• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Hunter1218.jpg

Hunter er en herlig liten guttepus, 23 uker gammel. Han var svært medtatt da han ble tatt hånd om, men har fått nye krefter og er frisk og fin etter et flott opphold i fosterhjem. Hunter er en vakker gutt som lever opp til navnet sitt. Han er aktiv, leken og nysgjerrig, men kommer gjerne opp i fanget for kos også. Han er utrolig tålmodig og lar seg stelle og dulles med Nå venter han på sitt permanente hjem, og han vil gjerne ha sin egen familie. En familie, gjerne med større barn. Med tiden må Hunter få gå ut i landlige omgivelser.

Sniff1218.jpg

Sniff er en sort korthåret skjønnhet, med en liten melketupp på halen og hvite votter på. hun er født ca. 13/9- Hun er glad i kos, nyskjerrig og glad i å leke. Hun er renslig og du finner henne gjerne i en haug mens hun vasker de andre fosterkattene. Hun blir en fin familiekatt med litt større barn, og hun trenger trygge utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Puma1218.jpg

Puma er en flott liten gutt, født 20/8. Puma er den største av kattungene og eneste gutt i flokken av fem små. Han er litt usikker og
sjenert, men veldig glad i kos når han blir trygg. Han er leken og aktiv, og trenger et rolig hjem uten små barn, og med trygge og rolige uteområder når han blir stor nok til det.

Pippi1218.jpg

Pippi er en herlig jentepus, født 20/8. Hun er en leken liten katt, som er glad i å løpe rundt. Hun er nysgjerrig og sosial, og foretrekker å være sammen med andre. Hun blir en fin familiekatt, som ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Persille1218.jpg

Persille er en skjønn liten jentepus, født 20/8. Hun er litt skvetten, men veldig leken. Hun er veldig glad i å komme opp på fanget og være nær, og klatrer gjerne helt opp til fjeset ditt for et lite kyss. Hun blir en flott familiekatt, som trenger trygge og fine utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Pantrea1218.jpg

Pantrea er en skjønn jentepus, født 20/8. Hun er en nysgjerrig, pratsom katt som ikke liker å være alene. Hun er veldig sosial og leken, og finner alltid noe å leke med. Hun blir en flott familiekatt, som trenger rolige og fine utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Stille1118.jpg

Stille er en yndig og søt liten jente, født 19/6. Hun var en redd liten "villkatt" da hun ble fanget inn 7-8 uker gammel, men hun har kommet langt siden da. Nå er hun kosete og sosial, pratsom, og liker å være med på det som skjer. Hun elsker laserpeker, og fiskestangleker. Hun er fremdeles litt usikker, så et kattevant hjem, med tålmodighet til å la henne være seg selv, og der det ikke er mindre barn, er det beste for stille. Hun trenger også gode og trygge utemuligheter når hun blir stor og klar for det.

Storm1118.jpg

Storm er en flott guttepus, født 19/6. Han var en redd liten "villkatt" da han ble fanget inn 7-8 uker gammel, men han har kommet langt siden da. Nå er han aktiv og sosial, pratsom, og liker å være med på det som skjer. Han syns fremdeles det er litt skummelt å bli klappet på, men når situasjonen er rett for ham, så liker han det også. Spesielt når han samtidig får noe ekstra god mat. Så det er noe som må bygges videre på, og som nok kommer på plass når han får litt tid på seg. Han elsker laserpeker, og fiskestangleker. Han er fremdeles litt usikker, så et kattevant hjem, med tålmodighet til å la han være seg selv, og der det ikke er mindre barn, er det beste for Storm. Han trenger også gode og trygge utemuligheter når han blir stor og klar for det. (PS: legg merke til det søte hjertet han har i pannen <3 )

Bruse1118.jpg

Bruse er en skjønn gutt, født ca. 13/6. Han er en litt forsiktig katt, som trenger et hjem med erfaring, og tålmodighet til å la ham blomstre opp i sitt tempo. Han er leken og aktiv, og elsker spesielt fjærpinneleker. Da blir han helt yr og hæppi :) Han trenger en rolig familie uten, eller med store barn, og med landlige og trygge utemuligheter når han blir klar for det.

Maud1118.jpg

Maud er en nydelig liten jente, født 25/6. Hun er litt mer forsiktig enn sin bror, Mundi, men er både leken og sosial, og elsker kos. Elsker å herje og leke, men er litt sjegfete med andre katter. Vi tenker hun derfor bør være alenekatt i nytt hjem. Hun ønsker seg et nytt hjem med større barn, og med trygge og gode utemuligheter når hun blir klar for det.

Jodie1118.jpg

Jodie er en nydelig liten jente på 3 måneder, født i begynnelsen av august. Hun er en yndig og søt jente, sosial og nysgjerrig. Hun elsker kos og klapp, og er leken og aktiv. Hun kommer alltid for å hilse, og vil gjerne være med der ting skjer. Hun blir en fin familiekatt, i en rolig familie, der det er gode og trygge utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Joey1118.jpg

Joey er en søt liten gutt på 3 måneder, født i begynnelsen av august. Han er sosial og nysgjerrig, og han elsker kos og klapp. Han er leken og aktiv. Han kommer alltid for å hilse, og liker godt fiskestangleker. Han blir en fin familiekatt, i en rolig familie, der det er gode og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

Cathinka0918.jpg

Cathinka er en søt liten jente på 11 uker (født 10/7).Cathinka er en av kattebarna til Carmen. Hun liten og nett og veldig spretten og leken. Kontaktsøkende og ligger gjerne på fanget når hun er ferdig med å leke. Liker å sove under tepper. Hun blir en flott familiekatt, som ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Cassandra0918.jpg

Cassandra er en yndig liten jente på 11 uker (født 10/7).Cassandra er den minste i kullet. Kullsvart med en liten hvit flekk under haken, akkurat som mammaen sin Carmen. Superspretten, kjapp og leken. Liker å sove på fanget når hun er sliten av å leke. Hun blir en flott familiekatt, og hun ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Trine0918.jpg

Trine er en herlig liten jente på 13 uker (født 25/6). Hun er leken, sosial og gøyal. Trygg på det meste, og glad i å være med på det som skjer. Elsker mat, og å løpe etter sine stesøsken. Hun blir en flott familiekatt, og hun trenger trygge og gode utemuligheter når hun blir stor.

Flynn0918.jpg

Flynn er reservert. Flynn er en nydelig gutt på 18 uker (født 17/5). Han er litt forsiktig, men tillitsfull og snill. Han følger etter rundt på husets gjøremål, og liker å være der folk er. Han er litt forsiktig i lek, men er med på det meste. Han ønsker seg et rolig hjem, med større barn/ungdommer, og med rolige og trygge utemuligheter når han blir klar for det.

Zora0918.jpg

Zora er reservert. Zora er en nydelig jente på 20 uker (født 1/5). Hun er leken og spretten, og gjerne med på det meste. Hun er litt forsiktig, og trenger god tid til å bli kjent og trygg på nye ting.  Et voksent hjem uten barn, og med trygge utemuligheter når hun er klar for det, er det Zora ønsker seg.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434