sally1122.jpg

  Sally (født juni-22) ble funnet sammen med sin mor og tre søsken i et bossrom. De var alle veldig redde i starten, men etterhvert har et av våre flinke fosterhjem gjort alle fire til godt sosialiserte og trygge kattunger, som vil kunne passe inn i de fleste hjem. Sally er en leken og aktiv jente, som elsker å herje med sine søsken. det er full fart, høyt og lavt, med stor livsglede. Når roen senker seg er hun kosete og god, og elsker klapp og kos. Hun blir en fin familiekatt, og hun ønsker seg trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute.

  sander1122.jpg

  Sander (født juni-22) ble funnet sammen med sin mor og tre søsken i et bossrom. De var alle veldig redde i starten, men etterhvert har et av våre flinke fosterhjem gjort alle fire til godt sosialiserte og trygge kattunger, som vil kunne passe inn i de fleste hjem. Sander er en leken og aktiv gutt, som elsker å herje med sine søsken. det er full fart, høyt og lavt, med stor livsglede. Han kan bli litt voldsom i herjingen sin, så han bør være alene i nytt hjem. Når roen senker seg er han kosete og god, og elsker klapp og kos. Han blir en fin familiekatt, og han ønsker seg trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til å være ute.

  tommy1122.jpg

  Tommy ble fanget inn fra en kattekoloni sammen med sin mor og søster når han var ca 4 måneder gammel. Da var han veldig liten, redd og full i øremidd. Men et par uker i fosterhjem har gjort stor forskjell, og han er nå en trygg og flott ung gutt. Tommy er en kjærlig, nysgjerrig og leken gutt som vil passe inn i et rolig hjem der det finnes mye tid til lek og kos, samt trygge utemuligheter når han blir klar for det. Han er fortsatt skvetten og var på nye personer (spesielt barn), så han bør få et rolig hjem uten små barn.
  Tommy og hans mor og søster er alle så kalte skipskatter, dvs at de er født med ekstra tær. Tommy har hele 2 ekstra tær på hver pote, altså totalt 8 ekstra tær! En liten gutt med STORE
  POTER !

  abalon1122.jpg

  Abalon er en skjønn liten jente som ble tatt vare på av noen snille kattemennesker, etter hun ble observert dumpet i en eske i nærheten av et busstopp. Nå er hun klar for å finne et nytt hjem der hun kan få være et verdisatt familiemedlem. Abalon er en fin og trygg jentepus, som er glad i å utforske og å være rundt menneskene sine. Hun er uredd og tøff, men også kjærlig og svært glad i kos. Hun liker godt å rase rundt og leke, men er minst like glad i å sove i fanget til fostermor når hun er sliten. Hun er svært glad i å være i nærheten av menneskene sine, og trenger en familie som setter pris på nærheten hun gir. Abalon ønsker seg et fint og trygt hus, hvor hun kan få være ute i trygge og rolige uteområder. Det beste Abalon vet er å sove i et trygt fang, og å leke med rennende vann.

  solstråle1122.jpg

  Solstråle er en nydelig vakker jente (født mai-22). Hun er en av fem søsken, og er dermed vant med masse lek og moro. Hun er en aktiv og nysgjerrig jente, samtidig som hun er litt reservert og underdanig. Hun er en som trives i høyden, og favorittsoveplassen er i det høyeste klorestativet, helt øverst :) Hun elsker fiskestangleke, og er den fødte jeger. Hun trenger en rolig og voksen familie, som kan tilby henne et rolig hjem, med trygge og landlige utemuligheter der hun kan kose seg ute også når hun blir stor nok til det

  frost1122.jpg

  Frost er en vakker hvit liten pusejente (født mai-22). Hun er en av fem søsken, der de var tre hvite små. Hennes to hvite søsken er døve, men Frost har hørselen i behold, og får med seg alt som skjer rundt seg. Hun er en aktiv og nysgjerrig jente, samtidig som hun er litt reservert og underdanig. Hun vil leke med det meste som kan lekes med, og er høyt og lavt sammen med sine søsken . Hun trenger en rolig og voksen familie, som kan tilby henne et rolig hjem, med trygge og landlige utemuligheter der hun kan kose seg ute også når hun blir stor nok til det

  andrea1122.jpg

  Andrea er en nydelig liten jente (født mai-22). Hun er født av en kattemor som ble hentet inn fra en kattekoloni utfor Bergen. Mor var en veldig redd katt, som beskyttet sine små godt. Til tross klarte fosterhjem
  å sosialisere de små, og Andrea og hennes søsken ble trygge og sosiale kattunger. Andrea er en spretten liten jente, som elsker å herje sammen med sine tre brødre. Hun er rask som lynet, og flyr etter fiskestangleker og baller i en fei. Hun er sosial og liker kos og klapp, og vanker det noe godt er hun din beste venn! Hun blir en flott familiekatt, og hun trenger trygge og landlige utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute også.

  amandus1122.jpg

  Amandus er en artig liten skrue (født mai-22). Han er født av en kattemor som ble hentet inn fra en kattekoloni utfor Bergen. Mor var en veldig redd katt, som beskyttet sine små godt. Til tross klarte fosterhjem å sosialisere de små, og Amandus og hans søsken ble trygge og sosiale kattunger. Amandus er en leken og sosial gutt. Han vil gjerne være tett på og helt med på alt som skjer. Han har ALLTID optimisthale, så mye at haletuppen nesten er mellom ørene hans :) Han elsker å fange baller, og tar helt av når det kommer til fiskestang. Han blir en flott familiekatt, og han trenger trygge og landlige utemuligheter når han blir stor nok til å være ute også.

  anton1122.jpg

  Anton er en herlig liten krabat (født mai-22). Han er født av en kattemor som ble hentet inn fra en kattekoloni utfor Bergen. Mor var en veldig redd katt, som beskyttet sine små godt. Til tross klarte fosterhjem å sosialisere de små, og Anton og hans søsken ble trygge og sosiale kattunger. Anton er leken og sosial, og er med på det meste. Fiskestenger og rullende baller er innertier med denne karen. Han er glad i kos og klapp, men er pittelitt mer reservert enn sine søsken. Men ikke mer enn at han fort tør opp og kommer for kos. Han blir en flott familiekatt, der eventuelle barn er store/ungdommer, og han trenger trygge og landlige utemuligheter når han blir stor nok til å være ute også.

  FFD44B50-0335-406C-9A1B-CE7E180DB9CF.jpeg
  Boromir (født juni-22) er en av mange katter/kattunger vi har hentet inn fra en kattekoloni. Han var en redd liten gutt da han kom til oss, og har trengt litt tid på å bli trygg på oss mennesker. Han har hatt veldig god utvikling, og er nå blitt en riktig kosegutt som gjerne kan bli klappet, og vil gjerne leke med oss. Han trenger litt tid på å bli kjent med nye omgivelser og folk, men med tålmodighet og godsnakk er han ikke vanskelig å få med på notene. Han er leken og nysgjerrig, og elsker fiskestenger og laserprikk. Boromir trenger en rolig familie der eventuelle barn er store/ungdommer. Hjemmet må tilby ham trygge og landlige utemuligheter når han blir stor og trygg nok til å være ute også.

  2FDA89EF-7128-4F45-A5F6-15E8B6BD084C.jpeg
  Eowyn (født juni-22) er en av mange katter/kattunger vi har hentet inn fra en kattekoloni. Hun var en redd liten jente da hun kom til oss, og har trengt litt tid på å bli trygg på oss mennesker. Hun har hatt veldig god utvikling, og er nå blitt en riktig kosejente som elsker å bli klappet, og vil gjerne leke med oss. Hun trenger litt tid på å bli kjent med nye omgivelser og folk, men med tålmodighet og godsnakk er hun ikke vanskelig å få med på notene. Hun er leken og nysgjerrig, og elsker fiskestenger og laserprikk. Eowyn trenger en rolig familie der eventuelle barn er store/ungdommer. Hjemmet må tilby henne trygge og landlige utemuligheter når hun blir stor og trygg nok til å være ute også.

  E8C6B85E-6579-45BE-8493-D9CA6DFEA180.jpeg
  Faramir (født juni-22) er en av mange katter/kattunger vi har hentet inn fra en kattekoloni. Han var en redd liten gutt da han kom til oss, og har trengt litt tid på å bli trygg på oss mennesker. Han har hatt veldig god utvikling, og er nå blitt en riktig kosegutt som elsker å bli klappet, og vil gjerne leke med oss. Han trenger litt tid på å bli kjent med nye omgivelser og folk, men med tålmodighet og godsnakk er han ikke vanskelig å få med på notene. Han er leken og nysgjerrig, og er veldig nysgjerrig på håret til folk. Han står gjerne på to for å ta på håret vårt når vi bøyer oss ned til ham :) Han er veldig glad i å bli klødd/kost på magen, han ruller ofte over på rygg i leken for å få litt kos. Han elsker fiskestenger og laserprikk. Faramir trenger en rolig familie der eventuelle barn er store/ungdommer. Hjemmet må tilby ham trygge og landlige utemuligheter når han blir stor og trygg nok til å være ute også.

  C6C76F06-BD84-460C-8D54-F3CDE4DA8F30.jpeg
  Aragon (født juni-22) er en av mange katter/kattunger vi har hentet inn fra en kattekoloni. Han var en redd liten gutt da han kom til oss, og har trengt litt tid på å bli trygg på oss mennesker. Han har hatt veldig god utvikling, og er nå blitt en riktig kosegutt som elsker å bli klappet, og vil gjerne leke med oss. Han trenger litt tid på å bli kjent med nye omgivelser og folk, men med tålmodighet og godsnakk er han ikke vanskelig å få med på notene. Han er leken og nysgjerrig, og elsker fiskestenger og laserprikk. Aragon trenger en rolig familie der eventuelle barn er store/ungdommer. Hjemmet må tilby ham trygge og landlige utemuligheter når han blir stor og trygg nok til å være ute også.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434