• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØTE

Velkommen til vårt årlige medlemsmøte torsdag 7. november kl. 18.00 på Danckert Krohn.

På årets møte vil vi ha en samtale over skype med selveste Norun Haugen som ble kjent etter Brennpunkt-dokumentaren "Griseindustriens hemmeligheter" der hun gikk undercover og avslørte grusomme og umenneskelige forhold hos flere grisebønder. Dokumentaren har skapt dype spor hos oss og hos mange andre, og har resultert i at Haugen har fått årets Sonja Løchen-pris. Vi gratulerer Haugen med dette, og ser frem til samtalen med henne på vårt medlemsmøte.

Utover dette vil veterinær Nina ved Bergen Katteklinikk holde et innlegg om hverdagen ved klinikken og om samarbeidet med Dyrebeskyttelsen. Det vil også bli vist en film om året som har gått i organisasjonen og de skjebner vi har møtt gjennom arbeidet med praktisk dyrevern.

Etter innleggene blir det tradisjonen tro avholdt lotteri med muliget for flotte gevinster, og det blir også servering av kaker og kaffe.

 

Velkommen til alle våre medlemmer!

 

PS! Dersom du ikke er medlem, men ønsker å delta på møtet er det fullt mulig å melde seg inn ved inngangen til arrangementet eller ved å følge denne lenken: https://dyrebeskyttelsen-bergen.no/hvordan-kan-du-hjelpe/frivillighet/bli-medlem

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434