TYRELL

  Tyrell1020.jpg

  Tyrell er en snill og forsiktig pus. Han ble født og har bodd ute hele livet sitt, og er derfor ikke helt tillitsfull til mennesker enda. I fosterhjemmet har han funnet seg godt til rette under spisebordet, men føler seg også trygg nok til å utforske resten av leiligheten.
  Selv om han fortsatt er litt redd glemmer han dette fort når fosterhjemmet leker med ham. Da er fokuset kun på å fange lekene sine. Han er ofte rask med å løpe under spisebordet når man prøver å kose med ham, men med litt tålmodighet husker han på at kos faktisk er veldig godt, og til tider skulle man også tro at han ikke var redd i det hele tatt. Han blir stadig mer oppmerksomhetssøkende mot fosterhjemmet, og har aldri vist tegn til aggressjon.
  Tyrell har kommet langt på kort tid i fosterhjem, og med litt tid og tålmodighet i en ny familie vil han blomstre og bli enda mer sosial og kosete. Tyrell trenger en voksen og kattevant familie, som bor landlig og stille til. Etter først engre tid som innekatt, kan gjerne Tyrell etterhvert få være ute litt også, derfor må det være trygt og rolig ute.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434