhjemmet har prøvd å trene dette vekk og de har blitt litt bedre. :) De er veldig glad i hverandre og elsker å lekesloss og jage hverandre, men ikke minst kose med hverandre. De er også ivrige fugletittere og har et veldig sterkt jaktinstinkt. Alt i alt er de noen superfine kattepuser som er nysgjerrige på alt som er. :)

  Vi tenker at Maximillian og Melody må få et hjem sammen, men trygge utemuligheter når de etterhvert er klare for å utforske verden.

  ebbe1020.jpg

  Ebbe er en stor og flott gutt på 7 år. Han gikk lenge hjemløs og kjempet for mat og overlevelse. Han hadde flere skader etter det tøffe livet, deriblant var han blitt smittet med FIV. For Ebbe betyr det lite annet enn at han må være innekatt resten av livet, for å hindre spredning av smitte. Han kan likevel ha et godt og langt liv, der han får god stimuli og gjerne en fast rutine med en luftetur ut hver dag i bånd. Ebbe er flink til å gå med sele, og han er glad i å løpe rundt sammen med leier, og ta ut litt energi. Han er ikke masete tpå å få gå ut, men han trenger helst en daglig seletur ut. Ebbe er litt overvektig, og får slankefor porsjonert, noe som går veldig fint. Han har slanket bort et helt kilo siden januar, og har et lite stykke igjen. Han er litt opptatt av mat, og det må derfor passes på så han ikke sniker til seg noe fra en disk ;) Han er en kosete katt, som gjerne tar en runde kos, men man stopper før han blir «lei». Han kan bli litt overstimulert, og dermed tulle seg litt hardhendt. Ebbe trenger en voksen familie uten barn eller fremtidige barn. Noen som har god tid til å gi ham de han trenger av lek, oppmerksomhet og ikke minst, lufteturer i sele :)

  rasmus1020.jpg

  Rasmus ble funnet for som bitteliten kattunge for 3 år siden, under noen blikkplater sammen med to søsken. Han har trengt en del sosialisering, og er fortsatt en forsiktig pus. Når han først er blitt trygg er han oppsøkende, prater og maler mye, og er tidvis kosete. Han bor nå sammen med en annen katt i fosterhjem, men fosterhjemmet tror han ville passet bra i et hjem uten andre puser, og at sosialiseringen mot mennesker da hadde gått raskere. Han er veldig glad i mat og snop, og kommer opp på fanget om det er lovnad om noe godt snop. Han liker å leke, spesielt med laser og fiskestang, og han lager mange gøye lyder når han leker. Han liker å sitte og se ut på livet, været og fuglene.
  Rasmus må være innekatt i lang tid, men kan gjerne ha tilgang til en sikret luftealtan, og på sikt ha gode og trygge utemuligheter når han er klar for det.

  23B0E2F3-E1DF-487E-B6E5-F35B1D40734F.jpegHans er en nydelig og snill hannkatt. Litt forsiktig før han blir kjent i nye omgivelser. Veldig nysgjerrig og leken. Han vil passe i en familie med ungdommer. Hans må være VELDIG lenge innekatt før han kan slippes ut i trygge gode og landlige omgivelser. Han er kastret, chipmrk og vaksinert.

   

  A0D0AFCB-DCCE-421B-B8CC-9D33FC1C6A17.jpegCharlotte er en fantastisk katt som elsker kos, godbiter, og avslapping. Hun er veldig sjenert, og kan finne på å tilbringe store deler av dagen under sofaen eller sengen. Charlotte er en katt som krever tålmodighet - hun elsker kos, men er veldig engstelig. Hun trekker seg unna og gjemmer seg når det kommer fremmede på besøk. Det gikk lang tid før fosterhjemmet fikk kose med henne, og enda lenger tid før hun var fullt komfortabel med det. Man kan høre på pusten hennes når hun er engstelig, og man er aldri i tvil om hun koser seg - da maler hun uten ende. Når tillitsforholdet er bygd opp er hun mye mer åpen for kos, men det vil ikke komme med det første, så tålmodighet er veldig viktig.
  Hun er en kjempesøt katt med korte ben og svai i ryggen. Hun elsker å utforske, og strekker sin proporsjonalt lange hals opp for å følge med på ting hun er nysgjerrig på. Fosterhjemmet har blitt fryktelig glad i Charlotte, og det er en fryd å stå opp og møte henne i stuen om morgenen. Finere katt må man lete lenge etter.
  Charlotte vil trenge videre sosialisering i et nytt hjem, og trenge god tid på å bli trygg med sin nye familie. Hun må få et rolig og kattevant hjem, og må være innekatt i lang tid.

   

  B6E7A2B2-9B7F-44FF-8B1A-E0FB38F3A83B.jpegMitzy er en nydelig jente med herlig personlighet og uttrykksfulle øyne. Hun ble tatt inn i 2019 sammen med 3 små kattunger. Da var hun veldig redd, og har trengt mye sosialisering i fosterhjem. Hun elsker å leke med favorittmusen sin, koser seg i teltet sitt og prater når hun er i humør til det. Hun er veldig brelete når hun føler seg trygg, og liker godt magebrel. Hun er trygg og kosete med fostermor, men ganske skeptisk til fremmede, og vil trenge god tid på å bli trygg i et nytt hjem. Hun må få et rolig og kattevant hjem, som kan gi henne tid og tålmodighet til å bli trygg i sitt eget tempo. Mitzy må være innekatt i lang tid, men vi ser gjerne at hun har tilgang til trygge utemuligheter hvis hun etterhvert blir trygg nok til å gå ut.

   

  tyler0820.jpg

  Tyler er en søt og grei liten jentepus på ca.2,5 år. (Født 2017)Tyler har blomstra veldig siden hun kom inn som en livredd og engstelig pus. Dette skriver fosterhjemmet om henne : Hun er blitt mye mer sosial de siste månedene. Når vi først fikk hun låg hun bare inne i hulen sin eller under en stol og kom bare fram når vi lokka med mat. Nå går hun derimot rundt i heile leiligheten og liker best å ligge inne i lag med oss. Hun er og veldig glad i å leke og har mye energi. Når hun vil ha kos kommer hun opp på fanget mitt eller ligger seg inntil meg. Hun er fortsatt litt nervøs rundt gjester, men det har kommet seg veldig.
  Tyler trenger et rolig og trygt hjem, med kattevante mennesker, og med trygge og rolige utemuligheter når hun etterhvert blir klar for å være ute litt.

  bonzo0720.jpg

  Bonzo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Bonzo er den sarteste sjelen i flokken. Han er veldig glad i søsknene og mammaene sine, og derfor har han holdt litt avstand til menneskene rundt seg. Han er veldig nysgjerrig og vil være med der ting skjer, men han har bestemt seg for at nærkontakt er utelukket. Han holder seg akkurat på en armlengdes avstand. Vi jobber aktivt med det, han trenger tillit til at vi ikkje vil ham noe vondt. Samtidig med at han er en veldig forsiktig og var gutt, er han også leken og aktiv, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig voksen familie, uten barn nå eller i fremtiden, da han er den redde forsiktige pusen han er. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde/skog.

  banjo0720.jpg

  Banjo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Banjo er en nysgjerrig og vennlig sjel. Han kommer gjerne for å være der ting skjer, og ber pent om litt oppmerksomhet, selv om det også er litt småskummelt å bli klappet. Men idet man får kontakt, er det en nytelse for ham. Han er litt forsiktig rundt mennesker, spesielt de han ikkje kjenner. Han trenger litt tid på å bli kjent, men da er han fantastisk. Han er leken og glad, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig familie, uten småbarn, helst opp mot ungdomsalder, da han som sine søsken er litt forsiktig av seg. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde/skog.


  E4AE392D-F6B6-4A72-98FD-A341FE5A5352.jpeg

  Baby er en supersøt liten jente (født 2018). Hun ble hentet inn hjemløs og drektig, sammen med sin mor Brie, hun også drektig. Sammen har de oppdratt sine små, og er nå klar for å begynne på sine nye liv. Baby er snill og glad i kos, samtidig som hun er en forsiktig pus. Hun trenger litt tid på å bli kjent, og stole på mennesker og omgivelser, men når hun først stoler på deg, er hun kjærlig og kontaktsøkende. Hun er en liten av vekst, som en stor kattunge, men det gun mangler i størrelse tar hun igjen i personlighet :) Ingen kan løpe så fort som baby og snu på en femøring. Hun elsker fart, og har seg noen raptuser innimellom. Hun elsker å stupe i sofaen og vri seg som en makk når hun aner at det er kosestund på gang. Brie trenger et rolig og voksent hjem, uten små barn, og landlig og trygt utemiljø.

  29CC627B-EE68-41F0-9D39-0122A58432C3.pngCoco er en flott hunnkatt, født 1/7-15, som trenger et rolig og voksent hjem. Hun er ikke så glad i andre katter, så et hjem hvor hun kan få all oppmerksomhet er veldig viktig for henne. hun er en bestemt dame, med sine egne meninger og trenger derfor et kattevant hjem. Hun er forsiktig av seg, samtidig som hun er veldig sosial og nysgjerrig. Hun er i glad i kos, maler masse og elsker å sitte på fanget. Hun er også leken. Når vi drar frem en hyssing forsvinner all forsiktighet og hun fyker rundt som en gal, med imponerende fart og spenst. Hun må få mulighet til å gå ut på fine dager, i et trygt og rolig utemiljø. Hun er sterilisert, chipmrk og vaksinert.

  Mamba0420.jpg

  Mamba er en nydelig svart panter på 10 mnd (født 26/5-19). Hun ble funnet i Valdres, og hentet til Bergen når hun var ca. 12 uker. Da var hun veldig redd og sint, derav navnet :) hun har fått masse sosialisering, og er nå en ganske trygg og hyggelig jente. Fremdeles litt engstelig og skvetten hvis noe ukjent skjer, men likevel verdens mest nysgjerrige lille pus. Førstemann inn på nye rom, og vil være med og se på alt fostermor foretar seg. Hun er veldig glad i kos når hun føler seg trygg og komfortabel. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Mamba trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er forsiktig og var, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Ofelia0420.jpg

  Ofelia er en søt jentepus på 7 mnd (født 18/8-19). Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. Ofelia er glad i laserpenn og fiskestang. Hopper og herjer når hun ser lys og bevegelse.Baller og ting som lager lyd er gøy. Hun er veldig glad i kos så lenge hun bestemmer når og hvor. Hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Ofelia trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Oline0420.jpg

  Oline er en søt jentepus på 7 mnd (født 18/8-19). Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Oline trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Oliver0420.jpg

  Oliver er en flott liten panter på 7 mnd (født 18/8-19). Han ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Han var veldig redd siden han var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere ham. Han har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig fyr. Hann er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Han er en veldig leken gutt, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Oliver trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la ham blomstre videre og bli tryggere og sosial. Han er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til han er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Han trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når han etterhvert er klar for å være ute litt.

  anniken0220.jpg

  Anikken er en søt jentepus på rundt 3 år. Fra å være en «villkatt» født ute, har hun med god sosialisering i fosterhjem, blitt en fortrolig og sosial pus. Hun elsker å få kos samt å jakte på fjær i strikk. Hun har silkemyk pels og det beste hun vet er å begrave snuten sin inni armkroken til mennesket «sitt». Anikken trenger et rolig og voksent, kattevant hjem med tilgang til rolige og landlige utemuligheter, alternativt en sikret luftegård/altan. Anikken er sterilisert, chipmerket og vaksinert. Hun kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

  Bella1019.jpg

  Bella er en nydelig frøken på 7 år, født i 2012. Da Bella først kom til oss var hun veldig redd, holdt seg mest for seg selv, og har brukt flere måneder på å bli trygg på fosterfamilien sin. Nå er hun derimot blitt en kjærlig og god pus, som er veldig glad i kos. Hun er også veldig glad i god mat, spesielt kylling, og sitter gjerne og holder oss selskap ved middagsbordet i håp om å få noe godt.
  Bella er fremdeles skvetten, redd for brå bevegelser og hender, og liker ikke å bli løftet. Hun er heller ikke glad i andre katter. Utifra det vi har sett er Bella er snill med barn, men liker ikke å bli tatt på for mye og er ikke glad i støy og uro. Hun bruker tid på å bli trygg på både omgivelser og mennesker, så hun trenger noen som er tålmodig og rolig. Men når man først blir kjent med henne så er hun en veldig søt og kjærlig pus, som bare trenger ro, omsorg og et godt hjem.

  Millie0519.jpg

  Millie er en søt voksen pusejente på 10 år. Hun er kjærlig og liker kos, men hun er også bestemt og sier fra når hun syns det er nok kos. Hun trenger et rolig, voksent og kattevant hjem, uten barn. Hun trenger også å være alenekatt, da hun ikkje er begeistret for andre katter. Millie har vært til seniorsjekk hos veterinæren vår, og hadde milde utslag på kronisk nyresvikt. Hun viser enda ikke noen symtomer, og med spesialfor og god oppfølging hos veterinær kan hun ha flere gode år igjen. Hun venter på at den rette personen med åpent hjerte, skal oppdage henne, og gi henne noen gode siste år i livet sitt. Hun lover masse kos og kjærlighet tilbake :)

  Lotte0319.jpg

  Lotte er en yndig og søt jentepus på ca. 2 år. Hun var veldig redd og skeptisk når hun kom i hus, men med flott oppfølging og sosialisering i fosterhjemmet, er hun som en ny pus nå :) Lotte elsker lek og kos. Hun er veldig nysgjerrig og når hun ikke er opptatt med å sove vil hun sjekke ut alle lyder og bevegelser. Lotte er veldig forsiktig i nye omgivelser, men sjekker gjerne ut når hun er klar for det. Hun er en rolig pus, som bruker tid på å bli trygg. Hun spiser og drikker godt. Fremmede kan være litt skummelt, men begynner å bli mer og mer trygg. Er en veldig spretten katt, som elsker å hoppe og styre på i lekestativet. Hun trenger en rolig og kattevant familie (uten barn), og kan være innekatt med tilgang til en lufteterrasse. Får hun et hjem "på landet", med bare natur og rolige omgivelser, kan hun på sikt tilvennes en tilværelse der hun også kan våge seg ut på lufteturer.

  Bris0420.jpg

  Bris ser ut som en katt rett fra jungelen, og han liker å tøffe seg litt, både overfor andre katter og overfor fremmede mennesker som vil klappe ham hos oss på senteret. Han er en skeptisk type, men veldig nysgjerrig og interessert i det som foregår. Og de som har blitt bedre kjent med ham, kjenner han som en søt og kosete pus, som bare må finne det riktige hjemmet for å kunne slappe av og nyte livet med ”sine” mennesker. Bris er født sommeren 2018 og var veldig redd og engstelig når han ble funnet i en bypark. Han har hatt en vanskelig start på livet, og har kommet en lang vei siden. Bris trenger et hjem med landlige, rolige uteområder, helst uten små barn og andre husdyr. Kom gjerne til senteret for å bli kjent med ham - men vis respekt, ellers må han vise deg poten!

  Biscuit1018.jpg

  Biscuit er en flott silkesvart jente på litt over året. Hun ble fanget inn som kattunge, og da var hun veldig redd. Hun er blitt ganske trygg på det meste, og er en spretten og nysgjerrig pus, men vi får enda ikkje lov til å klappe henne. Da spretter hun akkurat langt nok unna. Hun vil gjerne være med overalt, og har verdens mest optimistiske hale, som ligger i en «grisekrøll» over ryggen hennes :) Hun er glad i andre katter, så et nytt hjem kan gjerne (helst) ha en katt fra før. Hun trenger et voksent hjem, som har tid og tålmodighet til å la henne blomstre opp på nytt i nye omgivelser. Hun bør være innekatt i nytt hjem. Unntak er hvis et nytt hjem er så landlig og fritt, at det vil føles trygt og gå ut og komme inn igjen for henne.

  Side 1 av 2

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434