CONNY

  conny0622.jpg

  Sibirkatten Conny er en mild og rolig, men bestemt dame på 11 år (født 2011)som trenger nytt hjem etter at eieren hennes døde. Conny er innekatt og ønsker seg et voksent og kattevant hjem med tilgang på trygt uteområde der hun kan luftes litt (utegård/bakgård/altan/hage). Hun har levd flere år med lite aktivitet/stimuli som innekatt i liten leilighet, og ønsker nå å komme til noen som kan aktivisere henne og gi henne all verdens med kos og oppmerksomhet. Hun har tidligere hatt to hjem pluss fosterhjem, og vil nå å komme til hennes siste hjem.
  Conny er reservert i starten, men når man blir kjent med henne er hun verdens største kosepus. Aller helst vil hun sitte på sofaen tett inntil deg. I blant vil hun sitte på fanget også. Når hun har fått nok kos går hun sin vei og legger seg for litt alenetid. Hun legger seg på alle myke plasser hun kan finne. Badet med varmekabler er også en favoritt. Hun liker også å sitte i vinduskarmen og titte ut. Conny pleide alltid å sove sammen med forrige eier, og hun griper enhver anledning til å prøve og komme inn på soverommet og opp i senga til fostermor.
  Hun er vant til trygg hund fra både første hjem og fosterhjem og synes det er spennende å følge med på hva hunden bedriver. Hun har ikke møtt katter før, men av hennes rolige og milde natur kan hun nok fint bo med en annen rolig innekatt også. Det aller viktigste er at eier har tid til å ha Conny som en prioritet og at hun slipper å være mye alene.
  Hun kan sitte på kommando før hun får mat! Hennes første eiere har beskrevet at hun pleide å løpe og hente lekemus, små baller og twistpapir. Hun liker også knitrelyder, og å leke med laserpenn og "fiskestang". Ny eier må trene på å re-introdusere disse kunstene og aktivitetene med henne.
  Conny er veldig overvektig og legger lett på seg, derfor får hun nøye oppmålte porsjoner med foringsautomat hos fostermor. Når den slipper ut mat, kommer hun spurtende fra hvor enn hun befinner seg. Hun er mildt sagt opptatt av mat, ny eier må fortsette med å slanke henne. Hun er ikke så glad i våtfor og har alltid stått på tørrfôr, hun aksepterer også tørrfôr som godbit.
  Pelsen hennes får fort knuter, og hun må børstes hver dag. Hode, bryst og rygg er favoritten, men børster du henne på mage og bein får du deg fort en smekk på fingrene. Hun liker ikke å bli båret og løftet.
  Hun liker å være ute i selen i hagen og vil gjerne ut når sola skinner, hun har gått små turer i bånd og hatt tilgang på veranda. Hun har alltid vært innekatt, og har ingen erfaring med å møte andre katter eller orientere seg ute. Hun må derfor fortsette å være innekatt.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434