• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

BROOKLYN

Brooklyn0418.jpg

Brooklyn er pusefrøken som først virker stille og forsiktig, men som egentlig er en skikkelig tøffing. Hun liker å leke med det meste. Hårstrikker, katteleker, sugerør, tær og garn. (Gjem unna garnet, ellers finner du det over alt på morgenen!) Det er også veldig morsomt å hoppe på fosterbror og så løpe vekk i full fart.

Hun er en skikkelig matmums, og har ingen problemer med å stjele mat fra både forsterbror og mor. Hun har flere ganger vært på vei opp i tallerken og også forsøkt å dytte bort fosterbror fra hans mat. Han er ca dobbelt så stor, så det har ikke vært helt vellykket :)

Ellers er hun en skikkelig koseklump. De første ukene ville hun ikke bli tatt på i det hele tatt, men nå er kos noe av det beste. Hun kommer fortsatt ikke bort (med mindre du frister med mat) men går du til henne så er det fort during. Og som andre katter er den beste plassen å sove rett ved ovnen. Jo varmere jo bedre!
Hun liker å utforske verden, og sitte og se ut vinduet, så hun drømmer om et hjem med landlige og trygge utemuligheter når hun er klar for det :)

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434