LUNIZ

  luniz0122.jpg

  Luniz er en nydelig pelsdott født i 2019. Da han kom til fosterhjemmet var pelsen ganske rufsete og noen områder klippet ned på grunn av floker. Med godt fôr, litt børsting og ro til å stelle seg, blir pelsen mykere og finere fra dag til dag, og han kan stolt vise frem en fin liten løvemanke. Luniz er ganske kosete og vil gjerne klappes, men kan være litt uberegnelig, slår fort om til leking og gir brått beskjed med klørne hvis man stryker på feil sted. Derfor passer han nok best inn i et kattevant hjem uten yngre barn. I forhold til andre katter som har gjestet dette hjemmet er han ikke spesielt redd eller skvetten, og begynte tidlig å utforske huset.
  Luniz ser stor og bedagelig ut, men er rene akrobaten når han leker, og kan hoppe både langt og høyt! Leke i snor er gøy, og da særlig snoren... Han gir ikke mye lyd fra seg, bare litt mild mjauing iblant.
  Luniz må ha et voksen og kattevant hjem, uten barn. Han trenger et landlig og naturrikt uteområde når ham blir klar for å være ute også.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434