DE BESTE ØNSKER OM ET GODT NYTT ÅR 2021

  Året 2020 ble et annerledes år som har satt oss alle på prøve, men samtidig gitt oss muligheten til å ta alle våre kreative krefter i bruk. Vi i Dyrebeskyttelsen Bergen har hatt et utfordrende og krevende år, men er ufattelig takknemlige for alle våre trofaste medhjelpere på alle plan. Vi hadde ikke klart å komme gjennom Covid-19 året uten alle den støtte vi har fått i arbeidet for hjemløse dyr, både praktisk og økonomisk. 

  Vi har tatt hånd om 201 hjemløse katter og gitt livet i gave til 163 som har fått sine for alltid hjem!
  Vi vil den siste dagen i dette året rette en STOR TAKK til alle våre flotte dedikerte fosterhjem, alle frivillige hjelpere på senteret i Jekteviken, våre trofaste medlemmer og fjernadopsjonsforeldre, alle grasrotgivere og alle givere med økonomisk støtte til praktisk dyrevern.
  TAKK til alle familier som valgte å adoptere et nytt familiemedlem og gir dem en ny start på et verdig liv.

  I år har vi også hatt julelotteri for første gang, som ble en stor suksess. Tusen takk til alle dere som kjøpte julelodd, hvor inntekten går direkte til arbeidet med hjemløse dyr.
  Vi har også hatt åpen JULEBUTIKK i hele desember, som en erstatning for det populære julemarkedet vårt som ikke var mulig å ha dette året. Julebutikken har vært godt besøkt, og mange har handlet sine julegaver hos oss.
  Tusen takk til alle som var innom vår JULEBUTIKK, og tusen takk til alle som donerte håndlagde tekstiler, strikk og mye annet spennende i gaveartikler til butikken.

  Da gjenstår det for oss å si hjertelig takk til dere alle for året 2020 som snart renner ut!

  De beste ønsker for et godt nytt 2021 år fra oss i Dyrebeskyttelsen Bergen

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434