RAVN

Ravn er en herlig og sosial liten sort panterkatt. Glad og fornøyd og pratsom. Er veldig glad i å være med menneskene sine. Ravn vil trives i et hjem, helst i landlige omgivelser hvor han kan få gå ut på fine dager. Etter å ha strevet lenge uten, var Ravn sliten da vi tok hånd om ham. Derfor har vi tatt ham i et fosterhjem, etter at han ble veterinærbehandlet. her koser han seg og nyter dagene. Han er kastrert, chipmrk og vaksinert og er klar får å få sitt eget hjem. Kom innom oss på senteret i Jekteviken om du ønsker å gjøre avtale å få hilse på Ravn i fosterhjemmet.

STUMPEN

Stumpen er en snill og god gutt på ca 4 år. Navnet har han fått pga han mangler deler av halen sin, men det er ikke noe som plager han. Stumpen vil passe i en familie med større barn og med landlige omgivelser, da han er svært glad i å være ute. Når han er inne kommer han gjerne på fanget for kos og børsting.

Stumpen er kastrert, vaksinert og chipmerket.

RONJA

Fosterhjemmet forteller :
Ronja er en sjarmerende jente på ca. 5 år som har bodd hos oss siden september. Da hun kom til oss var hun litt sky og sær, men hun har åpnet seg voldsomt i den tiden hun har vært her. Hun er ikke en utpreget kosekatt, men har blitt mer og mer tillitsfull og glad i kos med tiden. Hun er snill og kan godt løftes på. Hun liker oppmerksomhet og er veldig pratsom og elsker å være med på badet. Når vi kommer hjem kommer hun løpende mot oss med halen i været, hun sover i fotenden av sengen og vekker oss om morgenen. 
Ronja bruker litt tid på å komme ut av skallet sitt, men når hun gjør det er hun en utrolig sjarmerende dame. Ronja vil nok trives best i et rolig hjem uten små barn eller andre dyr. Ronja trenger trygge utemuligheter i nytt hjem.

Ronja er sterilisert, chipmerket og vaksinert.

 

BAZINGA

Bazinga er en herlig gutt på snart 6 mnd., med bøttevis av personlighet. Da han var liten ble han funnet i et bosshus, der noen hadde dumpet ham sammen med en kattedo og litt mat. Heldigvis ble han funnet og fikk hjelp og mulighet til et nytt liv. Han er en aktiv krabat, som elsker å sloss og herje med sine stesøsken. Han tar gjerne en brytekamp med de store pusene i huset også, og har stor glede av det. Han er en bestemt pus, som vet hva han vil, og ikkje minst hva han ikkje vil. Han er litt villstyring, men en herlig artig sådan :) Han er kjærlig og god, og den første som kommer om morgenen for å hilse. Da stryker han seg rundt beina våre alt han kan, helt til han endelig blir løftet opp for kos.Han er en veldig aktiv gutt, som trenger litt plass og aktivitet, så et hjem med veldig gode utemuligheter er viktig. En familie med store barn/ungdommer passer best for ham, da han kan være litt "skarp i kantene" når han leker.
Bazinga er reservert.

Joomlas feilsøkingskonsoll

Økt

Profileringinformasjon

Minneforbruk

Database-spørringer