• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Flynn0918.jpg

Flynn er en nydelig gutt på 18 uker (født 17/5). Han er litt forsiktig, men tillitsfull og snill. Han følger etter rundt på husets gjøremål, og liker å være der folk er. Han er litt forsiktig i lek, men er med på det meste. Han ønsker seg et rolig hjem, med større barn/ungdommer, og med rolige og trygge utemuligheter når han blir klar for det.

Mighty0918.jpg

Mighty er en skjønn guttepus på 12 uker (født 22/6). Han er en sosial og aktiv krabat, som elsker å løpe og ha det gøy. Han er leken og har mye moro sammen med sine søsken. Han er veldig glad i kos, og blir en flott familiekatt i en familie med litt større barn. Han trenger trygge og gode utemuligheter når han blir stor nok til det.

Zora0918.jpg

Zora er en nydelig jente på 20 uker (født 1/5). Hun er leken og spretten, og gjerne med på det meste. Hun er litt forsiktig, og trenger god tid til å bli kjent og trygg på nye ting.  Et voksent hjem uten barn, og med trygge utemuligheter når hun er klar for det, er det Zora ønsker seg.

Ziggy0918.jpg

Ziggy er en tøff gutt på 20 uker (født 1/5). Han er en kjempekosen pus når han blir trygg på deg. Da liker han å ligge i fanget og få mye oppmerksomhet. Han er også en merkelig pus som mjauer som en surikatt og går som en løve. Han blir fort vant til nye mennesker, men kan trenge litt tid på å bli vandt til et sted og det som skjer rundt han for han er ganske skvetten. Han liker best om du lar han snuse på hånden din før du koser med deg, og er en trofast liten venn med store poter. Han trenger en rolig familie, uten barn, og med tålmodighet til å la ham få den tiden han trenger til å bli trygg i nytt miljø. Han trenger rolige og trygge utemuligheter når han blir klar for det.

Oliver0918.jpg

Oliver er en flott guttepus på 23 uker (født 10/4). Han er en sosial gutt, som gjerne er med på alt. Han er leken og aktiv, og en glad og fornøyd. Han vil blir en flott familiekatt, og han ønsker seg trygge og gode utemuligheter når han blir klar for det.

Shade0818.jpg

Shade er en nydelig gutt på 17 uker (født 15/4). Han er en sosial type, og følger etter overalt. Han er leken og aktiv, og en liten rakker som er nysgjerrig på alt som skjer og liker å kose når han bare er trøtt nok :) Han kan passe i de fleste familier, med større barn. Han trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Tamlin0818.jpg

Tamlin er en vakker gutt på 15 uker (født 26/4). Han er en rolig og nysgjerrig pus, som liker å utforske. Han er også en skikkelig kosegutt som elsker å sitte i sofaen med mennesker og se på TV. Han  er leken som kattunger flest, og en herlig kar å ha i hus. Han blir en flott familiekatt, og han trenger rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

Villemo0818.jpg

Lille Villemo er en yndig liten jente på nå 15 uker (født 26/4). Silkemyk hvit pels, og klare blå øyne, gjør henne til en liten prinsesse. Hun er en forsiktig sjel, som trenger litt tid på å føle seg trygg i nye omgivelser. Hun er veldig glad i kos, men er samtidig litt usikker, så man må ha tålmodighet med henne. Hun er nysgjerrig og leken, og følger gjerne med på det som skjer. Hun er glad i de andre fosterpusene, og følger med dem i leken. Hun trenger et kattevant og rolig hjem, der eventuelle barn er ungdommer. Hun må også ha landlige, rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Dominic0818.jpg

Dominic er en flott guttepus som er 15 uker gammel (født 26/4). Han er silkehvit, med ett grønt og ett blått øye, som gir ham et ganske så sjarmerende blikk :) Han er sosial og kosete, og liker godt å bli klappet og klødd. Han prater litt, og hilser alltid med søt mjauing. Han er en aktiv og leken gutt, som ofte har det travelt med en eller annen lekedings. Han er glad i andre katter, og koser seg sammen med de andre fostekattene i fosterhjemmet. Han blir en flott familiekatt i et hjem der eventuelle barn er store/ungdommer. Han trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Alex0818.jpg

Alex er en flott gutt på 15 uker (født 20/4-18). Han er en litt forsiktig type, men han er glad i kos og klapp, og han elsker å bli klødd på ryggen. Han er leken og aktiv, glad i fiskestangleker, og brytekamper med sine søsken. Han trenger en rolig familie, med event. store barn. Han trenger trygge, rolige og landlige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Truls0718.jpg

Truls er en flott gutt som ble født ca. 9/4. Han er en aktiv type, størstemann i en flokk av 6 kattunger. Han elsker å leke med sine småsøsken, og er en kløpper til å fange fiskestangleker. Han er en glad gutt, men litt småsjenert rundt nye mennesker. Men det går fort over når han får litt tid. Han vil passe i en familie med litt større barn, og han trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det. Truls er "sykemeldt" inntil videre, da han har klart og knekke en tå. Han kan besøkes og eventuelt reserveres til han blir friskmeldt ut i oktober :)

Frida0718.jpg

Frida er en herlig liten jente på 12 uker (født 9/4). Hun er leken og aktiv, og elsker å herje med sine søsken. Hun er kosete og glad, og vil bli en fin familiekatt. Hun er litt småsjenert med nye mennesker, men det går fort over når hun bare får litt tid. Hun vil passe i en familie med litt større barn, og med trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434