FALKOR & BLITZ

  Falkorblitz0922.jpg

  Falkor og Blitz (født juni-21) er to billedskjønne guttepuser, som ved tilfeldigheter ble oppdaget i fjor høst. De holdt til på et småbruk på sørlandet, der det var dårlig stell med katteholdet. Falkor og Blitz ble fanget og kom til Bergen og i fosterhjem. Det var et eventyr å temme dem, Blitz fikk navnet sitt av en grunn :) Nå er de sosiale og flotte katter, men den utrygge villkattungen ligger i ryggmargen enda, og de blir engstelig ved "uvanlige" hendelser eller aktivitet.
  Falkor er kosegrisen av de to. Han kan rett og slett ikke få nok. Han slenger seg oppå beina våre, og vrir seg og blotter magen sin, i håp om litt ekstra kos (som han selvfølgelig får). Han elsker også å ligge i armene å få kos, eller kneke seg godt ned i fanget vårt. Han er den som er mest utrygg når noe nytt skjer, eller nye mennesker kommer for å hilse på. Men han tør opp og kommer frem, for det er jo håp om kos og lek !
  Blitz er den som var reddest når han var liten, men som har blomstret opp til en stoisk herremann. Han er nysgjerrig, utforskende og litt skeptisk. Han liker godt å få kos, men han bestemmer når, hvordan og hvor mye ;)
  Begge gutta er kjempelekne, og tenner i hundre når det kommer til fiskestenger :D
  Disse to er veldig glad i hverandre, og har en fin tone sammen. Derfor ønsker vi at de skal få nytt hjem sammen. Siden de er litt forsiktige katter med behov for trygghet og ro, søker vi et hjem med voksne folk, der eventuelle barn er flyttet ut, eller er "voksne" ungdommer. Hjemmet må ligge rolig og landlig til, der utemiljøet byr på fri natur, uten mange uromomenter.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434