jølle062021.jpg

  Jølle er en skjønn gutt på 16 uker (født 3/3-21). Han er en spretten og leken fyr, som sammen med sine søsken herjer og har det gøy.Jølle er den mest kjærlige i søskenflokken, og kommer gjerne bare for å få kos og oppmerksomhet. Da maler han høyt, og nyter alt han kan få. Han er også leken og aktiv, og kaster seg etter alt som rører seg. han elsker å galloppere og jakte på sine søsken :) Jølle blir en fin familiekatt, der barna er litt større, og han trenger et hjem som kan gi han rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til å være ute også (neste vår).

  jimmy062021.jpgJimmy er en nydelig gutt på 16 uker (født 3/3-21). Han er en spretten og leken fyr, som sammen med sine søsken herjer og har det gøy. Han er rask som lynet, kjapp i vendingen, og en lur rev. Han er gjerne følrstemann frempå alt som er nytt, selv om det er litt skummelt. Han er veldig glad i fiskestangleker, og blir ganske eiesyk når han får fatt i dem :) Infgen andre får røre :D Jimmy blir en fin familiekatt, der barna er litt større, og han trenger et hjem som kan gi han rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til å være ute også (neste vår).

  joppe062021.jpg

  Joppe er en flott gutt på 16 uker (født 3/3-21). Han er en spretten og leken fyr, som sammen med sine søsken herjer og har det gøy. Jopppe er en snill og god gutt, som gjerne følger med på alt man gjør på, og henger i nærheten. han elsker våtfor, og er førstemann når han hører at boksen sprettes. Han er som kattunger flest kjempeglad i alt som rører seg og kan fanges, og tar gjerne en brytekamp med søsknene sine. Joppe blir en fin familiekatt, der barna er litt større, og han trenger et hjem som kan gi han rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til å være ute også (neste vår).

  jenny062021.jpg

  Jenny er ei nydelig lita jente på 16 uker (født 3/3-21). Hun er en spretten og leken pus, som sammen med sine søsken herjer og har det gøy. Jenny er den mest forsiktige i søskenflokken, men har tødd kraftig opp, og er nå blitt en kosepus hun også. Hun tripper så lett på tå når man styker henne over ryggen. Jenny er som sine brødre aktiv og leken, og kaster ikke bort tiden hvis en lekeball triller forbi. Ingenting å si på jaktinstinktene hennes. Jenny blir en fin familiekatt, der barna er litt større, og hun trenger et hjem som kan gi henne rolige og trygge utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute også (neste vår).

  dora0621.jpgDORA ER RESERVERT.

  Dora er en nydelig pus på nå 8 uker (født 11/4-21). Yndige Dora (helt svart med noen få hvite hår på brystet) ble født i et av våre fosterhjem sammen med 4 søsken. Hun er trygg og leken, og tøff nok til stadig å utfordre sin større bror til en «slosskamp». Dora blir en flott familiekatt hos en familie som kan tilby henne rolige og trygge utemuligheter når hun blir stor. Hun er trent på innkalling for å lette jobben når hun til våren kan gå ut. Dora er leveringsklar 02. juli.

  DIXIE0621.jpgDixie er søt liten jente på nå 8 uker (født 11/4-21). Lille Dixie ble født i et av våre fosterhjem sammen med 4 søsken. Hun er trygg og nysgjerrig, leken og tøff. Hennes herlige hvite «bart» gjør at hun alltid ser ut som hun smiler :) Dixie blir en flott familiekatt hos en familie som kan tilby henne rolige og trygge utemuligheter når hun blir stor. Hun er trent på innkalling for å lette jobben når hun til våren kan gå ut. Dixie er leveringsklar 02. juli.

  dinah0621.jpgDinah er en søt liten jente på nå 8 uker (født 11/4-21). Dinah er den litt forsiktige i søskenflokken. Når de andre fire herjer og har «tussebyger» sitter hun ofte og bare observerer (og har derfor fått kallenavnet Diva :) ). Elsker fiskestangleker og alle typer esker, som på bildet. Dinah blir en flott familiekatt, til et hjem som kan tilby henne rolige og gode utemuligheter. Dinah er trent på innkalling for å lette jobben når hun til våren kan gå ut. Hun er leveringsklar 02. juli.

  dennis0621.jpgDENNIS ER RESERVERT.

  Dennis er en tøff liten gutt på nå 8 uker (født 11/4-21). Som eneste gutt i søskenflokken, sprader Dennis rundt med selvtillit, vel vitende om at han vinner de fleste «slosskamper» mot sine mindre søstre. Trygg og god, leken og nysgjerrig på alt som er nytt. En storsjarmør! Dennis blir en flott familiekatt hos en familie som kan gi ham trygge og rolige utemuligheter når han blir stor. Dennis er trent på innkalling for å lette jobben når han til våren kan gå ut. Han er klar for nye sprell i nytt hjem 02. juli.

  darya0621.jpgDARYA ER RESERVERT.

  Darya er en herlig jentefrøken på nå 8 uker (født 11/4-21). Tøffe Darya, med sin karakteristiske hvite stripe i ansiktet, er den modigste i søskenflokken. Hun utforsker alt nytt, er ofte førstemann til å prøve nye leker, førstemann som begynte å bruke dokassen, etc. En herlig liten frøken! Darya blir en flott familiekatt, hos en familie som kan tilby henne rolige og trygge utemuligheter. Darya er trent på innkalling for å lette jobben når hun til våren kan gå ut. Hun er klar for nytt hjem 02. juli.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434