Nellynash0921.jpg

  Nelly og Nash er verdens beste par (født mars-21). Dette skriver fosterhjemmet om dem : De er veldig glad og trygg på hverandre og vil helst være hvor familien er. De er veldig glad i leker som ball, fiskestang og tunnel og bruker klatrestativet både til moro og avslapping.
  Nelly er den modigste. Hun var den som kom først ut av sitt "sikre sted" til å treffe nye mennesker og utforske. Sitter du ned i stol så hopper hun opp i fanget. Hun liker myke kosete kattesenger og tepper. Hun har en kjempemyk pels og en søt liten miau som smelter hjerter. Vi sier Nash er en Tuxedo katt fordi han er alltid kledd ut for middag. Han er veldig glad i mat og er ekspert i å få det han vil ha. Han kan ligge med magen opp på fanget og er å glad i å bli plukket opp/holdt. Han er i generelt fasinert med alle ting som har å gjøre med toalett og vil helst leke med tomt toalettrull før det kastes.
  Vi har merket at begge to er litt redd når nye voksne kommer i huset og det kan tar litt tid til å bli kjent med nye mennesker. De pleier å løpe til døren å treffe oss når vi kommer hjem og passer inn supert som familiekatter, helst der det er noen rolige store barn de kan leke med.. Nelly og Nash er hjertevenner, og skal ha nytt hjem sammen. De trenger et hjem med trygge, rolige og landlige utemuligheter, der de når de er store nok til det kan få være ute og leke og føle seg trygge.

  D2FA065C-CFE6-45F6-8E9A-5B2DCE46926B.jpeg

  «Nier-Kullet» Født april-21.
  I april fikk vi inn 9 små babypuser, kun 13-14 dager gamle. Morløse ble de flasket opp, og alle har vokst opp og blitt store fine puser. Siden de har blitt håndtert så tett fra de var små, er de blitt ekstra kjærlige og glad i folk. De er superglad i å kose, og overfaller oss med nesekyss og «head-bumps». De er en aktiv gjeng, og i flokk herjer de sammen rundt i lekene sine. Som de fleste kattunger så har de to gir; full guffe eller full stopp :) De er verdens skjønneste når de alle sovner strødd oppå oss. Selv om de er en stor flokk, er de sine egne personligheter. Dette er Cameron, en stor og flott jente, som gjerne deler ut sin kjærlighet. Leken og sosial, og glad i kos. Disse herlige kattungene blir flotte familiekatter, og de skal ha trygge og kattevennlige uteområder når de til våren er stor nok til å være ute også.

  64829268-1CF7-45F0-865A-10CB52BABDE0.jpeg

  «Nier-Kullet» Født april-21.
  I april fikk vi inn 9 små babypuser, kun 13-14 dager gamle. Morløse ble de flasket opp, og alle har vokst opp og blitt store fine puser. Siden de har blitt håndtert så tett fra de var små, er de blitt ekstra kjærlige og glad i folk. De er superglad i å kose, og overfaller oss med nesekyss og «head-bumps». De er en aktiv gjeng, og i flokk herjer de sammen rundt i lekene sine. Som de fleste kattunger så har de to gir; full guffe eller full stopp :) De er verdens skjønneste når de alle sovner strødd oppå oss. Selv om de er en stor flokk, er de sine egne personligheter. Dette er Drew, en leken og gøyal jente, morsom og kosete med alle. Hun elsker baller og andre trilleting, og lekeslåssing med sine søsken. Disse herlige kattungene blir flotte familiekatter, og de skal ha trygge og kattevennlige uteområder når de til våren er stor nok til å være ute også.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434