CASANOVA

Casanova er en herlig gutt på 11 uker (født 4/7). Han er en nysgjerrig og leken krabat, med masse energi og utforskertrang. Han er høyt og lavt, og elsker alt som rører seg. Han er litt mer sjenert enn sine søsken, men han koser seg veldig i fosterhjemmet, og blir tryggere for hver dag. Han trenger et rolig hjem, uten barn, og med trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

HELIOS

Helios er en skjønn gutt på 11 uker (født 4/7). Han er leken og sosial, og er gjerne med overalt der noe skjer. Som kattunger flest er han høyt og lavt, og herjer sammen med sine søsken. Elsker fiskestang og fjærpinner :) Han passer i et hjem uten små barn, og med trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

LYKKELITEN

Lykkeliten er en skjønn liten guttepus på ca 10 uker (født 1/7). Han er veldig leken og springer etter alt han kan finne. Fiskestang og små baller er det gøyeste. Han liker å oppdage nye ting og lekeslåss ofte med moren Lykke. Han har ikke så mye tålmodighet til kos enda, men liker veldig godt å ligge på fanget eller i armkroken å sove. Han kan passe i de fleste familier, uten mindre barn. Han ønsker seg rolige og trygge utemuligheter når han blir stor.

FELINE

Feline er en vakker pusefrøken på 17 uker (født 20/5). Hun er energisk og elegant, og veldig kljærlig. Hun elsker å leke, og vil gjerne være med overalt. Snill og god jente, rett og slett :) Hun kan passe i de fleste familier, og hun ønsker seg trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det :)

LIZZY

Lizzy er en nydelig jentepus på nå 16 uker (født 12/5). Hun er den eneste jenten i søskenflokken, men det stopper henne ikke fra å lekesloss med sine brødre. Hun kan være ganske vill i leken for i neste øyeblikk bare legger seg ned å betrakte omgivelsene. Hun er en vakker liten pus, grasiøs og spretten. Det er ikke alltid hun har tid til å ligge på fanget å kose, men sitter gjerne i ro på gulvet og tar imot litt kos når vi går forbi henne. Lizzy er nysgjerrig på fremmede selv om hun ikke er helt trygg på de ennå. Hun sitter gjerne litt på avstand og følger med i alt som skjer. Hun er uredd fostersøsknene sine og søker gjerne kontakt. Hun trenger et rolig hjem, uten barn, og med trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute.

GABRIELLE

Gabrielle er en nydelig jente på 18 uker (født 9/5). Hun er en litt sjenert jente, men hun har massevis av skjarm. Hun elsker og leke og herje med sine søsken . Rett som det er (ganske ofte faktisk), så glemmer hun i farten å dra inn tunga si, så den er ofte til lufting...En rosa liten tungespiss som gir henne et ekstra søtt (og komisk) oppsyn :) Hun er litt forsiktig, men hun liker godt å få kos, og hun maler fornøyd. Hun trenger en rolig familie, uten små barn, og hun ønsker seg trygge utemuligheter når hun blir stor og klar for det.

 

GAZELLE

Gazelle er en vakker jentepus på 18 uker (født 9/5). Hun er langbeint og grasiøs, og elsker å løpe og hoppe, og jage med sine søsken. Hun er en flink jeger, og elsker fiskestangleker. Hun er litt forsiktig, men elsker å få kos og klapp, bare man gir seg litt tid med henne. Hun trenger en rolig og voksen familie, uten barn. Hun ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor, og klar for det :)

FANTEN

Fanten er en skjønn liten gutt, som nå er blitt 15 uker gammel (født ca. 25/5). Han ble funnet alene i en veigrøft, bare 4 uker gammel. Han har kost seg sammen med verdens snilleste stemor, og fire søsken, og har blitt en flott gutt. Han er en skikkelig fantegutt, så navnet passer ham godt ;) Han er nysgjerrig og frempå, og førstemann til å utforske alt nytt :) Han elsker å leke med sine søsken, og han har en skikkelig jeger i magen, for han er en kløpper til å fange fiskestangleker :) Han liker godt å få kos, når først har tid til å slappe av ;)
Han trenger et rolig hjem, med event. ungdommer, uten små barn. Han ønsker seg trygge utemuligheter når han blir stor og klar for det.