• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

KÅVU

Kåvu0418.jpg

Kåvu er en nydelig abyssiner, som ble reddet fra avlivning. Han er 8 år gammel og veldig sprek, og han elsker å jage laserprikk! Han er ekstremt kosete med alle, da maler han og gnir hodet kjærlig mot både hender og bein. Han kommer gjerne på fanget for å kose litt, for deretter å legge seg litt lenger borte på sofaen.
Grunnet en tidligere tannsykdom har han trukket en del tenner. Dette er ikke noe problem i dag, han spiser tørrfôr, men det har resultert i at han innimellom har et ytterst sjarmerende «Elvis»-smil, da leppen på ene siden henger seg bittelitt opp.
Han er utadvendt og selskapssyk, og veldig smart. Han har lært at når eier knipser med fingrene, betyr det nei. Han har også lært seg å åpne vinduer selv, så der må man passe litt på ;)
Kåvu har vært litt rastløs i fosterhjemmet, han lengter nok etter å få være ute, og da mjauer han i et par minutter. Han er lynrask i sine forsøk når han ser en åpen dør. Nytt hjem må derfor være påpasselig i starten, og ha gode og trygge utemuligheter. Han er vant til både hunder og katter.
Kåvu er en nydelig sjel, bare snill og god, og fortjener så inderlig en ny sjanse hos et godt hjem!

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434