ISABELLA & SCARLETT

  isabellascarlett1021.jpg

  Isabella og Scarlett er to vakre jenter på 2 år (født nov-20). De ble hentet av Mattilsynet ut fra forferdelige levekår. Vi tok i mot tilsammen 30 katter, som alle fikk veterinærsjekk, kastrering, vaksine, ormekur og ikke minst kjærlighet som de sårt trengte. Dette skriver fosterhjemmet om dem : Disse to jentene er veldig glade i hverandre. De koser og slikker på hverandre, ligger tett når de sover og om den ene er et annet sted mjauer de på den andre. De er derimot litt skeptiske til mennesker. Isabella lukter på fingre og tær til mennesker (merkelig nok veldig glad i svette tær og brukte sokker), og jeg kan forsiktig kile henne under haka. Men ingen av de liker stryking, klapping eller børsting per nå. Begge spiser godbiter fra hånden.
  De gjemte seg de første ukene, men utover tiden de har vært her har de blitt tryggere. Scarlett er en tøffing og er beskyttende ovenfor Isabella, som er mer utforskende. De liker å se på mens jeg lager mat eller steller meg på badet.
  Jeg har forsøkt relasjonsbygging gjennom lek, men de er lite interessert i alt bortsett fra små baller og ting som triller. De leker litt med hverandre i blant, men nokså forsiktig. Alt i alt, veldig fine katter å bo med.
  Isabella og Scarlett er innekatter, og trenger et rolig og voksent hjem, med god plass så de kan få utfolde seg litt i trygge omgivelser.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434