zorro0122.jpgZorro er en herlig liten gutt født sept.-21. han er en av fem søsken, der han er av av de litt reserverte, men ikke redd. Når man oppsøker han så kan han male veldig høgt når han blir strøket selv om at han i utgangspunktet har det mest skeptiske blikket. Når man skal bytte på kattedoet så kommer han fram og "krangler" med spaden, derav navnet "Zorro" fordi han liker å fekte mot den. Han var kjapp med å okkupere godstolen og vil gjerne ha det komfortabelt. Han er aktiv og leken og blir en fin familiekatt i en familie uten eller med store barn/ungdommer. Han trenger rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til å få være ute også.

  feline0122.jpgFeline er en søt liten jente født sept.-21. Hun er en av fem søsken. Hun er litt sjenert og forsiktig, men er åpen for kontakt når man møter henne rolig. Å løpe rundt føttene er ikke noe problem, men når man skal stryke henne så er hun litt mer reservert. Hvis hun sover eller er veldig opptatt med mat så går det, og noen ganger så maler hun. Selv om at hun er tilbakeholden så virker det som om at hun forstår best hva som er lov eller ikke. Hun kan være tøff med brødrene sine når de leker, noe hun trenger å være. Ved besøk er hun lett å lokke fram, og hun har hatt noen korte besøk opp i fanget for litt kos. Hun trenger et rolig hjem uten eller med store barn/ungdommer, og rolige uteområder når hun blir stor nok til å være ute også.

  9CD80D9F-D666-4074-B03C-68677F8D6E66.jpegHans er en flott og artig guttepus, født juni-21. Han er en vennlig og morsom katt som nyter kos og oppmerksomhet. Han er energisk så selv under kos vil han helst bevege seg rundt, stryke seg inntil, rulle og strekke seg. Så fort man stryker over pelsen begynner han å male høyt. Han maler også høyt for å innynde seg i håp om en godbit. Fiskestang er favorittleken og Hans går ikke lei av å leke. Han liker også godt å leke med søsteren Grete, da løper de etter hverandre, jager hverandres haler og utforsker høyt og lavt i alle rom. I løpet av perioden i forsterhjemmet har Hans blitt trygg og kommer oss i møte, stryker seg inntil, liker å ligge tett og har noen ganger kommet krypende opp i fanget. Hvis noen ønsker seg en myk og energisk godgutt er Hans riktig katt. Hans trenger en rolig familie uten småbarn, og et hjem som ligger landlig og trygt til, slik at han når han blir stor kan være ute også.

  77498121-A4E6-474D-A277-492B188C6D81.jpeg
  Grethe er en yndig liten jente, født juni-21. Trefargede Grete er usedvanlig vakker med spesielle tegninger og våkent blikk. Hun er kvikk, nysgjerrig og trives godt når hun får utforske omgivelsene både inne og fra vinduskarmen. Grete er ganske sky, men nyter kos og maler høyt dersom man er tålmodig. For å kunne klappe er det best om hun ligger i hulen sin eller under et møbel der hun kan finne roen. Under lek glemmer hun å være sky og kaster seg inn i jakt på fiskestang med stor entusiasme og høye sprett. Hun glemmer også å være sky når middagen serveres. Grete har stor glede av å leke med broren Hans, men uten Hans tilstede er hun mer sosial mot oss mennesker. Dette er et bedårende sjarmtroll som hver dag lokker frem smilet i fosterhjemmet. Grethe trenger en rolig og voksen familie, uten småbarn, og et hjem med landlige og rolige/trygge utemuligheter slik at hun kan være ute også når hun er stor nok til det.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434