IRIS

  iris1120.jpg

  Lille Iris (født ca. 29.06.20) er en vakker liten frøken med store, kulerunde øyne og hvite «sko». Hun kom til oss som en livredd liten kattunge på ca. 11 uker, født ute, så både hus og mennesker var superskummelt.
  Hun hadde dessuten masse innvolls- og lungeorm, mye å kjempe mot for en liten kropp på 1 kg! Etter medisinering og mye sosialiseringsarbeid fra fosterhjemmet er hun nå blitt en frisk, kjærlig og veldig leken liten pus. Hun følger etter fostermor overalt i huset, og herjer med fiskestangleker og baller. Hun elsker kos når hun ligger ved siden av fostermor på sofaen, og maler i vei, samt hun kommuniserer med de skjønneste «murre-lyder»!
  Iris er fortsatt skvetten ved brå bevegelser og lyder, så eventuelle barn i familien må være minst tenåringer, eller eldre.
  Hun trenger et hjem som forstår at hun vil trenge litt tid på å venne seg til nye mennesker og nytt hus. Men når det er gjort, vil du ha en skjønn leke- og kosekamerat! Når hun blir stor og klar for det, så trenger hun trygt og landlig uteområdet, så hun kan få komme ut og utforske også.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434