• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Draco1119.jpgDraco er en herlig liten gutt, født 15/8-19. Han er en aktiv, nysgjerrig og leken liten tass, som løper etter overalt der det skjer noe :) Han elsker kos på sin måte, han skal klatre opp og kose i sitt tempo. Når han er i kosehumør (ofte) skal han susse og vaske og stange :) Han elsker å herje med søsknene, og har mye futt og fart. Han kommer bortom sofaen for å ha en liten kosepause i fanget, før han er i gang igjen. Han blir en flott familiekatt, som ønsker seg landlige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til å være ute.

Lotte1019.jpg

Lotte er en herlig liten jente, født 8/7-19. Hun er en ekstremt kosete jente, som aller helst skulle ha hengt fast på deg hele tiden, for å bare koooooose :) Hun kan rett og slett ikkje få nok :) Hun er også leken og aktiv, og bare snill og herlig. Hun koser og ruller og maler og gjør seg til, og er verdens søteste lille røverjente. Hun er den som er mest frempå, og er helt tydelig sjefen i ungeflokken ;) Hun er litt intens/krevende i kosingen sin, så hun passer ikkje i familier med barn under 8-9 år. Ellers blir hun en flott familiekatt, som når våren/sommeren kommer vil trenge trygge og rolige utemuligheter.

Lena1019.jpg

Lena er en nydelig liten jente, født 8/7-19. Hun er litt sjenert, og trenger litt tid på å bli trygg. Men hun er nysgjerrig og vil gjærne være med der det skjer noe. Hun elsker å leke og herje med sine søsken, og er en aktiv jente. Hun trenger en rolig og kattevant familie, med event. barn over 8-9 år. hun trenger rolige og landlige utemuligheter når våren/sommeren kommer, og hun er stor nok til å være ute.

Hedvig0819.jpg

Hedvig er en supersøt liten jente, født 14/5-19. Hun er veldig leken og aktiv, og elsker å leke med de andre kattungene i fosterhjemmet. hun er veldig glad i fiskestenger, og alt med lyder, og baller som triller. Hun er litt forsiktig når man kommer over henne, men hun er veldig glad i kos og klapp, og kommer gjerne for å ligge ved siden av i sofaen, bare for å kose. Får hun hun lov til det, så kommer hun gjerne og tilbringer natten godt oppunder haken din, for ekstra masse nattekos :) Hun trenger en rolig familie, uten mindre barn. Og hun ønsker seg et rolig og stille nabolag å være ute i, når hun er stor nok for det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434