LEA & LIMBO


  2519995C-D235-4573-BBF8-E98995A45D2E.jpeg

  Lea og Limbo er et søskenpar som kom til oss som små kattunger (født mai-20). De var veldig redde, og har trengt mye sosialisering i fosterhjem. De har med mye tålmodighet og rett tilnærming blitt skikkelige fine kosekatter.
  Fosterhjem skrev dette om dem: «Lea var forsiktig i starten, men har virkelig kommet ut av skallet sitt og blitt en ordentlig kosepus. Hun kommer ofte opp på sengen både om kvelden og på morgenen for å få kos, og ellers om dagen også. Da vrir hun på hodet og presenterer halsen sin for kløing :) Kos blir det aldri nok av. Hun er nysgjerrig og skal snuse på det meste. Hun er veldig glad i å leke med fiskestang og små baller hun kan leke med alene. Store bevegelser og fremmede mennesker er fortsatt litt skummelt. Lea har astma og må behandles med medisin daglig.
  Limbo er en matglad og skjønn gutt som har blitt god og trygg i fosterhjemmet. Han er en tøff liten kar, som nå er blitt godt vandt med kos. Er han i kosehumør legger han seg gjerne ned og spreller og ruller rundt i påvente av kos. Veldig kjekt med kos på rygg, bryst og hode. Det er ikke mye han er redd, og ligger gjerne en meter unna støvsugeren og prøver å finne ut hva det er for noe. Han er også veldig glad i å leke, og det meste kan jaktes på, for eksempel fiskestang eller laser, men også spøkelsene som visstnok bor i vannfontenen».
  Søsknene har bodd sammen hele livet, og de er veldig glad i hverandre, så de skal få et hjem sammen. Et hjem med rolige voksne personer, og med trygge og rolige uteområder, uten mye leven og biler.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434