RAVN

Ravn er en herlig og sosial liten sort panterkatt. Glad og fornøyd og pratsom. Er veldig glad i å være med menneskene sine. Ravn vil trives i et hjem, helst i landlige omgivelser hvor han kan få gå ut på fine dager. Etter å ha strevet lenge uten, var Ravn sliten da vi tok hånd om ham. Derfor har vi tatt ham i et fosterhjem, etter at han ble veterinærbehandlet. her koser han seg og nyter dagene. Han er kastrert, chipmrk og vaksinert og er klar får å få sitt eget hjem. Kom innom oss på senteret i Jekteviken om du ønsker å gjøre avtale å få hilse på Ravn i fosterhjemmet.

STUMPEN

Stumpen er en snill og god gutt på ca 4 år. Navnet har han fått pga han mangler deler av halen sin, men det er ikke noe som plager han. Stumpen vil passe i en familie med større barn og med landlige omgivelser, da han er svært glad i å være ute. Når han er inne kommer han gjerne på fanget for kos og børsting.

Stumpen er kastrert, vaksinert og chipmerket.

RONJA

Fosterhjemmet forteller :
Ronja er en sjarmerende jente på ca. 5 år som har bodd hos oss siden september. Da hun kom til oss var hun litt sky og sær, men hun har åpnet seg voldsomt i den tiden hun har vært her. Hun er ikke en utpreget kosekatt, men har blitt mer og mer tillitsfull og glad i kos med tiden. Hun er snill og kan godt løftes på. Hun liker oppmerksomhet og er veldig pratsom og elsker å være med på badet. Når vi kommer hjem kommer hun løpende mot oss med halen i været, hun sover i fotenden av sengen og vekker oss om morgenen. 
Ronja bruker litt tid på å komme ut av skallet sitt, men når hun gjør det er hun en utrolig sjarmerende dame. Ronja vil nok trives best i et rolig hjem uten små barn eller andre dyr. Ronja trenger trygge utemuligheter i nytt hjem.

Ronja er sterilisert, chipmerket og vaksinert.