• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Lulla0518.jpg

Lulla er en herlig jentepus på 11 måneder. Hun ble fanget inn sammen med sin bror og søster når de var ca. 11 uker gamle. Da var de veldig redde, men er nå blitt både sosiale og snille.  hun er yndig og supersøt, mild og god, og veldig glad i kos. Hun står og tripper når hun skjønner at det er kos og få. Hun trenger en kattevant og rolig familie uten barn, eller med større barn/ungdommer, som bor rolig og trygt til i landlige omgivelser, så hun kanskje kan våge seg ut litt på fine dager, når hun blir trygg nok til det:) Lulla er sterilisert, chippet og vaksinert.

Ludde0518.jpg

Ludde er en vakker unggutt på 11 måneder. Han ble fanget inn da han var ca. 11 uker gammel, sammen med sine to søstre. De var veldig redde, men er nå blitt både sosiale og snille. Ludde er den mest sjenerte av dem, og en som trenger god tid og tålmodighet i nytt hjem før han vil føle seg trygg. Han er veldig glad i å få kos, og han er både leken og nysgjerrig :) Han trenger en kattevant og rolig familie uten barn, som bor rolig og trygt til i landlige omgivelser, så han kanskje kan våge seg ut litt på fine dager, når han blir trygg nok til det:)

 

Lucile0518.jpg

Lucile er en vakker pusefrøken på 11 måneder. Hun ble fanget inn da hun var ca. 11 uker gammel, sammen med sine to søsken. De var veldig redde, men er nå blitt både sosiale og snille. Lucile er en herlig pus, med masse personlighet. Hun er litt forsiktig, men hun er kjempeglad i kos. Da legger hun hode på skakke, og nyyyyter å bli klødd på haken. Hun er nysgjerrig og frempå, og vil gjerne være der det skjer noe. De gøyeste i verden for Lucile, er laserpeker. Da blir hun helt "hodeløs", og jager rundt etter den røde prikken. Så det må begrenses litt ;). Hun trenger en kattevant og rolig familie uten barn, eller med større barn/ungdommer, som bor rolig og trygt til i landlige omgivelser, så hun kanskje kan våge seg ut litt på fine dager, når hun blir trygg nok til det:)

Linda0518.jpg

Linda er en herlig ung hunnkatt, som vil trives i et rolig hjem, gjerne med større barn/ungdommer.Hun trenger litt tid i nye omgivelser, men er hengiven når hun først blir kjent med omgivelsene. Hun må gjerne være innekatt i lengre tid, men med tiden vil hun nok like å få lufte seg litt i trygge omgivelser. Linda er sterilisert, chipmrk. og vaksinert.

Banderas0518.jpg

Hei! Mitt navn er Banderas og jeg er en flott svart langhåret hannkatt! Jeg har som min bror Clooney hatt en tøff start på livet som har gjort meg redd og usikker. Jeg trivdes godt hos mine fosterforeldre, men jeg liker ikke å bli klappet på. Dette tillater jeg kun når jeg spiser våtfor og når jeg er i godt humør og slapper av, da synes jeg det er godt å bli kost med på kinnet og under haken. Jeg synes det er veldig gøy å leke sloss med Clooney, men det er også gøy å leke med de små rosa/blå ballene og fiskestangen. Jeg liker godt å være i nærheten og observere alt som skjer. Det beste jeg vet er når jeg får våtfor! Jeg er innerst inne en snill pus, men jeg har ikke klart å stole på 100% på mennesker ennå. Så jeg vil nok trenge lang tid på å finne tryghet til mine nye mennesker, så jeg håper at den eller de som adopterer meg har tålmodighet.

Blomst0418.jpg

Blomst er en skjønn ung jentepus som trenger litt tid til å bli trygg i nytt hjem. Selv om hun er litt forsiktig i nye miljøer og blandt fremmede, er hun en veldig snill og kjærlig katt som elsker kos og lek. Blomst trenger en familie som har tålmodighet til å la henne komme ut av skallet sitt, og vise frem sin flotte personlighet. Etterhvert som hun er trygg nok til det, vil vi også at hun får mulighet til å gå ut i et trygt og landlig utemiljø.

Zorrog0418.jpg

Zorro G er en flott ung herremann, alder anslått til 2-3 år. Han gikk ute i minst et år før det ble klart at han ikke hadde et hjem (fraflyttet?) Noen dyrevenner ga han litt mat innimellom og prøvde å fange ham inn, men han var utrolig redd og sky, så det var en umulig oppgave. Ett av våre fosterhjem laget et hus til ham og matet ham daglig i sin garasje (derav G i navnet), slik at hadde et «fast hjem». Forsiktig tilnærming gjorde at han etter 4-5 mnd lot seg klappe, og i vinter var han heldigvis trygg nok til å komme inn i huset.  Godt var det, med den kalde og lange vinteren det har vært!
Han var i noen uker litt forvirret over å være i hus, og var fortsatt redd og usikker. Men etter få uker slappet han mer og mer av. Nå, 6 mnd etter han kom i hus, koser han mer enn gjerne, maler, prater, og dilter etter fostermor fra rom til rom.
Zorro G vil passe best i en familie uten barn, da han er en pus med sine egne meninger. Han er en pus som er vant til å være mye ute, så nytt hjem må ha gode og trygge utemuligheter til ham.
Zorro G er altså lykkelig når han får  være en vanlig inne/utekatt, og viser stor takknemlighet over at hans liv som hjemløs katt endelig er over!
Han er selvsagt kastrert, chippet og vaksinert, og kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

Kari&Karianne0418.jpg

Kari er en veldig snill jentepus på 6 år, og moren til Karianne, som er 5 år. Karianne er en litt forsiktig pus, som trenger litt tid å bli trygg i et nytt miljø, men hun er kjærlig og elsker både kos og lek. Kari er trygg og god, og en snill og nysgjerrig pus som vil passe inn i de fleste familier. Kari og Karianne er litt rund om magen, og nytt hjem må følge en fôringsplan slik at dette ikke blir et helseproblem. Kari og Karianne er veldig gode venner, og glad i hverandre. Derfor vil vi at de skal få hjem sammen, i et hjem der de kan gå ut i trygge utemiljøer når de er klare for det.

Brooklyn0418.jpg

Brooklyn er pusefrøken som først virker stille og forsiktig, men som egentlig er en skikkelig tøffing. Hun liker å leke med det meste. Hårstrikker, katteleker, sugerør, tær og garn. (Gjem unna garnet, ellers finner du det over alt på morgenen!) Det er også veldig morsomt å hoppe på fosterbror og så løpe vekk i full fart.

Hun er en skikkelig matmums, og har ingen problemer med å stjele mat fra både forsterbror og mor. Hun har flere ganger vært på vei opp i tallerken og også forsøkt å dytte bort fosterbror fra hans mat. Han er ca dobbelt så stor, så det har ikke vært helt vellykket :)

Ellers er hun en skikkelig koseklump. De første ukene ville hun ikke bli tatt på i det hele tatt, men nå er kos noe av det beste. Hun kommer fortsatt ikke bort (med mindre du frister med mat) men går du til henne så er det fort during. Og som andre katter er den beste plassen å sove rett ved ovnen. Jo varmere jo bedre!
Hun liker å utforske verden, og sitte og se ut vinduet, så hun drømmer om et hjem med landlige og trygge utemuligheter når hun er klar for det :)

Ruth0318.jpg

Ruth er en herlig liten jentepus, som har vært en god stund i et flott fosterhjem. Her har hun del dagene med andre katter, og er bestis med hunden i huset. Hun er snill og leken, og kryper gjerne opp i fanget for litt ekstra kos. Ruth vil nok passe i et rolig hjem med større barn, og kan tydelig dele hjemmet med en annen snill katt eller hund. Hun ønsker seg et hjem med gode og trygge utemuligheter når hun blir klar for det. Hun er sterilsiert og chipmrk.

Wendy0318.jpg

Wendy er en herlig liten jentepus, som har vært en god stund i fosterhjem og fått masse omsorg. Her har hun delt dagene med andre katter, og en snill hund som er i huset. Hun er en snill og leken pus, og liker og ligge tett ved siden av for litt ekstra kos :) Wendy vil passe godt i en rolig familie, gjerne med større barn. Kan gjerne dele hjemmet med en snill katt eller hund. Hun ønsker seg et hjem med gode og trygge utemuligheter når hun er klar for det. Hun er ster. og chipmrk.

Bellatrix0318.jpg

Bellatrix er en forsiktig og snill jentepus på 7 mnd. Hun trenger litt tid på å bli kjent i nye omgivelser, så hun trenger en familie som kan gi henne rom for å finne roen og bli kjent med alt det nye. Når hun er trygg, tar hun gjerne imot kos og klapp. Bellatrix kan godt være sammen med en snill katt i sitt nye fremtidige hjem. Gjerne i en familie med større barn/ungdommer. Hun trenger trygge og rolige uteområder når hun med tiden er trygg nok til å våge seg ut på fine dager. Bellatrix er sterilisert, chipmrk og vaksinert.

Bambi er en vakker langhåret jentepus på ca halvannet år, som ble funnet ute alene med sine 3 kattunger. Det er lenge siden Bambi hadde vært i hus og fått omsorg. Nå har hun i lengre tid vært i et flott fosterhjem og fått en god start på et nytt liv, Hun er kjærlig og hengiven, har masse energi og elsker å leke, spesielt med sprettballen sin. Hun liker godt å bli klappet og å få børstet pelsen sitt, men liker ikke å bli løftet. Enda er hun forsiktig, så hun trenger tid og må få bestemme tempoet selv. Vi håper at det finnes et hjem med masse tålmodighet og kjærlighet til snille Bambi. Vi har tid å vente til det rette hjemmet som kan bli Bambi sitt eget.:-) Hun har utviklet seg mye på kort tid, og i rett hjem vet vi at med tiden blir hun en fantastisk pusevenn. Et voksent og rolig hjem er det beste for Bambi.

baghera1217

Baghera er en vakker og snill guttepus på rundt 4 år. Han kan med overtalelse (godbiter) lokkes til å ligge i sofaen ved siden av mennesket «sitt». Han er en forsiktig pus, men som likevel er glad i oppmerksomhet og følger med på alt som skjer rundt ham. TV titting er veldig populært for tiden utover å sitte ute i luftegården og titte på fuglene. Selv om Baghera er en forsiktig pus, klarer han sjelden å motstå en fremstrakt hånd. Da kommer han i turbofart og stanger hodet mot hånden for å få kos. Baghera har en flott personlighet, men er veldig beskjeden i selskap med andre katter. Dersom han blir «satt på plass» av andre katter, kan han løpe å gjemme seg. Vakre og gode Baghera trenger et hjem med rolige og tålmodige voksne som kan gi ham tid og oppmerksomhet til å bli en enda tryggere pus, og i sitt eget tempo. Baghera kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

Arabelle4

Arabelle er en nydelig hunnkatt som trenger masse tid for å bli trygg i nytt hjem. Arabelle ble født ute sammen med søsken og har således ikke vært håndtert av menenskehender i starten på livet sitt. Vi vet at det vil ta tid før det blir knyttet bånd mellom katt/eier - men når det skjer så er det trofasthet for livet. For en type katt som Arabelle er det absolutt en fordel at det er en annen katt i hjemmet som kan være en god "veiviser" for Arabelle.

Et kattevant hjem som har tålmodighet og kan SE det gode i Arabelle er det hjemmet som vil være godt og trygt. Arabelle må være innekatt i lang, lang tid, og gjerne ha en sikret altan som Arabelle kan få lufte seg på fine dager.

Arabelle er sterilisert og chipmrket.

Kom innom for en prat og informasjon om nydellige Arabelle.

Lykkeliten0418.jpg

Lykkeliten er en veldig sosial, leiken og kosete pus som elsker å ligge på sofaen og på fanget.
Pusen har mye energi, og trenger å være ute på jakt i et spennende område.
Lykkeliten elsker mennesker, og vil helst at flokken er samlet. Det er aldri en kjedelig dag med Lykkeliten i livet.  Han kan passe i en rolig familie med store barn, som liker en liten tøff "kjuagutt"!! Han ønsker seg rolige og trygge utemuligheter når han blir stor.

putina1117

Putina er en snill voksen damepus, 9 år gammel. Men hvem skulle tro at vakre Putina er 9 år!! Hun er sosial og glad i menneskene rundt seg. Hun vil passe godt i en familie med større barn, og at hun kan få gå ut i trygge omgivelser på fine dager. Den vakre pelsen krever børsting og pelsstell. Putina er helsesjekket, sterilisert og vaksinert og chipmrk.

Rasmus0118

Rasmus er en vakker gutt på 8 mnd. Han ble funnet som bitteliten kattunge under noen blikkplater, sammen med to søsken. Han er en litt sjenert og engstelig type, som trenger et rolig og forståelsesfull hjem. Han er glad i kos når han føler seg trygg, da nyter han vært stryk over hode og rygg. Han er veldig glad i fiskestangleker og laser, da kommer jegeren i ham frem. Han er aktiv og spretten, og liker å ha det gøy, men han må føle seg trygg for å slippe seg helt løs ;)
Han trenger et rolig hjem, uten, eller med store barn (ungdommer), og med trygge og rolige utemuligheter når han er klar for det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434