Hilsen fra nytt hjem - 2016

HILSENER 2016

Vi synes det er veldig kjekt å høre hvordan det går med dyrene etter at de har kommet seg videre til nye hjem.

Dersom du har lyst fortelle litt om hvordan det går med ditt dyr som du har hentet fra oss, kan du sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Veldig fint dersom evnetuelle bilder legges ved som .jpg/jpeg-filer, og ikke limes inn i word-dokument :-)


Hei.

Nå er det 10 år siden vi hentet Biddy/Pepita i Jekteviken, og det vil vel si at hun faktisk er ca. 11 år nå......!! (Veterinæren gjettet på hun var ca ett år den gangen) Det er utrolig at alle de årene har gått........
Jeg kommer aldri til å glemme hvordan vi den gangen ble valgt ut - hvordan Biddy sporenstreks hoppet opp i fanget til vår datter og freste til de andre kattene som gikk forbi på gulvet. Egentlig hadde vi ikke tenkt oss en "kjedelig" ordinær svart og hvit katt, men sånt skal og kan man ikke ignorere........ I tillegg ble matchen vår bekreftet den dagen vi hentet henne i Jekteviken: det er den ENESTE gangen så lenge vi har hatt henne hun har gått inn i et bur av seg selv.
En skjønnere og triveligere familiekatt kunne vi ikke fått oss, så utrolig sosial og kosete - og til og med aksepterte hunden da den kom noen år seinere.
Alderen merkes med at det soves mer, turene ut er kortere og færre, spesielt om været er dårlig - men på oss virker hun like blid ellers. Det slites med vekten da appetitten er like stor som tidligere, samtidig som det ikke mosjoneres like mye som den gangen hun fanget minst en mus hver eneste dag. I våres fikk hun fjernet tannstein.
Ofte om kvelden legger hun seg sammen med sønnen vår, og ligger på puten hans noen timer, noen ganger blir hun der nesten hele natten.
Om vi har reist bort om sommeren, har hun blitt booket inn på kattepensjonat, da vi da vet hun er godt ivaretatt til vi kommer hjem. Jeg føler meg utrolig privilegert som har fått leve alle disse årene med en sånn fin og god kattesjel, og jeg vet at hun har det godt og er tilfreds. Jeg håper vi får mange flere år sammen.

Jeg reklamerer for Jekteviken så ofte jeg kan - en bedre måte å få katt på tror jeg ikke finnes. Og det å bli valgt ut av en katt er en fantastisk opplevelse.

Mvh Kristin


Hei!

 

vil sende ei lita helsing frå ny heim :) Mine nye menneske gav meg namnet Gibbs ved flytting - likar namnet godt og kjem stort sett springande når dei kallar- om eg ikkje er opptatt med viktigare ting. Som å jakte mus og fuglar.. Har budd vel 2,5 år på Osterøy no, og har funne meg godt tilrette både inne og ute. Eg er nok ikkje noko kosedyr, men likar svært godt å verte leika med, og å være i nærleiken av menneska mine. Eg føl dei som regel rundt i huset og ute, så sant det ikkje føregår eit eller anna støyande arbeid, støvsuging er t.d noko av det verste eg veit! Menneska mine passar godt på meg og dei er svært glade for at eg trivst, er frisk og rask :)

Beste helsing frå Gibbs( tidl. Valentin), Eileen og Tore

 


Hei! 
Nå har vi hatt Gustav i 6 år og han er en evig glede smiley Han maser like mye som alltid, men vi har fått slanket ham et helt kilo. Det har vært vanskelig, for som dere vet er Gustav i overkant glad i matsmiley
Sender dere en stor påskehilsen fra Gustav og resten av familien smiley


Hei alle mine venner i Jekteviken.
Nå har jeg vært hos min nye familie i en uke, og jeg koser meg veldig!
Jeg har et stort hus å boltre meg i og har funnet mange gøye gjemmesteder. Jeg er fortsatt litt vâr for noen lyder i huset, men det kommer seg dag for dag. Blir det for skummelt, liker jeg å gjemme meg i klesskapet på soverommet, oppå en pute. Der får jeg ligge en stund alene før noen kommer og koser og prater med meg til jeg kommer frem av meg selv. Jeg elsker å kose og har blitt så tøff at jeg hopper opp i sofaen eller sengen der det er kos å få. Min nye familie sier jeg er Dronningen på haugen. Og det stemmer nok. Jeg har fått smake kattemelk og Whiskas våtfôr for kattunger. Det elsker jeg!
Jeg liker godt å sitte i vinduet å se ut på den store verden og gleder meg til jeg får utforske den når våren kommer.
Familien min kjenner Carla og Robert som er på Jekteviken og hjelper til, og de har gitt meg en fiskestang som er kjempegøy og et teppe som jeg hadde da jeg bodde hos dere.
Familien har blitt veldig glad i meg og de skjemmer meg litt bort. Men det er bare fint!
Jeg håper at alle vennene mine i Jekteviken har det bra og jeg takker for at dere tok godt vare på meg. Hils fostermor og gi henne en ekstra kos. Familien min er takknemlig for at jeg får bo hos dem og de lover at de skal ta godt vare på meg.
Kattekos fra Joanna
Takk for verdens beste pus!