• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Aiden0919.jpg

Aiden er en flott gutt, født, 17/5-19. Han er en forsiktig pus, som trenger tid og forståelse i nytt hjem, så han får bli trygg i sitt tempo. Han liker litt klapp og kos, men er samtidig litt forsiktig avventende. Han vil gjerne være med der det skjer noe, men blir lett skremt og gjemmer seg litt hvis noe "uvanlig" skjer. han elsker å leke, og fiskestangleke er det gøyeste i verden. Han blomstrer mer og mer for hver dag, og kommer til å bli en flott pus i det rette hjemmet. Det rette hjemmet er uten barn (ungdommer ok), og er kattevant fra før. Nytt hjem må tilby trygge, rolige utemuligheter, når Aiden er stor nok og trygg nok til å være ute.

Andy0919.jpg

Andy er en flott gutt, født, 17/5-19. Han er en forsiktig pus, som trenger tid og forståelse i nytt hjem, så han får bli trygg i sitt tempo. Han liker litt klapp og kos, men er samtidig litt forsiktig avventende. Han vil gjerne være med der det skjer noe, men blir lett skremt og gjemmer seg litt hvis noe "uvanlig" skjer. Men han blomstrer mer og mer for hver dag, og kommer til å bli en flott pus i det rette hjemmet. Det rette hjemmet er uten barn (ungdommer ok), og er kattevant fra før. Nytt hjem må tilby trygge, rolige utemuligheter, når Andy er stor nok og trygg nok til å være ute.

Huldra0919.jpg

Huldra er en nydelig jente, født 14/5-19. Hun er en forsiktig pus, som trenger tid og forståelse i nytt hjem, så hun får bli trygg i sitt tempo. Hun elsker å bli klappet på, og vasker deg gjerne tilbake. Hun vil gjerne være med der det skjer noe, men blir lett skremt og gjemmer seg litt hvis noe "uvanlig" skjer. Men hun blomstrer mer og mer for hver dag, og kommer til å bli en flott pus i det rette hjemmet. Det rette hjemmet er uten barn (ungdommer ok), og er kattevant fra før. Nytt hjem må tilby trygge, rolige utemuligheter, når Huldra er stor nok og trygg nok til å være ute.

Levis0919.jpg

Levis er en herlig guttepus, født 22/6-19. Han er snill og sosial, og en aktiv kattunge, som kattunger flest :) Han elsker å leke, og fiskestenger og baller er en stor hit. han er kosete også, og liker godt å bli klappet. Han tar gjerne en brytekamp med sine søsken, og syns at livet er topp når man kan ha det gøy sammen. Han blir en flott familiekatt, som trenger rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til å være ute.

Lovely0919.jpg

Lovely er en herlig liten jente, født 22/6-19. Hun er snill og sosial, og også kosete og glad i alle. Leken som alle katter, og fiskestangleker er kjempegøy :) Hun blir en flott familiekatt, som trenger rolige og trygge utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute.

Terne0819.jpg

Terne er en nydelig jente, født 28/4. Hun er rolig og snill, avbalansert og sosial. Hun elsker å leke, og fiskestang er kjempegøy :) Hun har den mykeste semilanghårede pels, og hun liker godt å bli kost og klappet på. Tar gjerne en liten rundtur på armen også. Hun blir en fantastisk familiekatt som vil trives med de fleste, og trenger rolige og trygge utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute.

Mira0819.jpg

MIRA ER RESERVERT.

Mira er en skjønn liten jente, født 12/6-19. Hun er en litt forsiktig og avventende jentepus, men likevel med på det meste. Rolig, sosial og kontaktsøkende. Hun elsker å leke, og trillende baller og flygende fjær er kjempegøy :) Hun blir en fin familiepus, med større barn, og hun trenger et trygt og rolig utemiljø når hun blir stor nok til å være ute.

Hanna0819.jpg

Hanna er en nydelig jente, født 14/5-19. Hun er superleken, og elsker å leke med de andre kattungene i fosterhjemmet. hun er veldig glad i fiskestenger, og alt med lyder. Hun er litt forsiktig når man kommer over henne, men hun er veldig glad i kos og klapp, og kommer gjerne for å ligge ved siden av i sofaen, bare for å kose.
Hun trenger en rolig familie, uten mindre barn. Og hun ønsker seg et rolig og stille nabolag å være ute i, når hun er stor nok for det.

Hedvig0819.jpg

Hedvig er en supersøt liten jente, født 14/5-19. Hun er vledig leken og aktiv, og elsker å leke med de andre kattungene i fosterhjemmet. hun er veldig glad i fiskestenger, og alt med lyder, og baller som triller. Hun er litt forsiktig når man kommer over henne, men hun er veldig glad i kos og klapp, og kommer gjerne for å ligge ved siden av i sofaen, bare for å kose. Får hun hun lov til det, så kommer hun gjerne og tilbringer natten godt oppunder haken din, for ekstra masse nattekos :) Hun trenger en rolig familie, uten mindre barn. Og hun ønsker seg et rolig og stille nabolag å være ute i, når hun er stor nok for det.

Tano0819.jpg

TANO ER RESERVERT.

Tano er en herlig gutt, født 11/5-19. Tano er en aktiv og gøyal røver, som har mye energi og futt i seg. Han elsker å herje med sine søsken, og pinne med fjærdusk er en stor slager. han er kjærlig og god, og elsker å bli klappet på. Han er litt sjenert med nye mennesker, men det går fort over. Han ønsker seg et rolig og trygt hjem, med gode og landlige utemuligheter når han blir stor nok til det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434