• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Shade0818.jpg

Shade er en nydelig gutt på 17 uker (født 15/4). Han er en sosial type, og følger etter overalt. Han er leken og aktiv, og en liten rakker som er nysgjerrig på alt som skjer og liker å kose når han bare er trøtt nok :) Han kan passe i de fleste familier, med større barn. Han trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Malin0818.jpg

Malin er en nydelig jente på 15 uker (født 26/4). Hun er en søt og kosete pus som elsker oppmerksomhet. Hun kommer alltid løpende til mennesker for da er det sjanse for å bli klødd bak øret ;) Hun er aktiv og leken, og blir en flott familiekatt. Hun trenger trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Tamlin0818.jpg

Tamlin er en vakker gutt på 15 uker (født 26/4). Han er en rolig og nysgjerrig pus, som liker å utforske. Han er også en skikkelig kosegutt som elsker å sitte i sofaen med mennesker og se på TV. Han  er leken som kattunger flest, og en herlig kar å ha i hus. Han blir en flott familiekatt, og han trenger rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

Villemo0818.jpg

Lille Villemo er en yndig liten jente på nå 15 uker (født 26/4). Silkemyk hvit pels, og klare blå øyne, gjør henne til en liten prinsesse. Hun er en forsiktig sjel, som trenger litt tid på å føle seg trygg i nye omgivelser. Hun er veldig glad i kos, men er samtidig litt usikker, så man må ha tålmodighet med henne. Hun er nysgjerrig og leken, og følger gjerne med på det som skjer. Hun er glad i de andre fosterpusene, og følger med dem i leken. Hun trenger et kattevant og rolig hjem, der eventuelle barn er ungdommer. Hun må også ha landlige, rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Dominic0818.jpg

Dominic er en flott guttepus som er 15 uker gammel (født 26/4). Han er silkehvit, med ett grønt og ett blått øye, som gir ham et ganske så sjarmerende blikk :) Han er sosial og kosete, og liker godt å bli klappet og klødd. Han prater litt, og hilser alltid med søt mjauing. Han er en aktiv og leken gutt, som ofte har det travelt med en eller annen lekedings. Han er glad i andre katter, og koser seg sammen med de andre fostekattene i fosterhjemmet. Han blir en flott familiekatt i et hjem der eventuelle barn er store/ungdommer. Han trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Troll0818.jpg

Troll er en herlig krabat på 13 uker (født 1/5-18). Han og hans to søsken ble reddet inn fra et forferdelig kattehold da han var bare 4 uker gammel. God omsorg og pleie i fosterhjerm, har gjort dem til noen herlige og snille nøster, som elsker å leke. Det er full fart med løping og hopping, brytekamper og kosestunder. De er glad i å bli kost med, og tripper på tå for litt ekstra kløing på ryggen. De er spebygd, som sin mor, så de blir ikkje store katter, men de tar igjen med massevis av sjarm og søte oppsyn :) Troll vil passe i en rolig familie der event. barn er store. Han trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir klar for det.

Troya0818.jpg

Troya er en sjarmerende jente på 13 uker (født 1/5-18). Hun og hennes to søsken ble reddet inn fra et forferdelig kattehold da hun var bare 4 uker gammel. God omsorg og pleie i fosterhjerm, har gjort dem til noen herlige og snille nøster, som elsker å leke. Det er full fart med løping og hopping, brytekamper og kosestunder. De er glad i å bli kost med, og tripper på tå for litt ekstra kløing på ryggen. De er spebygd, som sin mor, så de blir ikkje store katter, men de tar igjen med massevis av sjarm og søte oppsyn :) Troya vil passe i en rolig familie der event. barn er store. Hun trenger trygge og rolige utemuligheter når hun blir klar for det.

Trulte0818.jpg

RESERVERT. Trulte er en Nydelig liten jente på 13 uker (født 1/5-18). Hun og hennes to søsken ble reddet inn fra et forferdelig kattehold da hun var bare 4 uker gammel. God omsorg og pleie i fosterhjerm, har gjort dem til noen herlige og snille nøster, som elsker å leke. Det er full fart med løping og hopping, brytekamper og kosestunder. De er glad i å bli kost med, og tripper på tå for litt ekstra kløing på ryggen. De er spebygd, som sin mor, så de blir ikkje store katter, men de tar igjen med massevis av sjarm og søte oppsyn :) Trulte vil passe i en rolig familie der event. barn er store. Hun trenger trygge og rolige utemuligheter når hun blir klar for det.

Alex0818.jpg

Alex er en flott gutt på 15 uker (født 20/4-18). Han er en litt forsiktig type, men han er glad i kos og klapp, og han elsker å bli klødd på ryggen. Han er leken og aktiv, glad i fiskestangleker, og brytekamper med sine søsken. Han trenger en rolig familie, med event. store barn. Han trenger trygge, rolige og landlige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Ariel0818.jpg

Ariel er en skjønn jente på 15 uker (født 20/4-18). Hun er snill og god, leken og aktiv, og har det veldig gøy sammen med sine søsken i lek og aktivitet. Hun er glad i kos, og maler fornøyd da. Hun elsker fiskestangleker, og tar gjerne en liten brytekamp med brødrene sine. Hun blir en flott familiekatt, der barna helst er store. Hun trenger trygge og landlige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Armani0818.jpg

Armani er en nydelig gutt på 15 uker (født 20/4-18). Han er en aktiv type, elsker å sloss med sine søsken, og liker å være sjef i flokken. Han er kosete og snill, og syns at fiskestangleker er noe av det gøyeste i verden. Han vil gjerne være med der det skjer noe hele tiden. Han blir en flott familiekatt som vil passe i de fleste familier. Han trenger trygge og landlige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Spetakkel0818.jpg

Spetakkel er en herlig pusegutt, som nå er blitt 18 uker (født 1/4-18). Han var en skikkelig røver når han ble hentet inn, aktiv og herjet veldig med de andre kattungene. Derav navnet :) Men det tok ikkje lang tid før han roet seg ned, og er nå blitt en skikkelig kosepus. Rolig, snill, mild i lek, og han elsker å ligge på fanget/magen vår og strekke seg og sove. Han trives med andre katter, og han vil bli en flott familiekatt som vil passe i alle typer familier. Han trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Balder0718.jpg

Balder er en herlig gutt født 3/5. Han er sosial og glad, og elsker og leke med sine søsken. Fiskestangleker og baller er kjempegøy, og en god søsksenbrytekamp er kjekt. Han vil bli en flott familiekatt, seg han trenger rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

Nardo0718.jpg

RESERVERT. Nardo er en herlig liten type som er født 1/5. Han er leken og morsom, og tar gjerne en slåsskamp med sine søsken. Han syns fiskestangleker er gøy, og trillende baller også:) Han er litt sjenert, men er veldig glad i kos :) Han trenger en rolig familie, med event. store barn/ungdommer, og trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Truls0718.jpg

Truls er en flott gutt som ble født ca. 9/4. Han er en aktiv type, størstemann i en flokk av 6 kattunger. Han elsker å leke med sine småsøsken, og er en kløpper til å fange fiskestangleker. Han er en glad gutt, men litt småsjenert rundt nye mennesker. Men det går fort over når han får litt tid. Han vil passe i en familie med litt større barn, og han trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Frida0718.jpg

Frida er en herlig liten jente på 12 uker (født 9/4). Hun er leken og aktiv, og elsker å herje med sine søsken. Hun er kosete og glad, og vil bli en fin familiekatt. Hun er litt småsjenert med nye mennesker, men det går fort over når hun bare får litt tid. Hun vil passe i en familie med litt større barn, og med trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Sansa0618.jpg

Sansa er en vakker jente, som nå er blitt 12 uker (født ca. 1/4) og er klar for nye eventyr. Hun ble funnet som bitteliten kattunge, bare 10-11 dager gammel, i en plastpose i en veigrøft, sammen med sine to søsken. De ble heldigvis funnet i tide, og har vokst opp sammen med to stemødre og åtte småsøsken.
Sansa er en snill og god pus, elsker å leke med sine mindre søsken, og tar gjerne en brytekamp med storebror også. Hun er litt mer reservert enn sine søsken, men hun liker veldig godt kos, og hun blir veldig glad når vi leker med henne. Hun blir en flott familiepus, som ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor nok til det :)

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434