GILLY

Gilly (4 år) har nettopp vært en flink mamma til 4.  Hun er veldig rolig og trygg. På grunn av ungene har hun ikke vært særlig ivrig etter å leke, men hun har noen småleker hun liker å holde på med for seg selv. Hun kommer gjerne å legger seg foran føttene våre og vil ha kos. Gilly kan passe i de flese hjem, men trenger likevel litt tid til å bli skikkelig trygg. Hun må også ha muligheten til å være ute i trygge omgivelser når hun er klar for det. Gilly er reservert.

TULLA

Tulla er en skjønn jentepus på ca. 1 år. Hun ble funnet vandrende i et nabolag, og ingen eier ble funnet. Hun er en snill og grei pus, liker å kose og sove, og er bare snill. hun ønsker seg sitt eget hjem snart, med trygge og rolige uteområder, så hun kan få være ute og utforske og leke.

LADY

Lady er en sosial og svært tillitsfull ung frøken. Hun ble forlatt av sine tidligere eiere, så ingen vet eksakt hvor gammel hun er, men dyrlegen anslår at hun er mellom 1 og 2 år. Lady er glad i å være sammen med oss, og slår seg gjerne ned i nærheten av der vi er. Hun liker også å sitte i vinduet og følge med på biler og folk som passerer utenfor. Når hun er oppmerksomhetssyk eller vil ha kos, kommer hun mjauende bort til oss for å få det som hun vil. Hun er ikke noen sofapus, men er glad i kos og setter stor pris på at vi setter oss ned på gulvet ved siden av henne for å kose litt. Lady er en svært rolig og tålmodig frøken, og har gått godt overens med barn som har vært på besøk. I september fikk Lady fem nydelige kattunger som hun har tatt godt vare på. Hun liker også å leke, og leker både alene, med oss og med kattungene sine. Hun kan passe i de fleste familier, med trygge utemuligheter når hun er klar for det.

RAVN

Ravn er en herlig og sosial liten sort panterkatt. Glad og fornøyd og pratsom. Er veldig glad i å være med menneskene sine. Ravn vil trives i et hjem, helst i landlige omgivelser hvor han kan få gå ut på fine dager. Etter å ha strevet lenge uten, var Ravn sliten da vi tok hånd om ham. Derfor har vi tatt ham i et fosterhjem, etter at han ble veterinærbehandlet. her koser han seg og nyter dagene. Han er kastrert, chipmrk og vaksinert og er klar får å få sitt eget hjem. Kom innom oss på senteret i Jekteviken om du ønsker å gjøre avtale å få hilse på Ravn i fosterhjemmet.

FINNBECK

 

Her er Finnbeck. Han er en stor kosekatt. Han liker å være ute noen timer hver dag, når han er ute holder han seg nært huset og kommer løpende når man roper eller han ser deg. Han er glad i å leke, og han prater mye. Han krever enormt mye kos, så jo flere som vil kose jo bedre. Finn syns det er kjekt å gå litt lenger på tur ute hvis matmor er med. 
Finn er litt som en hund som kommer løpende og sier hei når du kommer hjem fra jobb, da vil han alltid blir løftet og få skikkelig kos.
Han har i løpet av det siste året blitt en god og trygg katt med masse selvtillit inne og gradvis mer ute. Han har jo vært inne i 6 år, så det tar selvsagt tid å bli helt trygg ute. 
Han er en sunn og superfin katt som fortjener å bli dullet med resten av livet sitt. Han passer godt i et hvilket som helst hjem med trygge utemuligheter.