miriam0722.jpg

  Miriam en er nydelig liten jente (født april-22). hun ble funnet alene i et skogholt, kald, våt, redd og sulten. Nå er hun trygg og mett, og klar for et nytt liv i et godt hjem. Hun er en aktiv jente, med bestemte meninger. Hun bor nå sammen med sin nye søskenflokk, og satte seg fort i respekt hos dem, til tross for at hun er en måned yngre. Hun elsker å løpe og herje, sjefer over lekene sine, og syns livet er gøy å leve :)
  Hun blir en fin familiekatt, der barna er litt større, og der det ikke er dyr fra før av. Hun skal ha trygge og gode utemuligheter når hun til våren er klar til å være ute også.

  hardangerveikattunger0722.jpg

  Mina er en nydelig liten jente (født 30/4-22). Mina er en av fire kattunger som ble funnet dumpet langs en høyt trafikkert vei. Der var de etterlatt for en uviss fremtid. Heldigvis ble de funnet i tide, og får nå muligheten til et langt og trygt liv. Mina er leken og sosial, og har som kattunger flest mye spillopper på gang hele tiden. Hun er aktiv og spretten, og elsker å leke med sine søsken. Hun er kontaktsøkende, maler masse, og vil gjerne ha kos og klapp.
  Mina blir en flott familiekatt, og hun skal ha trygge og rolige utemuligheter når hun til våren er stor nok til å være ute også.

  hardangerveikattunger0722.jpg

  Maya er en skjønn liten jente (født 30/4-22). Maya er en av fire kattunger som ble funnet dumpet langs en høyt trafikkert vei. Der var de etterlatt for en uviss fremtid. Heldigvis ble de funnet i tide, og får nå muligheten til et langt og trygt liv. Maya er leken og sosial, og har som kattunger flest mye spillopper på gang hele tiden. Hun er aktiv og spretten, og elsker å leke med sine søsken. Hun er kontaktsøkende, maler masse, og vil gjerne ha kos og klapp.
  Maya blir en flott familiekatt, og hun skal ha trygge og rolige utemuligheter når hun til våren er stor nok til å være ute også.

  livia0722.jpg

  Livia er en yndig liten jente (født 4/5-22). Hun kom til oss sammen med mor og tre søsken. De har vokst opp til å bli trygge og aktive kattunger, med masse energi og fantestreker på lur hele tiden. Livia er en aktiv og leken kattunge, og er høyt og lavt (helst høyt), hele tiden. Hun henger sammen med broren Lasse i alt, så de to skal ha hjem sammen, da de er så gode venner. Ludvig og Livia blir flotte familiekatter, og de skal ha gode og trygge utemuligheter så de kan være ute også når de til våren er stor nok til det.

  lass0722.jpg

  Lasse er en skjønn liten gutt (født 4/5-22). Han kom til oss sammen med mor og tre søsken. De har vokst opp til å bli trygge og aktive kattunger, med masse energi og fantestreker på lur hele tiden. Lasse er en aktiv og leken kattunge, og er høyt og lavt (helst høyt), hele tiden. Han henger sammen med søsteren Livia i alt, så de to skal ha hjem sammen, da de er så gode venner. Ludvig og Livia blir flotte familiekatter, og hde skal ha gode og trygge utemuligheter så de kan være ute også når de til våren er stor nok til det.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434