IMG_5163.jpeg
  Bonnie (født august-23) kom til oss sammen med en veldig redd kattemamma og 3 søsken. De trengte alle litt tid på å bli trygg på oss mennesker, men Bonnie var den som først fant ut at vi ikke var så farlig likevel. Hun har blomstret mer og mer for hver dag som går, og nå er hun en sosial, leken og kosete frøken, som vil kunne passe inn i de fleste hjem. Hun må få et hjem med trygge utemuligheter når hun er stor nok til det, og har slått seg godt til rette i sitt nye hjem.

  IMG_4905.jpeg
  Bianca (født august-23) kom til oss sammen med en veldig redd kattemamma og 3 søsken. De trengte litt tid på å bli trygg på oss mennesker, men Bianca blir tryggere og tryggere for hver dag. Hun er veldig leken og nysgjerrig, men nye ting er fremdeles veldig skummelt. Men hun kommer seg raskt og lærer at det ikke er noe å være redd for. Hun er flink til å finne ting du har gjemt fra henne, spesielt om det er leker. En familie uten små barn er best, siden hun har en tendens til å bite folk i tærne og hendene under kos. Hun gikk veldig godt overens med den andre fosterkatten i huset, Bamse. De sov sammen hver dag, og hun ville være med på alt Bamse fant på. Hun vil sikkert trives godt med en kattevenn i sitt nye hjem. Bianca må få et hjem med trygge utemuligheter når hun er stor nok til å gå ut.

  link1223.jpg

  Link, (født mai-23), ble funnet 8 uker gammel i en teine sammen med sine søsken Epona og Zelda. Link kom i fosterhjem med sin søster Epona og fant mye trygghet i henne, og var veldig beskyttende ovenfor henne i den første tiden.
  Begge to var livredde og har derfor trengt veldig mye tid, tålmodighet og omsorg for å bygge tillit. Med tiden har Link blitt en leken og vokal type, som gjerne utforsker grenser så lenge belønningen er mat. Han kan sitte på fanget, men vil helst bare ligge i nærheten eller i høyden på et klatrestativ. Link liker kos og sikler når han koser seg. Liker helst kløing bak ørene og i nakken, men han gir beskjed hvis det blir for mye stimuli.
  Link må få et tålmodig hjem som tar seg tid til å bli kjent med og lese han. Helst et hjem uten barn, da han til tider kan bite litt ved stryk og kos. Et hjem som ligger landlig til med mye skog/natur i umiddelbar nærhet er perfekt for denne gutten, så han kan få leve ut energien sin :)

  IMG_4896.jpeg
  Zelda (født mai-23) og hennes to søsken, Link og Epona, ble funnet ute alene i sommer. Da var alle tre veldig redd, men Zelda har blomstret veldig i fosterhjemmet og har begynt å bli en trygg og kosete liten frøken. Hun er fortsatt litt forsiktig, men blomstrer for hver dag. Når hun har tillit til deg, følger hun med overalt, og insisterer gjerne på litt ekstra kos. Hun er veldig glad i våtmat, det er veien inn i hjertet hennes :) Hun trenger et rolig og kattevant hjem som gire henne tid til å bli kjent og blomstre videre. Hun trenger et hjem med trygge uteområder når hun er stor nok til å gå ut.

  IMG_4888.jpeg
  Isolde (født30/4-23) kom fra en kattekoloni der vi tok inn tilsammen 10 kattunger i forskjellige aldere. De var i dårlig forfatning og hadde kraftig øyebetennelse og diarè. Nå er hun og søsknene friske og fine. Isolde var veldig redd da hun ble hentet inn, og har trengt lang sosialisering for å bli trygg. Hun er enda var og forsiktig, men samtidig veldig kontaktsøkende og kosete. Hun kommer løpende og snor seg rundt beina, eller slenger seg ned oppå dem for å få kos. Hun er en vakker prinsesse, med en spesielt flott og fyldig hale :)
  Isolde trenger et rolig og voksent hjem, uten barn. Hun trenger trygge og rolige utemuligheter når hun blir trygg og stor nok til å være ute.

  IMG_4887.jpeg
  Vivienne (født 30/4-23)kom fra en kattekoloni der vi tok inn tilsammen 10 kattunger i forskjellige aldere. De var i dårlig forfatning og hadde kraftig øyebetennelse og diarè. Nå er hun og søsknene friske og fine, og klar for nytt hjem. Vivienne var veldig redd og har trengt god tid med sosialisering. Hun er fremdeles en forsiktig og sart jente, men hun er veldig kontaktsøkende og elsker kos. Hun har et bedende blikk når hun ønsker kos, og ingen kan motstå de dådyrøynene da :D
  Hun er leken og glad, og liker seg godt i høyden. Hun trenger et rolig hjem uten barn, og hjemmet må ha rolige utemuligheter når hun blir trygg nok til å være ute.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434