SILLE

Sille fikk en hard start på livet som ung mor med flere små og uten et hjem å komme inn i. Hun har definitivt hatt et hjem en gang, men eier har ikke vært mulig å spore opp. Snille naboer har matet henne og de små er nå i hvert sine hjem. Men Silles fremtid var det ingen som kunne sikre.
Sille er ei kosejente uten like. Hun står gjerne på to bein og ber om oppmerksomhet. Hun har ikke mistet tilliten til folk til tross for å ha vært hjemløs. Sille er enkel å ha med å gjøre. Hun elsker alle som viser henne at de er glad i henne. Dilter etter deg rundt i huset og er en drøm å kjøre med i bil (ikke en lyd!) Dette er en bestevenn for livet! Hun vil bli en god familie pus, i et hjem som kan tilby henne gode og trygge utemuligheter.

RAVN

Ravn er en herlig og sosial liten sort panterkatt. Glad og fornøyd og pratsom. Er veldig glad i å være med menneskene sine. Ravn vil trives i et hjem, helst i landlige omgivelser hvor han kan få gå ut på fine dager. Etter å ha strevet lenge uten, var Ravn sliten da vi tok hånd om ham. Derfor har vi tatt ham i et fosterhjem, etter at han ble veterinærbehandlet. her koser han seg og nyter dagene. Han er kastrert, chipmrk og vaksinert og er klar får å få sitt eget hjem. Kom innom oss på senteret i Jekteviken om du ønsker å gjøre avtale å få hilse på Ravn i fosterhjemmet.