kalle1120.jpg

  Kalle er en flott gutt, født 3/7-20. Han er en forsiktig gutt, som var litt redd når han kom til oss. Han har blomstrert opp, mer er fremdeles litt var for hender. Han kan holdes og klappes, og liker kosen, men han har det stort sett for travelt til å bli lenge. Han er leken og spretten, og herjer med alt som kan lekes med. Han har mye moro sammen med sine søsken. Han trenger et rolig, kattevant hjem, med store barn/ungdommer) som har tålmodighet til å la ham blomstre videre i sitt tempo. Når han er blitt stor og trygg, trenger han at hjemmet kan gi ham rolige og trygge utemuligheter, så han kan være litt ute også.

  6690D664-C183-4B26-AA33-469F7CFFF780.jpeg
  Tinka er en nydelig svart silkepels-pus (født mai-20). Hun ble i sommer fanget inn i en steinrøys på Sotra, sammen med mor og søsken. Hun var da en veldig redd kattunge, som har trengt lang tid til sosialisering. Nå er hun blitt en liten prinsesse, fremdeles forsiktig og var, men superglad i kos når hun blir møtt på rette måten. Nakkekløing og ryggmassasje er fantastisk, syns hun :) Hun elsker myke tepper, jo mykere jo bedre. Hun kan stå i en evighet og «bake muffins», og bare nyter det :) Hun er leken og spretten, og baller og fiskestenger er en slager :)
  Tinka trenger en rolig og voksen familie, med eventuelt rolige ungdommer. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun etterhvert blir klar for det.

  EAA775DA-FE0F-44EB-B973-9C4ED4FF7404.png
  Vilde er en skjønn liten jente (født juni-20). Hun ble funnet på Voss da hun var 8-9 uker, helt alene i en hage. Da var hun veldig redd, men tålmodig sosialisering i fosterhjem har gjort henne til en leken og grei jente. Hun er fremdeles forsiktig og litt var for hender, men det blir bedre for hver dag som går :) Hun er en artig jente som elsker å leke med baller og fiskestang, og hun nyter lange hviler på sofaen. Og noe fostermor kommer med godbiter, da er det fest ! :)
  Vilde trenger en kattevant familie, med store barn/ungdommer som er rolige rundt henne. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun etterhvert blir stor nok og klar for det.

  pluto1120.jpg

  Pluto og hans søster Vaiana kom inn til oss i september. Da var de redde små puser, men de har på kort tid blitt to modige og nysgjerrige unge katter. Til å begynne med gjemte de seg i kommoden på badet, der de lå trykt oppi hverandre bare for å komme frem når de måtte spise. Men sakte men sikkert kom de også frem for å utforske sitt midlertidige hjem, og til slutt for å leke. Nå er de overalt, høyt og lavt! Pluto er en koksgrå hannkatt med subtile striper på haletippen. Han er veldig glad i kos og nærhet med mennesker, men spesielt med Vaiana. Uten søsteren sin i nærheten føler han seg litt fortapt og roper derfor på henne - da kommer hun løpende. Sammen er de best og Pluto er da fryktløs.Pluto vil trenge et rolig hjem, uten barn, og med trygge og rolige utemulighetere når han blir klar for det etterhvert.

  vaiana1120.jpg

  Pluto og hans søster Vaiana (født mai-20) kom inn til oss i september. Da var de redde små puser, men de har på kort tid blitt to modige og nysgjerrige unge katter. Til å begynne med gjemte de seg i kommoden på badet, der de lå trykt oppi hverandre bare for å komme frem når de måtte spise. Men sakte men sikkert kom de også frem for å utforske sitt midlertidige hjem, og til slutt for å leke. Nå er de overalt, høyt og lavt!
  Vaiana er brunstripete og er en rolig hunnkatt. Hun er avventende og egen, men er også veldig glad i kos; når dette skjer på hennes egne prinsipper. Vaiana kan sitte lenge og vente og observere før det viser seg at det er kos hun faktisk vil ha! Da legger hun seg ved siden av deg og maler mens hun blir klappet. Vaiana vil trenge et rolig hjem, uten barn, og med trygge og rolige utemulighetere når hun blir klar for det etterhvert.

  iris1120.jpg

  Lille Iris (født ca. 29.06.20) er en vakker liten frøken med store, kulerunde øyne og hvite «sko». Hun kom til oss som en livredd liten kattunge på ca. 11 uker, født ute, så både hus og mennesker var superskummelt.
  Hun hadde dessuten masse innvolls- og lungeorm, mye å kjempe mot for en liten kropp på 1 kg! Etter medisinering og mye sosialiseringsarbeid fra fosterhjemmet er hun nå blitt en frisk, kjærlig og veldig leken liten pus. Hun følger etter fostermor overalt i huset, og herjer med fiskestangleker og baller. Hun elsker kos når hun ligger ved siden av fostermor på sofaen, og maler i vei, samt hun kommuniserer med de skjønneste «murre-lyder»!
  Iris er fortsatt skvetten ved brå bevegelser og lyder, så eventuelle barn i familien må være minst tenåringer, eller eldre.
  Hun trenger et hjem som forstår at hun vil trenge litt tid på å venne seg til nye mennesker og nytt hus. Men når det er gjort, vil du ha en skjønn leke- og kosekamerat! Når hun blir stor og klar for det, så trenger hun trygt og landlig uteområdet, så hun kan få komme ut og utforske også.

  lexus1120.jpg

  Lexus er er nydelig, søt kosepus (født 29/5-20). Han maler som en champion og vil ha mye kos etter at han føler seg trygg. Lexus var forsiktig når han kom til fosterhjemmet, og kan være litt skeptisk til nye mennesker, men er veldig nysgjerrig og leken. Etter at han blir kjent med noen, har han lyst å sleike på tærne og fingrene. Han sier aldri nei til å leke og kommer løpende når han hører lyd fra lekene hans. Han sover og leker mye med søsteren, Lani. Lexus liker ikke så mye å bli løftet men han holde på med å bli mer vant til det. Han følger alltid med og sitter i nærheten. Lexus trenger et rolig hjem med større barn (ungdommer) hvor han kan ta den tiden han trenger til å bli kjent med både mennesker og lyder. Han trenger rolige og trygge utemuligheter når han blir trygg og stor nok til å være ute litt også.

  lani1120.jpg

  Lani er en søt jentepus med silkemyk pels (født 29/5-20). Hun holder på med god sosialisering i fosterhjemmet, og har begynt å føle seg tryggere. Hun elsker å få kos (maler veldig høyt) med de hun kjenner. Hun jakter på fjær i strikk, laser og er kjempeglad i esker. Lani trenger et rolig hjem med større barn (ungdommer) hvor hun kan ta den tiden hun trenger til å bli kjent med både mennesker og lyder. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun blir trygg og stor nok til å være ute litt også.

  rambo1020.jpg

  Rambo er en flott ung guttepus på snart 5 måneder (født 18/5-20). Han er en herlig kosepus, som det tok litt tid for å knekke kosekoden. Han var litt skeptisk og forsiktig tidligere, men nå er han blitt en skikkelig kosebamse han også. Og "bamse" er det rette ordet ;) Han er en rund liten(stor) sak, og fostermor kaller han gjerne Tante Pose, utfra hans fjonge "tante-figur" :) Han er leken og aktiv, og elsker alt som rører seg og kan jaktes på. Han blir en flott familiekatt, i en familie der barna gjerne er litt større. Han ønsker seg et hjem i landlige og trygge omgivelser, slik at han kan få være masse ute og trimme tante-figuren sin når våren kommer igjen :)

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434