colina0421.jpg

  COLINA ER RESERVERT.

  Colina er en nydelig pus (født 3/2-21). Hun er litt mer fluffy i pelsen enn de andre og har et litt flekkete mønster, for ikke å snalle om den lille kritt hvite haletuppen. Hun er rett og slett litt eksklusiv :)
  Hun er en pus med mye liv men hun er den som er gjerne litt roligere av seg i gjengen. Hun spiser nå godt av både våt og tørrmat. Hun sover godt på de rareste steder og rives mest med å henge med søsken eller kose med mor. Hun kan og nyte litt klapping og har sovet i fanget på fostermor flere ganger, om det passer henne. Kattelekene er alltid gøy, og hun elsker klatrestativet. Colina ønsker seg et hjem med trygge utemuligheter, og hage og boltre seg i :)

  casanova0421.jpg

  CASANOVA ER RESERVERT.

  Casanova er en nydelig pus (født 3/2-21). Han er og den største i kullet, da han er en skikkelig matmons. Han elsker å leke med sine søsken, men er samtidig kjapp å legge seg inntil mamman for litt kosetid. Han viser og at han er glad i kos fra mennesker, om han er i hvilemodus. Han har tatt knekken på en mengde katteleker og er en pus med mye futt. De som ender opp med casanova er skikkelig heldige! Kasanova ønsker seg et hjem i trygge omgivelser, med masse boltreplass ute.

  carmen0421.jpg

  CARMEN ER RESERVERT.

  Carmen er en nydelig liten jente(født 3/2-21). Hun ligner mest på moren og har mange flotte farger i pelsen. Hun var den første til å krype ut av kassen da de var små. Hun er en skikkelig tøffing og hiver seg kjapt inn i enhver situasjon. Hun har og et blikk som kan trollbinde deg. Hun kan rett og slett stirre deg i senk med noen utrolig flotte øyne. Hun var og den første som lå på fanget til fostermor og malte! Hun er og helt avslappet rundt 5 åringen i huset som av og til kan være litt brå i bevegelsene. Hun er en spesiell pus og fortjener det aller beste. Hun kommer til å bli savnet. Hun er derimot den minste i kullet og er ikke noe særlig glad i mat enda, men det kommer nok. Hun koser seg best når hun får morsmelk, da kan man lure på om det er en vifte på i rommet for hun maler så høyt! Carmen ønsker seg et hjem med trygge utemuligheter, med masse natur å boltre seg i.

  carlos0421.jpg

  CARLOS ER RESERVERT.

  Carlos er en nydelig gutt (født 3/2-21). Han kommer rett som det er rett opp i fanget på fostermor å legger seg fint til å sove. Han vil ha kos og maler høyt når han kan ligge henslengt i noen sine armer. Han elsker mat og var den første til å prøve tørrfor. Han er og den eneste som knurrer litt når noen kommer for nærmt våtforet hans. Han er lett på foten og elsker katteleker og klatrestativ. Han liker og garnnøster og strikketøy bør ikke ligge fremme når carlos er i nærheten :) Han har flotte tigerstriper på magen og beina og er skikkelig flott i pelsen! Carlos ønsker seg et hjem i trygge omgivelser med hage å boltre seg i.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434