BAMBI

Bambi er en vakker langhåret jentepus på ca halvannet år, som ble funnet ute alene med sine 3 kattunger. Det er lenge siden Bambi hadde vært i hus og fått omsorg. Nå har hun i lengre tid vært i et flott fosterhjem og fått en god start på et nytt liv, Hun er kjærlig og hengiven, har masse energi og elsker å leke, spesielt med sprettballen sin. Hun liker godt å bli klappet og å få børstet pelsen sitt, men liker ikke å bli løftet. Enda er hun forsiktig, så hun trenger tid og må få bestemme tempoet selv. Vi håper at det finnes et hjem med masse tålmodighet og kjærlighet til snille Bambi. Vi har tid å vente til det rette hjemmet som kan bli Bambi sitt eget.:-)  Hun har utviklet seg mye på kort tid, og i rett hjem vet vi at med tiden blir hun en fantastisk pusevenn. Et voksent og rolig hjem er det beste for Bambi.

RASMUS

Rasmus er en vakker gutt på 6 mnd. Han ble funnet som bitteliten kattunge under noen blikkplater, sammen med to søsken. Han er en litt sjenert og engstelig type, som trenger et rolig og forståelsesfull hjem. Han er glad i kos når han føler seg trygg, da nyter han vært stryk over hode og rygg. Han er veldig glad i fiskestangleker og laser, da kommer jegeren i ham frem. Han er aktiv og spretten, og liker å ha det gøy, men han må føle seg trygg for å slippe seg helt løs ;)
Han trenger et rolig hjem, uten, eller med store barn (ungdommer), og med trygge og rolige utemuligheter når han er klar for det.

BIRK

Birk en en vakker guttepus på 7 mnd. Han er en forsiktig sjel, som ble fanget som livredd liten kattunge i sommer. Han har brukt tiden i fosterhjem til å få tillit til mennesker, og er nå en kosete pus, som gjerne kommer for å bli klappet, og legger seg ved siden din og maler. Han elsker og leke, og fiskestangleker er veldig gøy. Han vil trenge et rolig hjem, som gir ham tid til å blomstre opp og bli trygg og fornøyd i nye hjem. Han vil trenge å være innekatt i lang tid, til han er helt komfortabel og trygg med sin nye familie, før han kan få tilbud om å være ute på fine dager. Hjemmet bør være i et rolig område, med trygge utemuligheter når han er klar for det.

PENELOPE

Penelope er en skjønn og forsiktig hunnkatt. Hun er veldig sosial og liker kos og oppmerksomhet, men kan når det blir ekstra mye kos gi et lite "småbit" for å gi beskjed at det er nok. Men ikke noe vondt!! Hun Trenger en rolig og voksen famile, uten barn eller andre dyr, og hun må få tilgang til utemuligheter på fine dager. Hun er ster, chipmrk og vaksinert. Penelope er reservert.

GARFIELD

Garfield er rundt 5 år og er en flott og hengiven katt med et veldig godt lynne. Han driver oppsøkende virksomhet for å få litt kos og omsorg når man vel har vunnet hans tillit.
Han "snakker" mye, er leken, og investerer du litt tid og tålmodighet får du en katt som følger deg der du går, selv om han kan være litt engstelig rundt ukjente. Han trenger et rolig hjem, med gode og trygge utemuligheter, så han kan være ute og kose seg på fine dager :)

PUTINA

Putina er en snill voksen damepus, 9 år gammel. Men hvem skulle tro at  vakre Putina er 9 år!! Hun er sosial og glad  i menneskene rundt seg. Hun vil passe godt i en familie med større barn, og at hun kan få gå ut i trygge omgivelser på fine dager. Den vakre pelsen krever børsting og pelsstell. Putina er helsesjekket, sterilisert og vaksinert og chipmrk.

LYKKELITEN

Lykkeliten er en skjønn liten guttepus på ca 22 uker (født 1/7). Han er veldig leken og springer etter alt han kan finne. Fiskestang og små baller er det gøyeste. Han liker å oppdage nye ting og lekeslåss ofte med moren Lykke. Han har ikke så mye tålmodighet til kos enda, men liker veldig godt å ligge på fanget eller i armkroken å sove. Han passer i familier uten barn. Han ønsker seg rolige og trygge utemuligheter når han blir stor.

BAGHERA

 

Baghera er en vakker og snill guttepus på rundt 4 år. Han kan med overtalelse (godbiter) lokkes til å ligge i sofaen ved siden av mennesket «sitt». Han er en forsiktig pus, men som likevel er glad i oppmerksomhet og følger med på alt som skjer rundt ham. TV titting er veldig populært for tiden utover å sitte ute i luftegården og titte på fuglene. Selv om Baghera er en forsiktig pus, klarer han sjelden å motstå en fremstrakt hånd. Da kommer han i turbofart og stanger hodet mot hånden for å få kos. Baghera har en flott personlighet, men er veldig beskjeden i selskap med andre katter. Dersom han blir «satt på plass» av andre katter, kan han løpe å gjemme seg. Vakre og gode Baghera trenger et hjem med rolige og tålmodige voksne som kan gi ham tid og oppmerksomhet til å bli en enda tryggere pus, og i sitt eget tempo. Baghera kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

DICAPRIO

Dicaprio er en nydelig prins på 1 år (4/2-17) som er født ute, og ikkje kom i hus før han var rundt 12 uker. Han og brødrene har brukt veldig lang tid på å bli menneskevant, og de har fremdeles et langt stykke å gå. Dicaprio er en pus som er veldig nysgjerrig, og han vil gjerne være med overalt. Han er førstemann til å stikke hodet inn i eller oppi nye ting, og han følger meg gjerne rundt på mine gjøremål. Men selv om han er veldig frempå på mange måter, så er han fremdeles redd for å bli klappet. Eg får lov å ta forsiktig på en tå, hvis eg nærmer meg på rette måten, men han rygger med en gang eg prøver å røre han noe mer. Men, som de fleste puser så er han glad i våtfor, og da når han nyter god mat, kan eg få lov å stryke ham over ryggen. Dette jobber vi veldig med, og det er små fremskritt uke for uke :) Han er nok en veldig forsiktig pus, og vil nok være det for alltid. Men i sitt trygge miljø, med sin familie, vil han bli en flott huskatt. Han vil trenge tid til å bli kjent med nytt miljø/familie, men den/de som har rette forståelse og tålmodighet, får en fantastisk katt. Siden Dicaprio har den historien han har, og er så forsiktig som han er, er han en katt som må være innekatt. Kanskje, muligens, en gang i fremtiden er han trygg nok til at han kan gå ut, hvis hjemmet kan tilby veldig trygge, rolige og landlige uteområder.  Han omplasseres til et voksent, rolig og kattevant hjem, som ikkje har eller kommer til å ha barn.

ASKEPOTT

Askepott er en nydelig jentefrøken på nå 6 måneder, født ca. 25/7-16. Hun ble fanget inn når hun var ca. 8 uker. Da var hun livredd og og ville ikkje ha noe med oss tobeinte å gjøre. Etter iherdig sosialisering og tålmodighet, er hun nå en trygg, sosial og blid jente. Hun har fremdeles den litt redde kattungen igjen i "ryggraden", så hvis det blir noe "styr", eller noe uvant som skjer, så blir hun litt redd. Hun liker godt å bli klappet og kost med, og vi kan løfte henne opp og kose også, men ikkje for lenge, da vil hun gjerne ned igjen. Hun er en veldig aktiv og tøff jente, og hun er veldig glad i andre katter, og elsker å leke med, bryte med og jakte på stesøsken, som gjerne er større enn henne selv :)  Hun vil trenge et voksent og rolig hjem, gjerne med en kattevenn, og hun trenger rolige og trygge og landlige utemuligheter.

Når du overtar en kattunge fra oss, krever vi at den blir kastrert/sterilisert så snart den er gammel nok, dvs 6-7 mnd alder. Det er viktig at kattungen holdes inne til den er kastrert/sterilisert.

ARABELLE

Arabelle er en nydelig hunnkatt som trenger masse tid for å bli trygg i nytt hjem. Arabelle ble født ute sammen med søsken og har således ikke vært håndtert av menenskehender i starten på livet sitt. Vi vet at det vil ta tid før det blir knyttet bånd mellom katt/eier - men når det skjer så er det trofasthet for livet. For en type katt som Arabelle er det absolutt en fordel at det er en annen katt i hjemmet  som kan være en god "veiviser" for Arabelle.

Et kattevant hjem som har tålmodighet og kan SE det gode i Arabelle er det hjemmet som vil være godt og trygt.  Arabelle må være innekatt i lang, lang tid, og gjerne ha en sikret altan som Arabelle kan få lufte seg på fine dager.

Arabelle er sterilisert og chipmrket.

Kom innom for en prat og informasjon om nydellige Arabelle.