• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Ritchie0318.jpg

Ritchie er en herlig liten gutt på 14 uker (født 26/11-17). Han er sistemann i en søskenflokk på 5, der brødrene nettopp har fått nye hjem. Nå venter Ritchie på at det skal bli hans tur også: Han er en leken og livlig fyr, han elsker alt som kan trilles eller kastes avgårde, og han er veldig glad i fiskestangleker. Han er kjærlig og god, og vil gjerne ligge på fanget og sove, da koser han seg veldig. Han er veldig glad i andre katter, og liker å leke med de store pusene i huset, så et hjem med annen katt skal gå fint. Han er en trygg og sosial pus, som kan passe i de fleste familier. Han ønsker seg trygge og gode utemuligheter når han blir stor nok til det.

Calypso0118

Calypso er en skjønn jentepus på 16 uker (født 10/10-17). Hun ble funnet i en stall sammen med søsteren sin Callisto, når de var rundt 9 uker gamle, og da var de ganske så redde. Nå er hun blitt en ganske så trygg jente, men fremdeles litt usikker hvis mye eller noe uvanlig skjer. Hun er litt mer reservert enn sin søster, men hun liker også godt å få kos og klapp. Hun er glad i å leke, og fiskestangleker er veldig gøy. Hun er vakker med sin lange sorte pels, som helt sikkert vil kreve litt stell etterhvert. Siden hun er en litt usikker pus, trenger hun et rolig hjem, uten, eller med store (ungdommer) barn. Hun ønsker seg et hjem i rolige og landlige omgivelser, så hun kan få være ute og kose seg når hun er stor nok til det.

Callisto

Callisto er en skjønn jentepus på 16 uker (født 10/10-17). Hun ble funnet i en stall sammen med søsteren sin Calypso, når de var rundt 9 uker gamle, og da var de ganske så redde. Nå er hun blitt en ganske så trygg jente, men fremdeles litt usikker hvis mye eller noe uvanlig skjer. Hun elsker å kose! Hun kan simpelthen ikkje få nok. Hun stanger og durer og maler, og elsker det. Hun er vakker med sin lange sorte pels, som helt sikkert vil kreve litt stell etterhvert. Siden hun er en litt usikker pus, trenger hun et rolig hjem, uten, eller med store (ungdommer) barn. Hun ønsker seg et hjem i rolige og landlige omgivelser, så hun kan få være ute og kose seg når hun er stor nok til det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434