SYRIN

Syrin er en herlig liten fyr på nå 10 uker (født 29/5). Leken og spretten, elsker å sloss med sine søsken. Han er en sosial og omgjengelig pus, som kan passe i de fleste familier, men uten små barn. Han ønsker seg trygge og gode utemuligheter når han blir stor nok og klar for det :)

LYNG

Lyng er en søt liten kar på nå 10 uker (født 29/5). Som kattunger flest, ajtiv og leken,  og elsker å sloss med sine søsken. Han er en sosial og omgjengelig pus, som kan passe i de fleste familier, men uten små barn. Han ønsker seg trygge og gode utemuligheter når han blir stor nok og klar for det :)

LILJE

Lilje er en vakker liten jente på nå 10 uker (født 29/5). Hun er leken og glad, og elsker å sloss med sine søsken. Hun er en sosial og omgjengelig pus, som kan passe i de fleste familier, men uten små barn. Hun ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor nok og klar for det :)

JASMIN

Jasmin er en nydelig jente på nå 10 uker (født 29/5). Glad og fornøyelig kattunge, som elsker å sloss med sine søsken. Hun er en sosial og omgjengelig pus, som kan passe i de fleste familier, men uten små barn. Hun ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor nok og klar for det :)

Jasmin er reservert.

EINER

Einer er en vakker liten fyr på nå 10 uker (født 29/5). Leken og spretten, elsker å herje med sine søsken. Litt småsjenert, men han er en sosial og omgjengelig pus, som kan passe i de fleste familier, men uten små barn. Han ønsker seg trygge og gode utemuligheter når han blir stor nok og klar for det :)

PHOENIX

Phoenix er en herlig guttepus på nå 11 uker (født 25/5). Han er leken og glad, full i futt, og elsker og herje med søsknene sine. Han er trygg og sosial, og vil passe i de fleste familier. Han ønsker seg trygge og gode utemuligheter når han blir større og er klar for det.

PHOEBE

Phoebe er en skjønn jentepus på nå 11 uker (født 25/5). Hun er leken og glad, full i futt, og elsker og herje med søsknene sine. Hun er trygg og sosial, og vil passe i de fleste familier. Hun ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir større og er klar for det.

MIRIAM

Miriam: Herlig pusejente som ble funnet på en bossfylling sammen med sin unge mor og 2 søstre. Miriam er den som prøver ut nye steder og leker først, og er litt "sjefen" i gjengen, samtidig som hun også viser omsorg ved å vaske sine søstre når de skal sove. Det gøyeste hun vet er når fostermor tar frem kost og feiebrett, da kommer hun løpende for å "hjelpe". Uredd og veldig leken, vil passe i de fleste familier. Miriam er helsesjekket og vil bli vaksinert før hun er leveringsklar I midten av august :)