• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Sunny0719.jpg

Sunny er en herlig gutt, født 19/3. Han er en artig og leken fyr, har det alltid travelt på kattungevis, og er rask som lynet :) Han elsker og leke, og alt som triller eller flyr er spennende. Han er smart også, og skjønner fort når det er noe godt å få :) Han er glad i kos, da maler han høyt, men som oftest er han så opptatt med spillopper, og har ikkje tid til slikt «tøys» :)
Han blir en flott familiekatt, som trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Sully0719.jpg

Sully er en flott gutt, født 19/3. Han er en artig og leken fyr, har det alltid travelt på kattungevis, og er rask som lynet :) Han elsker og leke, og alt som triller eller flyr er spennende. Han er glad i kos, da maler han høyt, men som oftest er han så opptatt med spillopper, og har ikkje tid til slikt «tøys» :)
Han blir en flott familiekatt, som trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Mimir0719.jpg

Mimir er en herlig krabat, født 23/4. Han ble funnet sammen med mor og to brødre i skogen, når han var bare 3 uker gammel. Han er den mest aktive og «rampete» gutten i gjengen. Han er rask som lynet, og høyt og lavt i en fei. Elsker å leke og herje med brødrene, og med leketøyene sine. Han blir en flott familiekatt, som trenger trygge og rolige omgivelser, når han blir stor nok til å være ute.

Lucas0719.jpg

Lucas er en flott gutt, født 23/4. Han ble funnet sammen med mor og to brødre i skogen, når han var bare 3 uker gammel. Han er leken og gøyal, og holder seg gjerne opptatt selv med leketøyene sine. Han er litt større enn, og mer sjenert enn brødrene sine, men er glad i både klapp og kos. Han blir en flott familiekatt, med litt større barn i familien, og han trenger trygge og rolige omgivelser, når han blir stor nok til å være ute.

Milo0519.jpg

Milo er en herlig gutt, født 13/3. Han er en rolig og layback type, utforskende og lur. Sindig og tålmodig. Elsker å leke og herje med søsknene, og elsker baller og fjærleker. Han blir en flott familiekatt, og ønsker seg et hjem med trygge og fine utemuligheter, til han blir stor nok til å være ute.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434